6s plus & S6 edge plus

Furkan.aköz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar s6 edge plus kullanıyorum 3 ay oldu alalı üzerine para katıp 6s plus ile takas düşünüyorum sizce değer mi ?

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Neden S6 Edge plus'dan 6s plus'a gecmek istiyorsunuz? Bunun sebebini aciklarsaniz ona göre tavsiyelerde bulunabiliriz.

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Değer birini 2-3 sene kullanacan biri 5-6 sene

Hikmet366

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Android kullanan biri olarak söylüyorum iPhone 6s Plus almanı öneririm.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
S6 edge plus şuan iyi çalışıyor olabilir ama iPhone kadar uzun süre dayanmayacak. iPhone CPU ve GPU da açık ara önde.

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Amoled ekran renkleri çarpıtıyor renkleri koyu gösteriyor ve çekiyor iphone 6 plus ips lcd kullanıyor ve fotoğrafta düşük ışıkta en iyi çeken telefon iphone 6s plus

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45
Amoled ekran renkleri çarpıtıyor renkleri koyu gösteriyor ve çekiyor iphone 6 plus ips lcd kullanıyor ve fotoğrafta düşük ışıkta en iyi çeken telefon iphone 6s plus

Ekran konusunda haklısın ama düşük ışık konusunda en iyisi G4 ve V10. Ekran konusunda da en iyi LG gerek gerçek renk gerek panel kalitesi bakımından fakat enerji tüketimi ve ekran olarak değerlendirirsek LG burada çuvallar yine apple öne çıkar. Bildiğim kadarıyla Iphone ekranlarını da LG üretiyor. Takas konusuna gelirsek de [MENTION=470068]Furkan.aköz[/MENTION] orası senin ihtiyaçlarına kalmış bir şey. Edeceğin takas sadece telefon olmayacak. İşletim sistemi uygulama mağazası ve uygulamalar vs. bunların tümünü değerlendirmeye almalısın. Çünkü android'ten IOS'a geçeceksin. Her 2 işletim sisteminin kendine göre avantajları ve dezavantajları var. Değerlendirmeni iyi yap.

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Ekran konusunda haklısın ama düşük ışık konusunda en iyisi G4 ve V10. Ekran konusunda da en iyi LG gerek gerçek renk gerek panel kalitesi bakımından fakat enerji tüketimi ve ekran olarak değerlendirirsek LG burada çuvallar yine apple öne çıkar. Bildiğim kadarıyla Iphone ekranlarını da LG üretiyor. Takas konusuna gelirsek de @Furkan.aköz orası senin ihtiyaçlarına kalmış bir şey. Edeceğin takas sadece telefon olmayacak. İşletim sistemi uygulama mağazası ve uygulamalar vs. bunların tümünü değerlendirmeye almalısın. Çünkü android'ten IOS'a geçeceksin. Her 2 işletim sisteminin kendine göre avantajları ve dezavantajları var. Değerlendirmeni iyi yap.
Tamam lg4 ve v10 samsung ve diğer telefonlardan iyi çekiyor olabilir ama ekran ısısı dokunmatikte sıkıntısı ekran parlaklığının yerlerde sürünmesi ile pek alınacak bir telefon değil elinden çıkarmaya kalksan kökü zarar.s6 edge elinden düşürürsün ekran patlar oyun oynamaya kalkarsın ısınır kavisler telefon ısındıkça inceliyor ve en küçük düşüşte patlıyor amoled ekran berbat beyazlar çok kötü ve kamerası düşük ışıkta sarı çekiyor ya 6 plus al ya da 6.

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Merhaba arkadaşlar s6 edge plus kullanıyorum 3 ay oldu alalı üzerine para katıp 6s plus ile takas düşünüyorum sizce değer mi ?
Bak arada şöyle fark var android özgür bir işletim sistemi apk kurabilirsin ilerde istersen root edebilirsin.İphone da ise kısıtlısın ama cpu-gpu çok güçlü özellikle iphone 6s te birde iphone nun teknik servis olayı daha iyi.Gel gelelim 2.el piyasasına s6 edge 3000 tl ye çıktı şu anda 2000 tl ye sıfırını bulabiliyorsun.Ama iphone onun kadar hızlı düşmüyor.Eğer özgürlüğünü seviyorsan s6+ kal ama stabil ve kısıtlı bir işletim sistemi istiyosan geç.Bu arada bende iphone 6s kullanıyorum.