Ümitt
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 52
15 tatil bitiyor ve ben hala tatile doyamadım.
Doğru düzgün kar tatili de yapamadık.
Bu tatil olmadı baştan alalım. 

27 kasım'ı bekle diyecektim ama bende rise of tomb raider'ı sepete ekledim bile bugün yarın alırım hayırlısı olsun.Artik GTA 5 i aliyorum. Yetti gari. Daha fazla indirim olmaz
27 Kasim?27 kasım'ı bekle diyecektim ama bende rise of tomb raider'ı sepete ekledim bile bugün yarın alırım hayırlısı olsun.
Kara cuma(black friday),müthiş indirimler.27 Kasim?
İyi indirim var , gelmez hocam indirim fazlaArtik GTA 5 i aliyorum. Yetti gari. Daha fazla indirim olmaz
klima tamircilerine bak onlarda olur.Tüp seklinde köpükleri nerden bulabilirim? Aliexpress e baktim minimum siparisler 100-1000-5000 filan. Bana sadece yarim metre falan lazim
Vista?!🤔
external recuvery dvd vardı kuruluyor mu? merak ettim kuruldu etkinleşti ms güncelleme bombardımanına tuttu ve vezzy 200'e fransız kaldı aynı şekilde TP-Link TF3200'a da fransız...Vista?!樂
1 mbit ile saniyede 125 kb indirme yaparsın. Bu hız ile 12 gb lık bir oyunun download süresi de yaklaşık 26,66 saat yapar1mb hızında internet ile 12gb'lık oyun indirme keyfi:/
Sağol Ben indirdim bitirdim, telefonu sıfırlayınca sana da kolay gelecek anlaşılan😂😂😂1 mbit ile saniyede 125 kb indirme yaparsın. Bu hız ile 12 gb lık bir oyunun download süresi de yaklaşık 26,66 saat yaparsana kolay gelsin
O değil de iOS 9 ile artık bilgisayara uygulama yedekleme kaldırılmış. Her sıfırlamadan sonra uygulamaları internetten indirmek gerekecek![]()
![]()
Hava çok güzel, çalışmak sıkıcı.
Yayıncıların Facebook hayran sayfalarına sormak lazım. Genelde onlar çeşitli paylaşımlar yapıyor. Biliyorlardir herhalde.Twitch'deki videoları nasıl indirebilirim fikri olan var mı? Bir web sitesi buldum en fazla 15 dk indirmeye izin veriyor benim indireceklerimin çoğu neredeyse 1 saat'ten daha uzun.