Duhan.Soysal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 184
Arkadaslar, dediğim gibi olay bu. Bir arkadaş dedi gene buradan, olur mu olmaz mı? Ne gibi sıkıntılar yaşarım olursa da ? Simdiden Teşekkürler.
Sorun olmaz mı? Mantiken olmasi gerekir. İşlemci yonga hepsi farklı haliyle. İlginç. Denemek isterim ama@emre.bas.581525 note4'e yüklemişdi.
hocam bu iş benim de aklıma pek yatmadı. en iyisi sen cyanogenmod yükle cyanogenmod'a da note 5 teması yükle bknz: https://play.google.com/store/apps/...ynote5.galaxy.cm13theme.cm13launcher.launcherSorun olmaz mı? Mantiken olmasi gerekir. İşlemci yonga hepsi farklı haliyle. İlginç. Denemek isterim ama
Tamamdır hocam bakarım detaylı şekilde sağolasın bu arada.hocam bu iş benim de aklıma pek yatmadı. en iyisi sen cyanogenmod yükle cyanogenmod'a da note 5 teması yükle bknz: https://play.google.com/store/apps/...ynote5.galaxy.cm13theme.cm13launcher.launcher
denek not3 al ikinci el onunla dene...
Hocam söyle rahatla da kavga çıkmak üzerey di 😀😀😀😀 bende buraya yazdım efs (imei) yedeği alma. Siteye yazılan yorumları oku! Orada imeisi kaybolan cihaza nasıl geri yüklendiği yazıyor.
J7 almak da bir seçenek.denek not3 al ikinci el onunla dene...
Çok sağol abiHocam söyle rahatla da kavga çıkmak üzerey di 😀😀😀😀 bende buraya yazdım efs (imei) yedeği alma. Siteye tazılan yorumları oku! Orada imeisi kaybolan cihaza nasıl geri yüklendiği yazıyor.
Custom rom yükledim fakat beğenmedim. Geri döndüm.Note 5 stock ROM yüklersen elbette problem olur. Ancak note 3 için hazırlanan bir note 5 ROM yüklersen sorun yaşamazsın
Öyle yaptım. Artık özelleştirme hakkında araştırma yapıyorum.Hocam zaten tam anlamıyla istediğiniz sonucu alamazsınız custom romlardan sadece cihazın görüntüsü değişir bazı fonksiyonlar tam çalışmaz vs. en iyisi yerlisi diyerek stock ROM kullananın derim
Var yükledim, saçma sapan özelliker ile birlikte. Geri döndüm.Bana mantıklı gelmedi. :/ Başka cihazın romunu yükleyince cihaz brick olmaz mı? Mesela S3 Mini 8190 modelinin romları bile 8200 S3 Mini modeline yüklenemiyor. Arada işlemci farkı var. Note 3 ve Note 5 arasında da donanımsal çok fark var. Bana cihaz brick olacakmış gibi geliyor.XDA'da Note 5 arayüzlü rom yok mu? Bence yakında çıkartırlar boşuna riske girmeyin.
![]()
Zamanla yenileri çıkar bence. Başka cihaz romunu yüklemek çok riskli diye biliyorum. Boşuna riske girmeyin. Cihazda kalıcı hasarlara sebep olabilir.Var yükledim, saçma sapan özelliker ile birlikte. Geri döndüm.
Yok hocam ben zaten note 5 romu ile neler olacağını tahmin edebiliyorum customlaştırmaya bakıyoruz artıkZamanla yenileri çıkar bence. Başka cihaz romunu yüklemek çok riskli diye biliyorum. Boşuna riske girmeyin. Cihazda kalıcı hasarlara sebep olabilir.
Note 3 için CM13 varsa deneyin bence. Saf Android sade oluyor ama CM temalar falan güzel şeyler yapılabilir.Yok hocam ben zaten note 5 romu ile neler olacağını tahmin edebiliyorum customlaştırmaya bakıyoruz artık![]()
Yok abi cm taraftarı değilim stock üzerinden oynama yapmak tercihimdir.Note 3 için CM13 varsa deneyin bence. Saf Android sade oluyor ama CM temalar falan güzel şeyler yapılabilir.
Anladım. İnşallah doğru düzgün bi' N5 arayüzlü rom çıkar.Yok abi cm taraftarı değilim stock üzerinden oynama yapmak tercihimdir.
İnşallah abi arayüzü çok beğendim :/Anladım. İnşallah doğru düzgün bi' N5 arayüzlü rom çıkar.![]()
Evet güzel. Samsung'u sevmesemde Note serisi güzel oluyor.İnşallah abi arayüzü çok beğendim :/
Çok sağol abi dediğin muhtemelen DarkLord olmalı. Bu gerçekten güzel rom iyi fakat benim cihazım n9000q işlemci donanım farkı var imei okumama gibi sorunlar çıkabilirArkadaşta da note 3 var. Senin için sordum hangi romu öneriyorsun diye linkteki romu tavsiye etti.
http://forum.xda-developers.com/gal...t/n9005-lollipop-5-0-s5-note3-stable-t2994680
Yalnız şarjı daha az gidiyormuş onun dışında süpermiş. Şarjdan dolayı pişman olabilirmişsin.