HEPSİ BURADA .COM ve YURT İÇİ KARGO İLE İLGİLİ

DontBeNormal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Merhaba
Hepsi Burada.comdan Benimle Aynı Isımle Bır Baska Arkadaş Led TV Almış Ve Bu Ürün O Kişiye değilde Bana Kargolanmış.
Sıparıs Gunu Bana Bir Mesaj Geldi Yurt İçiKargodan Hepsi Buradadan Aldığınız Ürün Su Kodla Kargolanmıştır Teslim Tarihi Sudur

Aradım Hpesi Buradayı daha o Gun Sıze Hedıye Geliyor Olbailir Yada Yanlış Barkodlanmış Olabilir Dedi.
Urunu Ben Suan Teslim Aldım.
Fakat Daha Hepsi Burada aramadı ? Yurt İçi Kargodan Arandım Yanlıs Olmus vs Dıye Bende Evet Biliyorum Sizede Soyledım Siz Teslim Etmeniz Gerektiği İçin Ettiniz Dedim.
Ve Ben Bu Urunu Vermediğimi Vermeyecegımı Oncelıkle Benı Hatanın Sorumlusu Kımse Onun Daha Sonra Hepsi Buradanın Aramasını Soyledım.
Ben Bu Urunu Kargoya Teslım Etsem Adam Evine Goturse Daha Sonra Hepsi Burada Beni Arasa Açıklaması Olmaz...

Vede Hepsi Buradayı Aradım İzah Ettim Neticelensin Yanlısınızı Bulun Beni Arayın Dedim.
Hala Daha Kuryeler Ararsa Bende DoganHaberAjansı Yada TV Kanallarının Haber Bultenlerine Whatsaptan Yazarım Birde Buluşma Ayarlarım Kargonun Gelecegi Saatlere Yakın Roportaj Yaparım İnternet Urun Almak Ne Kadar Guvenlı Gibi Gibi Hepsi Burada dan alıyorsunuz Kargo Bole Bole Baskasına Goturup Veriyor Urunu dedım Rezil Olun Insanlar Gercek Yuzunuzu Gorsun Dedim ^^

Şu Saatten Sonra Olabilecek Durumlar Nelerdir Başına Gelen Varmı Arkadaşlar?
Ben Vermiyorum Dedikten Sonra Alamazlar zaten ^^ ki tv yi actım kurdum derim olay biter ... [:'(] Sizin Görüşleriniz Neler Arkadaşlar?

the grudge

Profesör
Reaksiyon puanı
49
şahıs adına tekrar kargolanması gerek... oda çok şanssızmış...

Reaksiyon puanı
16,128
kargocuya kaçtı gibi teslim alırken yanlışlık var dediğin için seninle ilgili bir durum yok kargocu zararı tanzim eder.

DontBeNormal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şahıs adına tekrar kargolanması gerek... oda çok şanssızmış...
bende urunu istedigimden degil arkdaslar 1400 1500 tl lik ürün versem urunu geri kargoya asıl alıcı urunun sıparısını ıptal etmıs olup para gercek alıcını hesabına ıade olmus olsa gene ne olucak ?

kargocuya kaçtı gibi teslim alırken yanlışlık var dediğin için seninle ilgili bir durum yok kargocu zararı tanzim eder.
fatura adı gercek kisi kargolanma bana yapılmıs ;:)
bugun kuryede gelmiş bana diyor urunun parasını sende alırlar :D hangı yuzyılda yasıyorsa hepten cahil belledi ^^
hak beyan talep edebilirseler benden buyursunlar etsinler
sen bana urunu kargola telefona mesaj at kapıma gelsın barkodda benım adresım olsun sonra para ıste :D

the grudge

Profesör
Reaksiyon puanı
49
bende urunu istedigimden degil arkdaslar 1400 1500 tl lik ürün versem urunu geri kargoya asıl alıcı urunun sıparısını ıptal etmıs olup para gercek alıcını hesabına ıade olmus olsa gene ne olucak ?

fatura adı gercek kisi kargolanma bana yapılmıs ;:)
bugun kuryede gelmiş bana diyor urunun parasını sende alırlar :D hangı yuzyılda yasıyorsa hepten cahil belledi ^^
hak beyan talep edebilirseler benden buyursunlar etsinler
sen bana urunu kargola telefona mesaj at kapıma gelsın barkodda benım adresım olsun sonra para ıste :D
hepsiburada üzerinde satış yapan mağaza beceriksizliği olsa gerek... bence para filan istemeye yüzleri olamaz... sen esas alıcının mağdur olmadığından emin olda... o şahısla iletişime geçmeyi denediniz mi?

DontBeNormal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hepsiburada üzerinde satış yapan mağaza beceriksizliği olsa gerek... bence para filan istemeye yüzleri olamaz... sen esas alıcının mağdur olmadığından emin olda... o şahısla iletişime geçmeyi denediniz mi?
Hocam hata İstanbul daki kargo şubesinde fakat orası beni arayıp yanlış göndermişimz benim} personelin hatası da demiyor. Yada hatayı yapan personel de aramıyor.. Teslim tutanağı ile yarın kargoya teslim edicem ne yaparlar ise yapsınlar

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Hb yurt içi kargo ortaklığı ile gelen kargom evde yoktunuz not bıraktık ile sonuçlandı yine.
HB bu yüzden gözümden bir kere daha düştü...
hızlı kargolama olmasına rağmen Y.İ Kargo yüzünden kaybetmeye mahkumlar...

Reaksiyon puanı
16,128
Hb yurt içi kargo ortaklığı ile gelen kargom evde yoktunuz not bıraktık ile sonuçlandı yine.
HB bu yüzden gözümden bir kere daha düştü...
hızlı kargolama olmasına rağmen Y.İ Kargo yüzünden kaybetmeye mahkumlar...
kargonu takip etmelisin benim D&R'dan aldığım MDR-EX15'de gelmedi şubeyye gidip aldım yurtiçi kargo sorun çıkartmadı adını kullandığım da sorun çıkartmadı...

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
kargonu takip etmelisin benim D&R'dan aldığım MDR-EX15'de gelmedi şubeyye gidip aldım yurtiçi kargo sorun çıkartmadı adını kullandığım da sorun çıkartmadı...
Kapıya gelme huyları yok adamların, hele ki kargo ağır ise.