Hakkı abi istedi deMerak ettim açıkçası, bu kadar ısrar ettiğine göre vardır bir şey herhalde. Görelim bakalım..
Hakkı abi ofisteki editörleri bırakıp senden makale istedi. PehHakkı abi istedi de![]()
Tanıdığın kızlara yürüKızla tanışmayı bırak, kızı göremiyorum bile. Ki görsem tanışmayı beceremeyeceğim o ayrı konu.
Yürümek ayrı mesele. Ben kızdan hoşlanıyorum niye başkasına yürüyeyim?Tanıdığın kızlara yürü![]()
Ha orası başkaYürümek ayrı mesele. Ben kızdan hoşlanıyorum niye başkasına yürüyeyim?Ayrıca tanıdığım kızları görsen sen de yürümezsin.[emoji14]
Daha da merak ettim iyi mi? Reis senden makale istedi. Aboowww..Hakkı abi istedi de![]()
Kız dediğinden hoşlanılmaz, vur kaç yapılır. Onun için önüne geleni dene. Hoşlanmak falan boş işler, sonra gereksiz bir ego ile karşılaşıyorsun.Yürümek ayrı mesele. Ben kızdan hoşlanıyorum niye başkasına yürüyeyim?Ayrıca tanıdığım kızları görsen sen de yürümezsin.[emoji14]
Sen öyle devam edebilirsin.Kız dediğinden hoşlanılmaz, vur kaç yapılır. Onun için önüne geleni dene. Hoşlanmak falan boş işler, sonra gereksiz bir ego ile karşılaşıyorsun.![]()
İşin aslı seni anlıyorum dostum, bir insana değer verip lağıma dönmüş olan psikolojiden uzaklaşmak olağan şeyler. Zarif romantizm havasında bir şeylerin geçmesi, bütün o yükün altından kurtulmayı her mutsuz insan ister. Hoşlanmak kavramının altında yatan şeyi görüyorum, birine değer vermek ve o kişiyi merkeze koymak hoş şeyler. Ama bu tarz şeyler kişiye sadece zayıflık getiriyor, zamanla bir kaç olumsuz tecrübeden sonra insan kendisinden başka kimseye değer vermemesi gerektiğini görüyor. Her neyse, ben sadece yazıyorum. Sen kendin tecrübe edeceksindir muhtemelen.Sen öyle devam edebilirsin.![]()
Hoşgeldin reyizBeyler genel af ile kurtuldum müebbetten herkese tekrardan merhaba
Eyvallah hoşbulduk ciğerimHoşgeldin reyiz![]()
Hoş geldin.Eyvallah hoşbulduk ciğerim![]()
HoşbuldukHoş geldin.
2 tane mesajın var zaten adminlere söyle üyeliğini silsinler yeni bir üyelik aç yalnız Adminlere söyleAbi benim nick name duzenlemem lazım ya
Kardeşim boş yapma hadi.