Windows Kuramıyorum

zombie2001

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar, normal bir Windows 7 kullanıcısıyım, fakat bu aralar çok sinir bozucu bir problem yaşıyorum. Format atarken, örneğin Windows 7, tam kurulum bitme kısmında gücü kesiyor bilgisayar ve sistem çöküyor. Windows 8 denedim onda da aynısını yaptı. Denediğim çözümler;
İşlemciye tekrar termal macun sürdüm,
Ram slotunu değiştirip denedim,
Tek ram ile format atmayi denedim,
CDRom - USB ile denedim,
Sistem çöktükten sonra yeniden başlatıp Shift + F10 dan regeditteki setup.exe değerini 3 yaptım.
Ama nafile, hiçbiri olmadı. Bugün gittim yeni bir 0 Harddisk aldim yine ayni sorun, cidden çok sinir bozucu lütfen yardım edin.

Mourn

Profesör
Reaksiyon puanı
67
Merhaba arkadaşlar, normal bir Windows 7 kullanıcısıyım, fakat bu aralar çok sinir bozucu bir problem yaşıyorum. Format atarken, örneğin Windows 7, tam kurulum bitme kısmında gücü kesiyor bilgisayar ve sistem çöküyor. Windows 8 denedim onda da aynısını yaptı. Denediğim çözümler;
İşlemciye tekrar termal macun sürdüm,
Ram slotunu değiştirip denedim,
Tek ram ile format atmayi denedim,
CDRom - USB ile denedim,
Sistem çöktükten sonra yeniden başlatıp Shift + F10 dan regeditteki setup.exe değerini 3 yaptım.
Ama nafile, hiçbiri olmadı. Bugün gittim yeni bir 0 Harddisk aldim yine ayni sorun, cidden çok sinir bozucu lütfen yardım edin.
Sorun anakartta.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
sadece format sırasında mı oluyor? normal kullanımda bu sorun var mı? büyük ihtimal ekran kartından kaynaklanıyordur. Aşırı ısınma sonucu ekran kapanıyordur.

zombie2001

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kaç derecede idi?

Elimle baktımda hocam yani elle dokunulmayacak kadar sıcaktı diyebilirim :D
Şuan Windows 8 kurabildim hocam şuan sıcaklık bu. Yaklaşık 2 Saattir açık
m19R14.png

sadece format sırasında mı oluyor? normal kullanımda bu sorun var mı? büyük ihtimal ekran kartından kaynaklanıyordur. Aşırı ısınma sonucu ekran kapanıyordur.

Sadece formatta oluyor hocam aynen, ama ekran kapanmıyor. Direk makinada güç kesiliyor

Mourn

Profesör
Reaksiyon puanı
67
Elimle baktımda hocam yani elle dokunulmayacak kadar sıcaktı diyebilirim :D
Şuan Windows 8 kurabildim hocam şuan sıcaklık bu. Yaklaşık 2 Saattir açık
m19R14.png

Sadece formatta oluyor hocam aynen, ama ekran kapanmıyor. Direk makinada güç kesiliyor
Sıcaklık değerlerin normal PSU fanı çalışıyor mu bi kontrol et