SkynetGenisys
Asistan
Günde 50 kere mekik 100 kere'de şınav çek yorgunluk diye birşey kalmazBelli bir süre spor yapılmayınca vücudun kapasitesi düşüyor.
Yorgunluk sebebi o olur genelde. Tekrardan vücudu o dereceye getirene kadar düzeliyor zaten.
Günde 50 kere mekik 100 kere'de şınav çek yorgunluk diye birşey kalmazBelli bir süre spor yapılmayınca vücudun kapasitesi düşüyor.
Yorgunluk sebebi o olur genelde. Tekrardan vücudu o dereceye getirene kadar düzeliyor zaten.
Günde 50 kere mekik 100 kere'de şınav çek yorgunluk diye birşey kalmaz
Edit : Ciddliyim
Güldürdünüz vallahiKötü birşey çıkmaz merak etmedaha forumda gezeceğiz yardım edeceğiz hem daha sen kaç kişi banlayacaksın
hayat devam ediyor DUA et geçer merak etme
![]()
Sporla aram yok fazla kilo var o yüzden de olabilir.Tansiyon derecelerinihiç bilmiyorum ama o yorulma olayı bende de var, biraz alışkanlık ile alakalı sanırsam.
Çekiyor şifreyi istiyor yazıyorum hata verip kart'ı iade ediyor.Hocam iyice sokuyorsun dimi, kartı takıp çekmesini bekleyen arkadaşlarım var![]()
Hız düştü... Sizde de öyle mi ?
Yok dün bende de yüksekti, ama şuan hız 3mb olmuş durumda..Bende düşmedi ama bazılarında hızlanma bile var. Ya sistemde hata var ya Akk kalktı.
O zaman sistemde sorun vardır, evde değilim o yüzden kontrol edemiyorum.Yok dün bende de yüksekti, ama şuan hız 3mb olmuş durumda..
Benimde sporla aram yok ama kilo'da yok alamıyorum almam lazım ne kadar hamur işi varsa yiyorum yok abi yaramıyor.Güldürdünüz vallahiDaha yaşayacağımız çok şey var.
Sporla aram yok fazla kilo var o yüzden de olabilir.
Yeni şifre isteyip denediniz mi?Çekiyor şifreyi istiyor yazıyorum hata verip kart'ı iade ediyor.
Bence konu açmalısın bunla ilgili. Şahsen ben takip ediyorum yazdıklarını. Takip etmek daha kolay olur.sıcaklıklar azalmayı bırakın. mart 1 sıcaklık rekorları kırılabilir.
mevsim normallerinin tahmini 15 derece üzerinde olacak. gerisini siz düşünün.
![]()
Bence konu açmalısın bunla ilgili. Şahsen ben takip ediyorum yazdıklarını. Takip etmek daha kolay olur.
SevindimÇok şükür bir sıkıntı çıkmadı. Heyacan ya da stres varsa ondan da olabilir dedi ama heyecan yok. İlaç yazdı bir ay sonra kontrole gel dedi.
Hesabı komple sildim yarın innial alırım veya Finansbank dan enkart. Yardımlarınız için teşekkür ederim.Yeni şifre isteyip denediniz mi?
Sadece doğru tarafı takarsanız kart'ı kabul ediyor onun dışında kart'ı almıyor zaten.Etmesi lazım. Doğru tarafını soktuğuna emin ol.
Jetpack yok mu?Koruma Amaçlı Silahlar : M4A1, Sniper, Desert Eagle.
Gözetme Silahları :
Dürbün, Gece Görüş Gözlüğü.
Kullanılacak Araçlar : Hızlı Sessiz Bir Araba, Motor, Çelik Alaşımlı Motor.
Cleo, Dyom Vs Modlar Olmayacak, Araba Ve Silah Silah Skinleri Olabilir.
Alıntı Değildir. Kurallar Bunlar.
EueheueŞikayet mi etsem ney![]()
sıcaklıklar azalmayı bırakın. mart 1 sıcaklık rekorları kırılabilir.
mevsim normallerinin tahmini 15 derece üzerinde olacak. gerisini siz düşünün.
![]()
Yalnız değilsiniz... Biraz bende de var.Yaş neredeyse oldu 19. Hâlâ bir çekingenlik, bi özgüven eksikliği...