LG G3 Kullanıcıları Kulübü

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
Arkadaşlar LG G5' deki gibi g3'ude tek menü yapabilir mıyız ? Uygulamalar menüsünü kaldırmak istiyorum

Murat Dogan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar.

Lg G3 telefonumda baştan başlatma sıkıntısı var bir türlü bu sorunu gideremedim. Telefon sürekli kendini baştan başlatıyor.

Denediğim yöntemler
1) TWRP ile wipe
2) TWRP ile Advanced wipe ( Dalvik Cache , System, Cache, Data,)
3) TWRP ile Format Data ( Full Format )

bunları yaptıktan sonra CloudyG3 2.5 romu tekrar kurdum fakat reset atma sorunu hala devam etti
bende Lg flash tool ile stock roma dönüş yaptım fakat hala sorunum devam ediyor.
Telefon açılıyor google playden uygulama güncellediğim anda reset atıyor ve birdaha açılmıyor her defasında reset atıyor
lütfen yardımcı olunuz bildiğim bütün yolları denedim fakay sonuç alamadım

BaTuHaN 55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar almamı tavsiye eder misiniz

Son düzenleyen moderatör:

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Arkadaşlar LG G5' deki gibi g3'ude tek menü yapabilir mıyız ? Uygulamalar menüsünü kaldırmak istiyorum
Benimde öyle hoşuma gidiyor daha kullanışlı geliyor bana. Android N ile menü kaldırılsa fena olmaz. :)

BaTuHaN 55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yaza mayıs gibi lg g3 almayı düşünüyorum sayfada yüzlerce binlerce yorum var bunlar arasında iyiy olanda var kötü olanda.Sizin düşünceleriniz neler lütfen yardım edin çok kararsız kaldım.

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Arkadaşlar yaza mayıs gibi lg g3 almayı düşünüyorum sayfada yüzlerce binlerce yorum var bunlar arasında iyiy olanda var kötü olanda.Sizin düşünceleriniz neler lütfen yardım edin çok kararsız kaldım.
Pil performansı bi' tık daha iyi olsa iyi olabilir ama bunun dışında gayet güzel bir cihaz 7-8 aydır kullanıyorum memnunum. :)

dmc178

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
al gıtsın ya yada sony m4 aqua veya sony c4 ultrayada bakanılırsın butcene gore

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
pili ortalama bir gün yeter mi( fazla oyun oynamam facebook google instagram felan)
Ben de oyun oynamıyorum. Wifi ile kullanımda çok yoğun olmamak şartıyla 4 saat 30dk ekran süresiyle 1 günü çıkartıyor. 3G ile ekran süresi düşüyor ama çok yoğun olmazsa bir günü çıkartıyor. :)

BaTuHaN 55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
PEKİ TELEFON %100 ŞARJI varken ve şarj durumundayken ekran süresinin 1 saat 45 dakika olması normal mi? (teknosada baktımda)

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
PEKİ TELEFON %100 ŞARJI varken ve şarj durumundayken ekran süresinin 1 saat 45 dakika olması normal mi? (teknosada baktımda)

Değil tabi. Oradaki telefonlar sürekli kullanılır durumda. Ve genelde şarjda duruyor zaten.
Ayrıca şarj durumundayken bakılmaz ekran süresine. %100'de %0'a kadar olan ekranın açık olma süresidir.

BaTuHaN 55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki önerir misiniz almayı düşünüyorum da mayıs haziran gibi

BaTuHaN 55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok tereddütteyim bir sürü yorum okudum kafam çok karıştı müthiş diyende var berbat diyende

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Android 6.0 ile oldukça sorunsuz bir telefon oldu. G3'ü 5.0 ile bu hallere düşüren LG, sonunda hatasını telafi edebilse de ön yargıları yıkmak imkansız artık. 2 hafta içinde Türkiye'ye de 6.0 gönderilecektir. Garantiden çekinenler az daha sabretsin.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
çok tereddütteyim bir sürü yorum okudum kafam çok karıştı müthiş diyende var berbat diyende
Bu devirden sonra g3 alma. Daha iyi modeller bulursun. Ayrıca pil uzun gitsin diyorsan full HD ekrandan fazlasını da alma bu zamanda en fazla full HD olsun.

Telefonun ithal olup olmaması fark etmez ise xiaomi mi4 öneririm kesinlikle. Arkadaşlar diğer alternatif telefonları sunabilirler.

G3 pili uzun dayanmaz
Kasada çatlama sıkıntısı olur, olmaz diyenler yeni alanlardır ortalama 3-4 ay sonra çatlama olur.

Bunların haricinde kamerası, ekranı gerçekten çok iyi. Oyunlarda da sıkıntı yaşamadım ben zaten fazla da oyun oynamıyorum. Android 6 ile ayrıca oyun modu geldi pil ayarlarına.