onu da denedimROM'u tekrar kurmayı dene.
onu da denedimROM'u tekrar kurmayı dene.
Son çare eski ROM'a geri dönmen.onu da denedim
Romu cse Flash ile kurarsan bu sorunla karsılasmaman lazımonu da denedim
onu nasıl yapıcam eski romu indirip onu mu yükleyecem yoksa biryerlerden geriye alma var mıSon çare eski ROM'a geri dönmen.
Aynı şekilde kdz ile yapacaksın.onu nasıl yapıcam eski romu indirip onu mu yükleyecem yoksa biryerlerden geriye alma var mı
herşey silinecek fakat değil mi o zamanda onu istemiyorum en son çare olmadığı süreceRomu cse Flash ile kurarsan bu sorunla karsılasmaman lazım
Mecburen yapacaksın gibi. Uygulama apklerı yedekle resim müzik falan al bilgisayara apk yedeklerıde al bilgisayara bas formatı Android 7 çıkana kadar devam et sorunsuz olarak. Yavaş yavaş telefonu yeni almış gibi kurarsın herşeyi zor bişey değil. Önce dosyaları telefona atarsın sonra ayarları yaparsın sonrada uygulamaları kurup girişleri falan yapıp ana ekran wıdget ayarladın mı iş biter.herşey silinecek fakat değil mi o zamanda onu istemiyorum en son çare olmadığı sürece
Daha önceki romunu rootladıysan böyle bir uyarı alırsın. Rootu silsen bile aynısı oluyor.Arkadaşlar acil yardım güncellemeyi yaptım ama telefon hata veriyor sürekli com.android.phone işlemi durduruldu diye.
Telefonun brick olmuş. Kdz'yi flashtool ile telefona atman lazım.Ben Twrp ıle telefondan yuklemeyı denedım ama telefon bır daha acılmadı kırmızı mavı ed yanıp yanıp sonuyor
Telefonun brick olmuş. Kdz'yi flashtool ile telefona atman lazım.
Eski ROM'u flashtool ile at düzelecektir.Maalesef benım kı devamlı hata verıyor flash tool da onun ıcın twrp ıle yapayım dedıydım o da gıttı
Root filan varsa kaldır. Kuracaksan da CSE şeklinde kur.eskı rom u su an ındırıyorum 6.0 a ıyı heveslenmıstım![]()
Root filan varsa kaldır. Kuracaksan da CSE şeklinde kur.
Super Su sadece ROOT'lu cihazlarda çalışıyor değl mi?
Rehber, arama ekranı, dosya yönetici, menüler,telefon kapatma-yeniden başlatma ekranı, internet tarayıcı, smart notice ( duvar kağıdı rengine göre değişiyor) hepsinin arayüzü değiştiRehber arayüzü de değişti mi?
Evet. Çok şık olmuş rehber arayüzü.Rehber arayüzü de değişti mi?
Ben olduğu gibi bıraktım. Okeyledim yükledi.Arkadaşlar burada ne seçiyoruz?
![]()
Bende mesajlar gitmiyor.Whatsapp çalışıyor mu?
Denedim sıkıntı yok.Bende mesajlar gitmiyor.![]()
Sıkıntı yok.Bende mesajlar gitmiyor.![]()