root şifresi ney diye soru sormak için ayrı konu mu açalım? ileri düzey teknik problem değil zaten bu sorunlar google'ye yazınca bile çıkan problemler olduğu için burada konuşuyoruz. Daha kapsamlı bilgi gerektiren konular hakkında zaten konu açıyoruz.Arkadaşlar muhabbet etmek isterseniz elbette burası açık ancak teknik konular hakkında soracağınız sorular için ayrı konu açıp orada konuşmanız herkes için daha faydalı olacaktır
Her zaman söylediğim gibi, sorunlarınızı başlık açıp konuşursanız daha sonra aynı sorunu yaşayan insanlar da o konuu bulup sorunlarını halledebilir, burada konuşulan herşey bi gün sonra kaybolup gidiyo.
XenForo'nun güzel özellikleri var, artık onları da kullanmaya başlayacağız bu gibi durumlarda![]()
Evet, konu açınroot şifresi ney diye soru sormak için ayrı konu mu açalım? ileri düzey teknik problem değil zaten bu sorunlar google'ye yazınca bile çıkan problemler olduğu için burada konuşuyoruz. Daha kapsamlı bilgi gerektiren konular hakkında zaten konu açıyoruz.
Açarııııızzzzz, sonra pişman olmayın ?Evet, konu açın![]()
Mantık mı arıyorsun burada?root şifresi ney diye soru sormak için ayrı konu mu açalım? ileri düzey teknik problem değil zaten bu sorunlar google'ye yazınca bile çıkan problemler olduğu için burada konuşuyoruz. Daha kapsamlı bilgi gerektiren konular hakkında zaten konu açıyoruz.
Biz pişman olmayız ona, merak etme senAçarııııızzzzz, sonra pişman olmayın ?![]()
Konu açmalısın 12 yıllık eğitim öğretim zorunluyduForum yine coşmuş.Bu arada okulu bıraktım.İlk okul mezunu olarak devam ediyorum
Forum yaz gününde girilen deniz gibi, yavaş yavaş girersen alışamıyorsun birden dalacaksın suyaalışamadım foruma
Nasıl bıraktın okulu?Forum yine coşmuş.Bu arada okulu bıraktım.İlk okul mezunu olarak devam ediyorum
yok ya, küpe takıyodum takmayacaksın falan dediler bende tamam dedim aldım çantamı çıktım daha da dönmem.Zaten zorlaya zorlaya gidiyodum okula bide bunlar çıktı başıma.Konu açıcam birazdan.Konu açmalısın 12 yıllık eğitim öğretim zorunluyduaç tartışalım
![]()
Babanı al git okula bağış ayağına sildir o devamsızlıkları bak lise 1de ben de senin gibiydim 45 gün devamsızlığım vardı okula gitmekten nefret ediyordum hiç kimseyi tanımıyordum kimse ile arkadaş değildim sonra konuşa konuşa bir şekilde kafana uygun biri çıkıyor sonra mubabbet ede ede arkadaşların da artıyor lise 2de düzelmiştim ben lise 3te kız arkadaşım olmuştu 1-2 gün çıkıp ayrılmıştık tekrar eski ben oldum ayrıldıktan sonra daha sonra oyunlara verdim kendimi onu da unuttum bi şekilde ama her gün aynı yüzü görüyorsun ister istemez nefret ediyorsun tavsiyem şudur ki sınıftan biri ile çıkmayın7.5 gün devamsızlık 8günde özürlu devamsizlik var.2-3 kere derse gec kalsam zaten devamsizliktan kalicam.İlk donem sorunlar yasamistim kisisel olarak dersler iyi gelmemisti.Bu donem calismaya basladim ama basima bunlar geldi.Ben tutundukca daha da itiyorlar sanki beni.
ben küpemi çıkartmayacağım.E kuralda diyor ki takı vs. takana disiplin cezaso falan okulda takmak yasak.Uzatmanın anlamı yok.Babanı al git okula bağış ayağına sildir o devamsızlıkları bak lise 1de ben de senin gibiydim 45 gün devamsızlığım vardı okula gitmekten nefret ediyordum hiç kimseyi tanımıyordum kimse ile arkadaş değildim sonra konuşa konuşa bir şekilde kafana uygun biri çıkıyor sonra mubabbet ede ede arkadaşların da artıyor lise 2de düzelmiştim ben lise 3te kız arkadaşım olmuştu 1-2 gün çıkıp ayrılmıştık tekrar eski ben oldum ayrıldıktan sonra daha sonra oyunlara verdim kendimi onu da unuttum bi şekilde ama her gün aynı yüzü görüyorsun ister istemez nefret ediyorsun tavsiyem şudur ki sınıftan biri ile çıkmayınher neyse lise bitti bi şekilde ilk senemizde kazanamadık ikinci senemde Korkut Ata iktisat bölümüne gittim orda da yapamadım bu asosyallik meselesi yüzünden o yüzden bırakıp geldim şimdi tekrar hazırlanıyorum bakalım ne olacak
![]()
O küpeyi sakla üniversitede takarsın şimdilik dışarıda tak idare et.ben küpemi çıkartmayacağım.E kuralda diyor ki takı vs. takana disiplin cezaso falan okulda takmak yasak.Uzatmanın anlamı yok.
Kızlara yasak değil ama abartılı olmayacak şekilde.kızların bile küpe takması yasak okulda öyle biliyorum
evet öylekızların bile küpe takması yasak okulda öyle biliyorum
o zaman cinsiyet ayrimciligi yapiliyor daha kötüKızlara yasak değil ama abartılı olmayacak şekilde.
Askerde ne yapacan pekievet öyle