Abi bende ki böyle değil ama böyle olanları var youtube'da izledim gerçekten müthiş. araştırıyorum nasıl oluyor diye seni haberdar ederim.
Hergün girmediğim için recoverye pek uğraşmam ama tema gibi birşey vardır herhalde.
Abi bende ki böyle değil ama böyle olanları var youtube'da izledim gerçekten müthiş. araştırıyorum nasıl oluyor diye seni haberdar ederim.
Neyinden nefret ediyorsun? Sana yamuğu mu var? Sevmiyor olabilirsin ama bunu böyle dile getirmen çok yanlış
Sistemin yedeğini almadın mı? Sistem dosyasında değişiklik yapacak her şey için önceden yedek alıyorum ki kafam rahat oluyor.İnsanların emeğine saygım sonsuz telefon şirketlerinin "yapmadığı" şeyi yapıyorlar
Dokunmatik ekran kullanımını recovery ekranında sevmiyorum aynı şey cyanogen recovery gibi
Twrp ile kurduğum şeylerde sorun çıkıyor twrp nin suçu yok benim şanssızlığım
Geçen telefonda oluşan sorunda twrp kurtarmama yardımcı olamamıştı buradanda bir hoşnutsuzluğum var
Ondan nefret etmem demem insalar asla kurmayın çok kötü demek değil sadece sevmediğimi belirtiyorum dokunmatik ekranı o menüde kullanmayı hiç sevmiyorum
Cwm ile twrp arasında tip farkı dışına çok şey yok zaten ben menünün sadeliğini seviyorum bu işlere cwm ile başladım ona alışkın olduğum için ne twrp ne phyliz recovery ne de cyanogen recovery i seviyorum cwm kadar kullanışlı gelmiyoe hiç biri orada menüyü elimle koymuş gibi bulsuğum için daha rahat ediyorum.
Zevkler ve renkler tartışılmaz ben cwm kullanırım sen twrp kullanırsın ikimizde aynı iş için kullanırız insanlara twrp yüklemeyin çok kötü demedim aslada demem hangisi size kullanışlı geliyorsa yükleyin kullanın
Sistemin yedeğini almadın mı? Sistem dosyasında değişiklik yapacak her şey için önceden yedek alıyorum ki kafam rahat oluyor.
Telefonu güvenli başlatabilirdinSistem yedeği işe yaramazdı güncelleme sonrası temalarda sorun çıktı romu tekrar yüklemem gerekti
Cyanogenmod tema kurulamadı hatası veriyordu ve sadece 1 temada geçerliydiTelefonu güvenli başlatabilirdin
Hocam internetten o modele baktım telefonunuz exynos işlemci o yüzden rom bulamayabilirsiniz xda developer htc mania gibi sitelere bakın ama hangi model numarası için oldiğuna çok dikkat edin çok araştıramadım ama o model için rom olmayabilir
Exynos işlemcili bazı telefonlara düzgün olan rom ya az oluyor yada olmuyor. Tam istediğini bulamama derdi olabiliyor.- - - Mesaj Güncellendi - - -
Merhaba, neden olmayabilir dedin? Bu işlemci turu için bir istisna var mı? Teşekkürler
Exysnos işlemcileri samsung üretiyor ve bildiğim kadarı ile geliştiricilere açılmıyor,kaynak kodları paylaşılmıyor- - - Mesaj Güncellendi - - -
Merhaba, neden olmayabilir dedin? Bu işlemci turu için bir istisna var mı? Teşekkürler
Bende Cyanogenmod 12.1 ile aranıza katılmıs bulunuyorum arkadaslarşimdilik çözemediğim launcher yüklemeden ana ekran saysını arttırmayı nasıl yapa bilirim? tavsiye ettiğiniz kullanışlı temalar varmı ben bulamadım pek,genel olarak kullanıslı buldugunuz kendinizin kullandıgı araçları varmı herkese iyi forumlar
Ekrana uzun süre dokun,Bende Cyanogenmod 12.1 ile aranıza katılmıs bulunuyorum arkadaslarşimdilik çözemediğim launcher yüklemeden ana ekran saysını arttırmayı nasıl yapa bilirim? tavsiye ettiğiniz kullanışlı temalar varmı ben bulamadım pek,genel olarak kullanıslı buldugunuz kendinizin kullandıgı araçları varmı herkese iyi forumlar
Saolun kurdum yeni gelen ozellikler iyi ama iki tane galeri + google fotoraflar garip oldu ama genelde iyiC-apps paketi cyanogen şirketinin cyanogen stock romlu cihazlarda kullandığı uygulamaları cyanogenmod sisteminde kullanmamız için geliştirilen bir uygulama paketidir.
