Duhan.Soysal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 184
Biraz araştır.Yok hiz onemli
Biraz araştır.Yok hiz onemli
Onu biliyom s3 mininin 20 mbps en fazla hiza cikabildigi yalan mi hizlanmasi gerekiyodu [emoji20]Biraz araştır.
4.5 g yalan bu telefonu alirken 4.5 g diye bir proje yoktu 3g liler yasiyodu 4.5 g ise yaramaz turbo paket aldik hiz yerlerde [emoji20]![]()
Bazen 23-24 oluyor ama bu kadarı da şimdilik yeterli.Anlamdığım bi' konu var 4.5G ile yüksek hızlar gelecek ama paketler kotalı olduğu sürece ne kaadar verimli olabilir ki?
Upload güzelmiş yalnız. Ttnet vermiyor o uploadı.![]()
Bazen 23-24 oluyor ama bu kadarı da şimdilik yeterli.Anlamdığım bi' konu var 4.5G ile yüksek hızlar gelecek ama paketler kotalı olduğu sürece ne kaadar verimli olabilir ki?
Teknoloji gelişiyor normal yani. Hız bölgeye ve istasyona göre farklılık gösterebilir. Bide S3 mini en fazla 14mbit değil mi? 10 falan anca oluyordu bende.4.5 g yalan bu telefonu alirken 4.5 g diye bir proje yoktu 3g liler yasiyodu 4.5 g ise yaramaz turbo paket aldik hiz yerlerde [emoji20]
Telefona göre değişiyor diyorum, hız diyor.Teknoloji gelişiyor normal yani. Hız bölgeye ve istasyona göre farklılık gösterebilir. Bide S3 mini en fazla 14mbit değil mi? 10 falan anca oluyordu bende.
Ben TTnet ile bazen 5-6 mbit zor indirme hızı görüyorum. Bu bi' dramdır.Upload güzelmiş yalnız. Ttnet vermiyor o uploadı.
Doğru. İsterse paket 100 mbit olsun cihaz desteklemediği sürece o hızı alamazsın. S3 Mini bildiğim kadarıyla en fazla 14 mbit. [MENTION=470546]umut erdem[/MENTION]Telefona göre değişiyor diyorum, hız diyor.
Eski dandik telefonda 1 Mbit olan hız note 3 ile 15 mb. Normal bir paket.Doğru. İsterse paket 100 mbit olsun cihaz desteklemediği sürece o hızı alamazsın. S3 Mini bildiğim kadarıyla en fazla 14 mbit. [MENTION=470546]umut erdem[/MENTION]
Eski dandik telefonda 1 Mbit olan hız note 3 ile 15 mb. Normal bir paket.
Kotalari yavaş yavaş arttırmaya başladılar avea için konuşuyorum turkcellde fiyatları takip etmiyorum. Suan 1000dk 1000 sms 2 gb 21 TL ye aliyorum, şuan 4 gb lık paketi 29 TL ye veriyor 4.5 g ye geçince kotalar daha da artmaya başlayacak.![]()
Mesela bende S3 Mini kullanırken Vodafone ile hiç 25Mbit falan görmedim ama G3 ile 25'i görüyorum zaman zaman. Hız cihaz cihazla alakalı yani. Tabi bide bunun yanında bölgeye göre değişebiliyor ama cihaz önemli.Eski dandik telefonda 1 Mbit olan hız note 3 ile 15 mb. Normal bir paket.
Abi internet hızı işte ne kadar hızlı ise o kadar hızlı bağlanırsın .iPhone 6s kaç destekliyor bilmiyorum ama 100mbps diyelim örneğin. Çok az söyledim biliyorum. Ne işe yarıyor?
Aslında fiyatı uygunmuş iyi ama Avea 3G'yi bile ben kullanırken doğru düzgün sunamıyordu. Umarım 4.5G'de başarılı olur. Kotaların artması daha iyi olur yoksa yüksek hız pekte avantajlı olmazdı.Kotalari yavaş yavaş arttırmaya başladılar avea için konuşuyorum turkcellde fiyatları takip etmiyorum. Suan 1000dk 1000 sms 2 gb 21 TL ye aliyorum, şuan 4 gb lık paketi 29 TL ye veriyor 4.5 g ye geçince kotalar daha da artmaya başlayacak.
20 mbpsTeknoloji gelişiyor normal yani. Hız bölgeye ve istasyona göre farklılık gösterebilir. Bide S3 mini en fazla 14mbit değil mi? 10 falan anca oluyordu bende.
Abi internet hızı işte ne kadar hızlı ise o kadar hızlı bağlanırsın .
Adiler para tuzagi turbo vs .Bende onu diyorum işte. Kimse öyle bir internet veremiyor.
Tabi ki 10-15 mbps hız bana yeter mesela günün üstü hız yerine kota verseler çok daha hoş olur.Aslında fiyatı uygunmuş iyi ama Avea 3G'yi bile ben kullanırken doğru düzgün sunamıyordu. Umarım 4.5G'de başarılı olur. Kotaların artması daha iyi olur yoksa yüksek hız pekte avantajlı olmazdı.
Turbo aliyoz ogrenciyiz fakiriz 20 tl hiz 2 mbpsTabi ki 10-15 mbps hız bana yeter mesela günün üstü hız yerine kota verseler çok daha hoş olur.
Turbo yalan turbo aldik ne ise yaradi turbo internet aldim hizim 2 mbpsBen bu zamana kadar Turkcell'den sıkıntı çekmedim bu internet konusunda. Okulda Avea full çekimde 3-4 mbps hız verirken Turkcell 17 mbps hız veriyordu. Hem de 21 mbps sınırlı pakette. Turbo olsa belki daha fazla hız alacaktım. Şuan sınıfta bu şişirme kampanyalara uyarak avea'ya geçip internet alan arkadaşlar internete bağlanamıyor bile![]()
4.5 g yalan bu telefonu alirken 4.5 g diye bir proje yoktu 3g liler yasiyodu 4.5 g ise yaramaz turbo paket aldik hiz yerlerde [emoji20]
S3 mini 40 mbits desteklemesini bırak 20 mbit bile desteklemiyor. Türkcellde hata olabilir ama kullandığın telefon da iyi değil hani.Turbo yalan turbo aldik ne ise yaradi turbo internet aldim hizim 2 mbps
40 mbps hiza kandik aldik fakirim zevksiz turcell[emoji20] [emoji29]
Saygisizlik yapmiyoruz s3 miniye bir kere 21 mbps destekliyor en azindan 21 mbps olmaliS3 mini 40 mbits desteklemesini bırak 20 mbit bile desteklemiyor. Türkcellde hata olabilir ama kullandığın telefon da iyi değil hani.
Note 3 e note 5 arayüzü ile bir güncelleme gelme ihtimali varmı ? Arayüzü çok güzel çok beğendim ya :/
Hayır şuan için demiyorum. İleriki zamanlarda ? Sizce ?Adamlar Note 4'e Marshmallowla yeni getirdi. Ancak custom rom ile yükleyebilirsin.
Hayır şuan için demiyorum. İleriki zamanlarda ? Sizce ?