Max 1000 TL Android Tel. Tavsiye

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan G4LE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

G4LE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba dostlar iki yıl gibi bir süredir wp kullanıyorum android hakkında bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim

Max 1000 TL
Ön kamera iyi olmalı kesinlikle
Arka kamera ön kamera kadar öncelikli olmasada iyi olursa güzel olur tabiki :)
Batarya günü çıkartsın yeter aşırı aktif kullanan biri değilim zaten
Temel olarak sosyal medya,kamera ve müzik uygulamalarını akıcı çalıştırsın
Oyun olarakta ht de 1 saat geçmez ama bu sürede beni üzmeyecek bir tel. İstiyorum

Marka sempatizanlığım yok ama verdiğim paraya değecek ve 2 yıl süre boyunca beni yarı yolda bırakmayacak önerilerinizi bekliyorum

GeorgeBush

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Asus Zenfone 2 Selfie alabilirsiniz.

Sh3kiL

Profesör
Reaksiyon puanı
138
gmplus bekle derim

GeorgeBush

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaş kamera özellikleri iyi bir ürün olan istediği için Zenfone 2 Selfie önerdim. Gm ürünlerinin kamera kalitesini başarılı bulmuyorum.

G4LE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaş kamera özellikleri iyi bir ürün olan istediği için Zenfone 2 Selfie önerdim. Gm ürünlerinin kamera kalitesini başarılı bulmuyorum.

Çok teşekkür ediyorum zaten gözüme çarpmıştı selfie listeme aldım

Sh3kiL

Profesör
Reaksiyon puanı
138
ön kamerası ıcın dedım 10 günse bişey diyemem

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba,

Bu fiyat bandinda onrrdigim cihazlar,

• General mobile 5 plus: Urun daha satisa cikmadi ama sundugu ozelliklere gore fiyatinin uygun oldugu icin bu cihazi oneriyorum. Kesinlikle dusunmeniz gereken bir model. Fakat suan satista degil. Mart sonunda cikacak. Bekleyin.
  • Asus zenfone selfi: cihaz her konuda fiyatinin ustunde performans veriyir. Ozelliklede kamerasi oldukca iyi. Butun beklentilerinizi fazlasiyla karsilicak bir urun. Vatan bilgisayar da 999 tl.
Acelen varsa asus zenfone selfi yi al. Yoksa Gm5 plus modelini bekle donanim olarak modem baglantilari ve usb arabirimi yuzunde asus zenfone selfiden yarim puan onde ama asil gm5plus da beklegimiz kamera performansi. Onu gorelim tam bir istisare yapariz.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Gm 5 plus bekle fiyat performans telefonu olacagi icin senin istedigin bir cok seyi karsilayacaktir

G4LE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba,

Bu fiyat bandinda onrrdigim cihazlar,

• General mobile 5 plus: Urun daha satisa cikmadi ama sundugu ozelliklere gore fiyatinin uygun oldugu icin bu cihazi oneriyorum. Kesinlikle dusunmeniz gereken bir model. Fakat suan satista degil. Mart sonunda cikacak. Bekleyin.
  • Asus zenfone selfi: cihaz her konuda fiyatinin ustunde performans veriyir. Ozelliklede kamerasi oldukca iyi. Butun beklentilerinizi fazlasiyla karsilicak bir urun. Vatan bilgisayar da 999 tl.
Acelen varsa asus zenfone selfi yi al. Yoksa Gm5 plus modelini bekle donanim olarak modem baglantilari ve usb arabirimi yuzunde asus zenfone selfiden yarim puan onde ama asil gm5plus da beklegimiz kamera performansi. Onu gorelim tam bir istisare yapariz.

Mart sonu kesin mi çıkışı ve tavsiye ettiğinize göre 1000tl altı sanırım beklenilen fiyatın üzerinde olma ihtimali var mı
Çünkü gm elit modelinde donanım ve fiyat açısından öyle bir durum olmuştu

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Eger daha yuksek
Mart sonu kesin mi çıkışı ve tavsiye ettiğinize göre 1000tl altı sanırım beklenilen fiyatın üzerinde olma ihtimali var mı
Çünkü gm elit modelinde donanım ve fiyat açısından öyle bir durum olmuştu
General mobile ile gorustum ama bu konuda daha kesin bir bilgi veremiyoruz dediler. Fiyatinin bu fiyat banfinda gelecegi tahminini mwc 2016 daki soylemlerden cikariyoruz. Kesin bir fiyat yok 900-1100 civari olmasinj bekliyoruz. Sonucta gunku dolat kurununda etkisi buyuk.

Cikis tarihi olarak da mart sonu nisan basi dendi mwc 2016' da. Bu aralik kesin gibi.

Eger butcenizi asarsa asus zenfone selfi alin. Ayni ayarda bir cihaz. İkinci ele de bir bakin. Sony xperia z3 bulmak mumkun 1000 tlye ikinci el.

G4LE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Eger daha yuksek
General mobile ile gorustum ama bu konuda daha kesin bir bilgi veremiyoruz dediler. Fiyatinin bu fiyat banfinda gelecegi tahminini mwc 2016 daki soylemlerden cikariyoruz. Kesin bir fiyat yok 900-1100 civari olmasinj bekliyoruz. Sonucta gunku dolat kurununda etkisi buyuk.

Cikis tarihi olarak da mart sonu nisan basi dendi mwc 2016' da. Bu aralik kesin gibi.

Eger butcenizi asarsa asus zenfone selfi alin. Ayni ayarda bir cihaz. İkinci ele de bir bakin. Sony xperia z3 bulmak mumkun 1000 tlye ikinci el.

Çok teşekkür ediyorum bilgilendirdiğiniz için