Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar muhabbet etmek isterseniz elbette burası açık ancak teknik konular hakkında soracağınız sorular için ayrı konu açıp orada konuşmanız herkes için daha faydalı olacaktır :)

Her zaman söylediğim gibi, sorunlarınızı başlık açıp konuşursanız daha sonra aynı sorunu yaşayan insanlar da o konuu bulup sorunlarını halledebilir, burada konuşulan herşey bi gün sonra kaybolup gidiyo.

XenForo'nun güzel özellikleri var, artık onları da kullanmaya başlayacağız bu gibi durumlarda :)
root şifresi ney diye soru sormak için ayrı konu mu açalım? ileri düzey teknik problem değil zaten bu sorunlar google'ye yazınca bile çıkan problemler olduğu için burada konuşuyoruz. Daha kapsamlı bilgi gerektiren konular hakkında zaten konu açıyoruz.

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
root şifresi ney diye soru sormak için ayrı konu mu açalım? ileri düzey teknik problem değil zaten bu sorunlar google'ye yazınca bile çıkan problemler olduğu için burada konuşuyoruz. Daha kapsamlı bilgi gerektiren konular hakkında zaten konu açıyoruz.
Evet, konu açın :)

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Mantık mı arıyorsun burada? :)

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Chrome ile neden mesaj yazamıyorum ya, adblock bile kapalı halbu ki sitede. :)

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Forum eski günlerine dönmüş. Dakikada 5-6 konuya mesaj geliyo. Yüzümde bi gülümseme belirdi :)

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
@bt38
Bu avatardaki .gif'leri dedüzeltseniz çok güzel olacak profil de avatar hareket ediyor ama konulara gelince avatar hareket etmiyor.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Konu açmalısın 12 yıllık eğitim öğretim zorunluydu:D aç tartışalım :D:D:D:D:D:D:D
yok ya, küpe takıyodum takmayacaksın falan dediler bende tamam dedim aldım çantamı çıktım daha da dönmem.Zaten zorlaya zorlaya gidiyodum okula bide bunlar çıktı başıma.Konu açıcam birazdan.

wMwMw

Profesör
Reaksiyon puanı
96
Artı avatarların görüntü kalitesi de baya düşük oluyor

Son düzenleme:

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Daha önce de derste hocayı dinlemiyordum ama kimseyi rahatsız etmiyordum.Hoca dedi ders dinle falan burada oturuyosan dersini dinleyeceksin dedi.Teneffus zili çaldı yine çıkıp gitmiştim.Ama bu sefer biraz farklı.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
7.5 gün devamsızlık 8günde özürlu devamsizlik var.2-3 kere derse gec kalsam zaten devamsizliktan kalicam.İlk donem sorunlar yasamistim kisisel olarak dersler iyi gelmemisti.Bu donem calismaya basladim ama basima bunlar geldi.Ben tutundukca daha da itiyorlar sanki beni.

SkynetGenisys

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Kolaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fantada olabilir Kolaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mourn

Profesör
Reaksiyon puanı
67
7.5 gün devamsızlık 8günde özürlu devamsizlik var.2-3 kere derse gec kalsam zaten devamsizliktan kalicam.İlk donem sorunlar yasamistim kisisel olarak dersler iyi gelmemisti.Bu donem calismaya basladim ama basima bunlar geldi.Ben tutundukca daha da itiyorlar sanki beni.
Babanı al git okula bağış ayağına sildir o devamsızlıkları bak lise 1de ben de senin gibiydim 45 gün devamsızlığım vardı okula gitmekten nefret ediyordum hiç kimseyi tanımıyordum kimse ile arkadaş değildim sonra konuşa konuşa bir şekilde kafana uygun biri çıkıyor sonra mubabbet ede ede arkadaşların da artıyor lise 2de düzelmiştim ben lise 3te kız arkadaşım olmuştu 1-2 gün çıkıp ayrılmıştık tekrar eski ben oldum ayrıldıktan sonra daha sonra oyunlara verdim kendimi onu da unuttum bi şekilde ama her gün aynı yüzü görüyorsun ister istemez nefret ediyorsun tavsiyem şudur ki sınıftan biri ile çıkmayın :D her neyse lise bitti bi şekilde ilk senemizde kazanamadık ikinci senemde Korkut Ata iktisat bölümüne gittim orda da yapamadım bu asosyallik meselesi yüzünden o yüzden bırakıp geldim şimdi tekrar hazırlanıyorum bakalım ne olacak :D

Son düzenleme:

Mourn

Profesör
Reaksiyon puanı
67
Çocukluğumu tekrar yaşıyorum şu an
d81bab5f02dccbc92b77de3ce3b1ff79.jpg

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Babanı al git okula bağış ayağına sildir o devamsızlıkları bak lise 1de ben de senin gibiydim 45 gün devamsızlığım vardı okula gitmekten nefret ediyordum hiç kimseyi tanımıyordum kimse ile arkadaş değildim sonra konuşa konuşa bir şekilde kafana uygun biri çıkıyor sonra mubabbet ede ede arkadaşların da artıyor lise 2de düzelmiştim ben lise 3te kız arkadaşım olmuştu 1-2 gün çıkıp ayrılmıştık tekrar eski ben oldum ayrıldıktan sonra daha sonra oyunlara verdim kendimi onu da unuttum bi şekilde ama her gün aynı yüzü görüyorsun ister istemez nefret ediyorsun tavsiyem şudur ki sınıftan biri ile çıkmayın :D her neyse lise bitti bi şekilde ilk senemizde kazanamadık ikinci senemde Korkut Ata iktisat bölümüne gittim orda da yapamadım bu asosyallik meselesi yüzünden o yüzden bırakıp geldim şimdi tekrar hazırlanıyorum bakalım ne olacak :D
ben küpemi çıkartmayacağım.E kuralda diyor ki takı vs. takana disiplin cezaso falan okulda takmak yasak.Uzatmanın anlamı yok.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Ve müdür yardımcısı bana dediki kuralları yukardakiler koyuyor diye.Yahu sadece bizim ulkenin degil tum dunyadaki insanlarin anlamadigi olay var.Biz devlete calismayiz, devlet bize calisir.Devlet halk icin vardir bu kadar basit.

Mourn

Profesör
Reaksiyon puanı
67
kızların bile küpe takması yasak okulda öyle biliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...