MR.Anonymous
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 498
Q. .
F klavyede Q klavyeye göre "C" ve "V" tuşlarının yerleri birbirleriyle değiştirilmiş yani F 'dede rahatlıkla kopyala yapıştır yapabilirsiniz.Perşembe günleri iş icabı ctrl+c ctrl+v ctrl+s ctrl+w işlemini 45 dakika içerisinde 90 defa yaptığım için Q kullanıyorum ama F yazması daha zevkli Q sadece alışkanlık.
Tuş konbinasyonlarını kendine göre ayarlayabilirsin bildiğim kadarıyla oluyordu hatta oyunlarda da oluyordu.Oyunlardaki tuş kombinasyonu (Wasd) F klavyede de aynı oluyor ama harflerin konumu aynı olmuyor.
Tuş konbinasyonlarını kendine göre ayarlayabilirsin bildiğim kadarıyla oluyordu hatta oyunlarda da oluyordu.
Fifa'da oluyor mesela Pes'tede oluyor,bir tuş eksik diye Pes'ten yana Pes ettim.Bazı oyunlar izin vermeyebiliyor ne yazıkki
Genelde daha çok Q klavye kullandığımız için F klavye tavsiye etmem.![]()
Tek kelimeyle sıkıntılı.Devlet dairelerinde birkaç yıla kadar tamamen F klavyeye zorunlu olarak geçileceğini okumuştum. Sonuçta er geç Türkiye F klavyeye mutlaka geçecektir Sevgili Mustafa. Bence sen de yavaş yavaş kendini alıştırsan iyi olur.![]()
Aldığımız bütün bilgisayar ve laptop'larda özellikle laptop'larda Q klavye mevcut.F Türkçe için daha uygun ama Q klavye kullanıyorum![]()
Aldığımız bütün bilgisayar ve laptop'larda özellikle laptop'larda Q klavye mevcut.
Yapıştır.Biz o saltanatı yıkarız arkadaş!
Ve yıkacağız bi iznillah...
Eloğlu koca Osmanlı devletini yıkmış,
biz bir Q saltanatını mı yıkamayacağız.![]()