iPhone 5 ve 5S'in Teşhir Ürünleri Nerede Bulunur?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yunosss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yunosss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonlar 2 seneden eski olduğu için artık mağazaların teşhir ürünü bölümünde yok tabiki de, ancak ben bu telefonları elime alıp karşılaştırmayı nerede yapabilirim, mümkün olduğu mağazalar var mıdır? Hatta bu 2 telefonun yanında birde Asus Zenfone 2 laser kıyaslaması mesela. Teşekkürler...

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
2.el ürün al ama teşhir ürün sakın alma.

D

DanacıÖmerbaba

SDN Okuru
teşhir telefonlar taksiden çıkan araba gibidir her an elinde kalabilir...

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Teşhir ürünlerine bende soğuğum açıkçası ama ürünleri kıyaslamak için teşhir ürünü görmek istiyorum, nerede görebilirim?
Teşhir ürünü her yerde satılmaz mağazaların web sitelerinden bakabilirsin en çok teşhir ürünü satan firma Teknosa diye tahmin ediyorum web sitesine girerek o ürünleri görebiliyorsun.

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
[MENTION=390518]Lazzz[/MENTION] keşke mesajı bi okusaydın :)

Bazı Media Markt larda hâlâ duruyo olabilir ama emin değilim

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
[MENTION=390518]Lazzz[/MENTION] keşke mesajı bi okusaydın :)

Bazı Media Markt larda hâlâ duruyo olabilir ama emin değilim
Ben teşhire karşı olduğum için fazla dikkat etmedim. Çünkü bir teşhir ürününü herkes kurcalıyor 5 yaşındaki çocukta kurcalıyor 50 yaşındaki bireylerde kurcalıyor yere düşürülüyor o oluyor bu oluyor ben karşıyım 2.el alınır ama teşhir asla. İşine yarar mı bilmem ama İstanbul beylikduzu migros avm önünde teknosa nin çadırı var outlet ve teşhir ürün satışı vardı hala duruyor mu ne kaldı ne bitti bilmiyorum ama teknosa nin böyle bir yeri vardı.

yunosss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben teşhire karşı olduğum için fazla dikkat etmedim. Çünkü bir teşhir ürününü herkes kurcalıyor 5 yaşındaki çocukta kurcalıyor 50 yaşındaki bireylerde kurcalıyor yere düşürülüyor o oluyor bu oluyor ben karşıyım 2.el alınır ama teşhir asla. İşine yarar mı bilmem ama İstanbul beylikduzu migros avm önünde teknosa nin çadırı var outlet ve teşhir ürün satışı vardı hala duruyor mu ne kaldı ne bitti bilmiyorum ama teknosa nin böyle bir yeri vardı.

Hocam senle bir anlaşamadık (Gülücük), teşhir ürününü bende kurcalamak için arıyorum; yani para verip almayacağım (Gülücük).

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Hocam senle bir anlaşamadık (Gülücük), teşhir ürününü bende kurcalamak için arıyorum; yani para verip almayacağım (Gülücük).
Anladım anladım o zama ndeneme standı deseydin daha iyi anlayabilirdik (benim dışımda da anlamayan vardır illaki), ben sana şöyle söyliyeyim, mesela Beylikdüzünde genelde teknosa ve vatanda standlar yok, raftakiler var söylersen verioyorlar ama rahat rahat kurcalıyormusun dersen hayır tabiki de, media markt'ta çok rahat kurcalıyorsun istediğin kadar kurcala cihazlar açıkta genelde, geneli böyle, bimeks'te de tanıtım standları var, carrefour ve real hiper marketlerde de deneme standtları var, tabi bu benim ikamet ettiğim yerlerde böyle sizinkinde de nöyle mi bilmiyorum ama büyük ihtimal böyledir.

yunosss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anladım anladım o zama ndeneme standı deseydin daha iyi anlayabilirdik (benim dışımda da anlamayan vardır illaki), ben sana şöyle söyliyeyim, mesela Beylikdüzünde genelde teknosa ve vatanda standlar yok, raftakiler var söylersen verioyorlar ama rahat rahat kurcalıyormusun dersen hayır tabiki de, media markt'ta çok rahat kurcalıyorsun istediğin kadar kurcala cihazlar açıkta genelde, geneli böyle, bimeks'te de tanıtım standları var, carrefour ve real hiper marketlerde de deneme standtları var, tabi bu benim ikamet ettiğim yerlerde böyle sizinkinde de nöyle mi bilmiyorum ama büyük ihtimal böyledir.

Teşekkür ediyorum...