D
Teşekkürler
Şanışer eski formuna döndü bu albüm ile. Rafet El Roman ile takılırken sessizleşmişti, tarzı değişti. Eski Şanışer Onuncu Gün albümüyle hayata döndü tekrar. Tabi albümden önce çıkardığı parçar da harika.
Şanışer iyi uçmuş.. Beğendim..
[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]Rahatlıyor rahatlatmasına da, yara da deşiyor..![]()
hoşbulduk ama tanıyamadım..
Eyvallah. Hoşbulduk. Yalnız çıkartamadım. Kullanıcı adı değişikliği filan mı yaptın. [emoji5]
Eyvallah. Hoşbulduk. Yalnız çıkartamadım. Kullanıcı adı değişikliği filan mı yaptın. [emoji5]
hoşbulduk ama tanıyamadım..
Bu kadar da düşülmez yahu. G2 yi satip bunu mu alsamLG g4 1280 TL ye hepsiburada'da alacak varsa kaçmaz.
![]()
Bana g2 satmak bilemedim ne diyeyimBu kadar da düşülmez yahu. G2 yi satip bunu mu alsamSatiyim mi sana Lazz
![]()
Senin göbekliyi indirdimBana g2 satmak bilemedim ne diyeyim![]()
Doğrudur, ben de nereden geliyo bu yakınlık diye düşünmüştümyıllar öncesinden kalma yalnız![]()
Foruma yapayim dedim de gif ozelligi kalkmis en son degisimle. Sonra bi daha da ugrasmadimSenin göbekliyi indirdimiçin de kalmadı
göbek atıp duruyor
duvar kağıdı yaptım
ağır çekimde göbek atıyor
![]()
Doğrudur, ben de nereden geliyo bu yakınlık diye düşünmüştüm![]()
Hoptek hoptek oynayalım[emoji35] [emoji35] [emoji35]
Bir an kendimi dışlanmış hissettim.
Bir an kendimi dışlanmış hissettim.![]()
ÇaktırmaaaaaaaSen de hos geldin
Gerci buralardaydin ama![]()
Pşşşt... Onlar ben değildim, benim paralel evrendeki yansımalarımdı.finix 1-10 arası hiç de benzemiyor. neyse![]()