cengover05
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 447
Bak simdi kabi takmadan eline al ve icine dokununca icerden iz kaliyor bunu disariya yansitiyor disarisi iz yapmiyorAnlamadım ?
Bak simdi kabi takmadan eline al ve icine dokununca icerden iz kaliyor bunu disariya yansitiyor disarisi iz yapmiyorAnlamadım ?
Bende yuklenmedibiri bu![]()
![]()
Benim telefon bozuk heralde hdhdjdjdjjrbende gözüküyor
Evet bence yanlardir..isim olarak söyleyim
Galaxy Note 5 Kılıf, Spigen Neo Hybrid senınkı sanırım 129tl
diğeri Galaxy Note 5 Kılıf, Spigen Liquid Crystal 4 79 farkı ne acaba yan cercevimi
Ben bayram tatilinin son gununde siparis etmistim 3 4 gunde geldibunları satan biyer varnı teknosa vatan gibi yoksa spigendenmi bide kac gune gelir.
O kadar amatör değilim kaç tane taktım benBak simdi kabi takmadan eline al ve icine dokununca icerden iz kaliyor bunu disariya yansitiyor disarisi iz yapmiyor
O kadar amatör değilim kaç tane taktım ben![]()
Ekran koruyucu da bariz aşırı parmak izi kalıyor ve görüntü kötü. Bu 4u da.) yani oyle ama disardan iz birakmiyor elimde bastirarak denedim kalmiyor iz ama icinden yapsam o may gat
![]()
En iyisi laz sen ya spigenden alEkran koruyucu da bariz aşırı parmak izi kalıyor ve görüntü kötü. Bu 4u da.
Bunu söküp aticam markasız normal plastik jelatin alıp takıcam.En iyisi laz sen ya spigenden alyada alma
![]()
Peki lazzz nasil istersenBunu söküp aticam markasız normal plastik jelatin alıp takıcam.
Evet lazzz sakin ol bak vericekler guncellemeyiGüvenlik guncelleatirmeleri gelecek bir kaç haftaya sonrasında 6.0 gelecek.
Sakin ?Evet lazzz sakin ol bak vericekler guncellemeyi![]()
Az once sinirliydin yaSakin ?
Normal bir bilgilendirme yapıyorum sakinlik ile ne alakası var ki şimdi bunun ?
Az once sinirliydin yahani bir daha samsung almam falan onun icin dedim
Telefonu aldigimdan beri titresimde zil sesi hic kullanmiyorum suan onu fark ettimnote5 zilsesleri güzel deegil tavsiye zıl sesi önerisi olcak zedgeden felan
temada orjınalmiTelefonu aldigimdan beri titresimde zil sesi hic kullanmiyorum suan onu fark ettim
Yoktemada orjınalmi
Mexicoönerin varmı
Gelen SMS ı aç daha fazla kısmına bas engelleme ye bas oradan arama veya sms hangisini istiyorsan seç bu kadar.Arkadaşlar note 5 de arayan yada sms engelleme var mı?Varsa nasıl aktif edeceğiz?Teşekkürler.
Gelen SMS ı aç daha fazla kısmına bas engelleme ye bas oradan arama veya sms hangisini istiyorsan seç bu kadar.