Ensonhaber

lazerboy

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Bu sitenin çoğu haberi yalan oluyor.Özellikle de spor haberleri.Sitede o kadar çok hareketli reklam var ki bazen bilgisayar çalışmıyor.:mad:

KintaRo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Ben daha önce ShiftDelete'de alan ya da yanlış haber görmedim. Reklamlardan da bilgisatımın kasıldığını görmedim. Bu kanıya nasıl vardın bilemiyorum. Daha önceden yaptığın bir hatadan dolayı bu siteden banlanmış olmayasın sen?

erdemgazetesi

Profesör
Reaksiyon puanı
1
1. si Fanatik gazetesi kadar yanlış haber vermiyor
2. si hangi konuda yalan haberler olduguna karar verdin

3. sü bu siteye neden üye oldun? Beğenmediğin için mi?

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
lazerboy sdn'den bahsetmiyor ki şu siteden bahsediyor : Haber Sitesi EnSonHaber.Com
Linkini vermediği için karışıklık çıkmış anlaşılan :) SDN'nin ne zaman spor haberi yayınladığını gördünüz ki :) O da onaylasın bunu o zaman sizler hakkında da bazı yorumlarda bulunacağım.

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Ben daha önce ShiftDelete'de alan ya da yanlış haber görmedim. Reklamlardan da bilgisatımın kasıldığını görmedim. Bu kanıya nasıl vardın bilemiyorum. Daha önceden yaptığın bir hatadan dolayı bu siteden banlanmış olmayasın sen?

adam baska siteden bahsediyor.

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Ahahaha ne güzel çevirmişsin lafı ya. İlk yazdıklarını görmedik sanki.

Bişey saklamadık deyişmek zorunda kaldık orya adres yamamış adam ne diyelim gerekenleri söledik baktık yanlıs adres çevirme yaptık:)

KintaRo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Evet bir karışıklık olmuş. Ama bu lazerboy'un hatası link vermeyi unutmuş. Neyse bizde bu konuyu unutalım :-)

KintaRo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Link vermek zorunda değil ki..

Mesela ben cepforum için link vermiştim, daha doğrusu başlık adresti, o da editlenmiş yönetici tarafından...

Burdan anlıyorum zorunlu olmadığını...

Arkadaş en son haber yazmış başlığa, kafidir...

Ensonhaberin sonuna com veya net uzantısını koyamıyorsan ona yorumum yok, ne diyeyim...

CepForum EnSonHaber'e göre daha çok bilinen bir site. O yüzden anlaşılması daha kolay olmuştur diye düşünüyorum. ama arkadaş ensonhaber yazmış bırakmış. EnSonHaber bir sitemi yoksa arkadaş bize en son haberimi duyuruyor yani ufak bir yanlış anlaşılma diyelim :-)

RadioHead

Asistan
Reaksiyon puanı
4
ayrıca site ensonhaberleri degilde daha cok erotik içerikli haperleri günlerce sayfasında tututor yanlış ve taraflı haberleri yogunlukta.

KAZUYA

Doçent
Reaksiyon puanı
20
Elestirdiginiz dandik bir site yahu *al bir domain kendine *habersinsesi.com olsun ismi.hazir template ler var kur bir tane.Sonra ihlas,anadolu,cihan gibi haber janslarina abone ol.rss ten cek gelsin haberler. sonra pc basina gecir iki adam ver ellerine 500 milyon maas. haber ajanslarindan alip yayinlasinlar sitede.sitenin yanlarina ustune altina shiftdelete te oldugu gibi bas reklami.yetmiyormu kelimelerin icine gizle reklamlari shiftdelete te oldugu gibi :) *bak nasil geliyor paralar.2-3 ay sonra kendine iphone alir tanitimini bile yaparsin videolu Saygilar

_megavisor_

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Aynen katılıyorum genellikle yalan haberde birinci..:D

ekbjk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
katılıyorum... ensonhaber... yalan haberi bol site

nur29

Doçent
Reaksiyon puanı
5
iğrençlikde son haberleri veren bir site

tudRoY

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ben de sevmedim bu siteyi ya. ilk ekz sizden duydum ama daha önceden hiç girmemiştim.