Introducing the Cyanogen Apps Package | CyanogenMod Bu linkten neler içerdiğine bakabilir
https://cyngn.com/c-apps buradan da indirebilirsiniz
Unoffical cyanogenmod kullanıcılarıda yükleyebilir
Kurmak için recovery modunda telefonu açın ve yükleyin (cyanogen recovery için apply update seçeneğinden yükleyebilrsiniz)
2 galeri uygulamasından biri androidin stock galeri uygulaması diğeri cyanogenin galeri uygulaması sony nin galerisine benziyor kullanıcı istediğini seçip kullanabilir ben şahsen stock galeri uygulamasını daha düzenli buluyorum tek beklentim istediğim fotoğrafı hızlıca bulmakSaolun kurdum yeni gelen ozellikler iyi ama iki tane galeri + google fotoraflar garip oldu ama genelde iyi
Hocam capps'ı romu flashladığın gibi flashlayacaksın ama wipe yapmadan direk flashlayacaksınArkadaslar su c-apps nedir ve nasil kurulur unoffical cyanogenmod 12.1 kullaniyorum nasil bulabilirim
Cm guzelde baska yapilcak bir sey lazim bana xposed yukledim rom kurdum root ettim ama farkli bir sey lazim artik soyle roma kurunca bakip bakip mutlu olabilecegim bir sey biliyorsaniz soyleyin lutfen buna gercekten ihtiyacim vae![]()
E ne kalmış ki?😅Cm guzelde baska yapilcak bir sey lazim bana xposed yukledim rom kurdum root ettim ama farkli bir sey lazim artik soyle roma kurunca bakip bakip mutlu olabilecegim bir sey biliyorsaniz soyleyin lutfen buna gercekten ihtiyacim vae![]()
Onlari denedim sirf bakmak icin kucuk bir kasmada telefonu yeniden baslatiyodumÇok fantastik başlangıç animasyonları var onlara bakabilirsin![]()
C apps i duydugumda flash licak yeni bir sey diye sevindim belki boyle bir sey biliyorsunuzdurE ne kalmış ki?😅
Onlari denedim sirf bakmak icin kucuk bir kasmada telefonu yeniden baslatiyodum![]()
Biliyorum ve kullandım flashlayınca şu olacak; iki tane galeri,iki tane mail uygulaması bir tane ekran kaydedici ve audio fx tasarımı değişecek temaları play store yerine temalar uygulamasından indirme özelliği gelecek bunun tek artısı cyanogen'in kendi ürettiği ve sadece burada yayınladığı temalar olması.C apps i duydugumda flash licak yeni bir sey diye sevindim belki boyle bir sey biliyorsunuzdur![]()
hocam konu'da gezerken bu mesaja denk geldim bildiğin gibi cm12.1'den cm11'e geçtim sorunun cevabını vereyim unofficial romlar'da ota üzerinden güncelleme alınabiliyor geliştirci yayınladıkça güncelleştirmeler ota üzerinden dağıtılıyormuşSanırım alamazdın
Yinede deneneden bilemeğiz
Gruba yarın bakacağım mobilde sıkıntı oluyor şuan
Bende flashladim ama mail gelmede ve ekran kayit calisiyor fakat kayit ettigi acilmiyorBiliyorum ve kullandım flashlayınca şu olacak; iki tane galeri,iki tane mail uygulaması bir tane ekran kaydedici ve audio fx tasarımı değişecek temaları play store yerine temalar uygulamasından indirme özelliği gelecek bunun tek artısı cyanogen'in kendi ürettiği ve sadece burada yayınladığı temalar olması.
Bende flashladim ama mail gelmede ve ekran kayit calisiyor fakat kayit ettigi acilmiyor
Şarj problemi bilinen bir gerçek ama ısınma olayı biraz radikal bir problem bildiğim kadarıyla gpu hızı ayarlana biliyor yani yükseltilip düşürülebiliyor belki bu sorununza çare olabilir diye düşünüyorum.Arkadaslar Cyanogenmod kurdugumdan beri bir kac uygulamayı aynı anda çaliştirdiğim zaman, telefon asırı derece ısınıyor sistem kullanımını kontrol ediyorum ısındığı anda, işlemci ve ram kullanımı cok düşüklerde ama telefon asırı ısınıyor sistemde kasma donma ve s yok ama ısındıgı için sarj erken bitiyor, 42 dereceyi bile gördüm telefonda, aynı sıkıntıyı yasayanınız varmı cözüm olarak ne önerirsiniz ?
Telefonum Htc One M7 Cyanogenmod 12.1 ve Cyanogenmod recovery yüklü