LG G3 Kullanıcıları Kulübü

dragomhmt

Asistan
Reaksiyon puanı
8
herşey silinecek fakat değil mi o zamanda onu istemiyorum en son çare olmadığı sürece
Mecburen yapacaksın gibi. Uygulama apklerı yedekle resim müzik falan al bilgisayara apk yedeklerıde al bilgisayara bas formatı Android 7 çıkana kadar devam et sorunsuz olarak. Yavaş yavaş telefonu yeni almış gibi kurarsın herşeyi zor bişey değil. Önce dosyaları telefona atarsın sonra ayarları yaparsın sonrada uygulamaları kurup girişleri falan yapıp ana ekran wıdget ayarladın mı iş biter.
Resim müzik silmeden de sıfırlama yapılıyor heralde ayarlar dan sıfırlarsan ama uygulamalar gider kesin data yi silecek çünkü cachelerı de siler ama ınternal storage yani depolamayı silmez.

cuteftp

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar acil yardım güncellemeyi yaptım ama telefon hata veriyor sürekli com.android.phone işlemi durduruldu diye.
Daha önceki romunu rootladıysan böyle bir uyarı alırsın. Rootu silsen bile aynısı oluyor.
Telefon kapalıyken recovery moda gir ve fabrika ayarlarına sıfırla. Son yüklediğin rom yüklü kalır merak etme

ziyaaltunsk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben Twrp ıle telefondan yuklemeyı denedım ama telefon bır daha acılmadı kırmızı mavı ed yanıp yanıp sonuyor

recepix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Bende dün normal flash yaptım telefon kafayı yedi ama cse flash yapınca düzeldi şimdi takır takır maşallah

cuteftp

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Versiyon yükseltme yapacaklar; telefonunuzdan rootunuzu kaldırsanız bile ilk açılışta hata alırsınız.
Telefonu açılmayanlar, öncelikle cse flash yapacaklar ve ardından halen açılmadığında telefonu recoverye alarak fabrika ayarlarına çevirdiğinizde temiz kurulum yapmış olacaksınız

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
6.0'ı kurmaya karar verdim. Umarım sorun ile karşılaşmam.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Arkadaşlar burada ne seçiyoruz?

orZ32X.png

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
223c818ff29e73a2b6772303cdc57d93.jpg

Çok hoş olmuş ama Now On Tap özelliğini kullanabilen var mı? :)