S
Ssszde
SDN Okuru
Sa
arkadaşlar şarj ne kadar gidiyor
PEKİ TELEFONLA İLGİL İ SORUNUN VAR MIGünde 1 kere şarj ediyorum.
Ben memnunum telefondan. Teknoloji şans işi.PEKİ TELEFONLA İLGİL İ SORUNUN VAR MI
SENİN Kİ ANDROİD 5.0 MIBen memnunum telefondan. Teknoloji şans işi.
Sorun çıkar veya çıkmaz.
SENİN Kİ ANDROİD 5.0 MI
almamı tavsiye eder misin6.0 kurdum ben.
Bu arada büyük harflerle yazmak yasak.
almamı tavsiye eder misin
ARKADAŞLAR ALMAMI TAVSİYE EDERMİSİZ
Benimde öyle hoşuma gidiyor daha kullanışlı geliyor bana. Android N ile menü kaldırılsa fena olmaz.Arkadaşlar LG G5' deki gibi g3'ude tek menü yapabilir mıyız ? Uygulamalar menüsünü kaldırmak istiyorum
Pil performansı bi' tık daha iyi olsa iyi olabilir ama bunun dışında gayet güzel bir cihaz 7-8 aydır kullanıyorum memnunum.Arkadaşlar yaza mayıs gibi lg g3 almayı düşünüyorum sayfada yüzlerce binlerce yorum var bunlar arasında iyiy olanda var kötü olanda.Sizin düşünceleriniz neler lütfen yardım edin çok kararsız kaldım.
pili ortalama bir gün yeter mi( fazla oyun oynamam facebook google instagram felan)Pil performansı bi' tık daha iyi olsa iyi olabilir ama bunun dışında gayet güzel bir cihaz 7-8 aydır kullanıyorum memnunum.![]()
Ben de oyun oynamıyorum. Wifi ile kullanımda çok yoğun olmamak şartıyla 4 saat 30dk ekran süresiyle 1 günü çıkartıyor. 3G ile ekran süresi düşüyor ama çok yoğun olmazsa bir günü çıkartıyor.pili ortalama bir gün yeter mi( fazla oyun oynamam facebook google instagram felan)
PEKİ TELEFON %100 ŞARJI varken ve şarj durumundayken ekran süresinin 1 saat 45 dakika olması normal mi? (teknosada baktımda)
3-4 saat. Aslında 5'e yaklaşması gerekir ama kullanıma değişiyor.ortalama kaç saat olması gerekir
peki önerir misiniz almayı düşünüyorum da mayıs haziran gibi
Al kardeşim al 10 numara cihaz kullanmayı bilene ben 6.0 yükledim ne kasma var ne takılma var ben tavsiye ederimçok tereddütteyim bir sürü yorum okudum kafam çok karıştı müthiş diyende var berbat diyende
Bu devirden sonra g3 alma. Daha iyi modeller bulursun. Ayrıca pil uzun gitsin diyorsan full HD ekrandan fazlasını da alma bu zamanda en fazla full HD olsun.çok tereddütteyim bir sürü yorum okudum kafam çok karıştı müthiş diyende var berbat diyende