Sony Xperia Z3 Compact Kullananlar Kulübü

balper

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Hocam o bir sorun değil maalesef değişim falan olmaz anlamazlar bile
Ben iki sefer bu sorunu yaşadım. İki kez aynı sorundan kvk ya kendim götürdüm, sıfır cihaz ile değiştirdiler, 4 aydır sıfır cihazı kullanıyorum. Normalde gecen sene kasımda almıştım.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Ben iki sefer bu sorunu yaşadım. İki kez aynı sorundan kvk ya kendim götürdüm, sıfır cihaz ile değiştirdiler, 4 aydır sıfır cihazı kullanıyorum. Normalde gecen sene kasımda almıştım.

O zaman verin değiştirsinler

blackhulk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim alakan için teşekkürler. Şimdi cihaz daha 11 günlük, ben değişim için sadece cihazı mı vereyim yoksa kutu içeriğini tam olarak mı götüreyim? cihazın sorununu nasıl dile getirmeliyim?? Ayrıca sen bu değişim esnasında çok zaman kaybettin mi, ne kadar sürede değiştirdiler? Nasıl bi yol izlememi tavsiye edersin??

Şimdiden çok sağol

blackhulk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim alakan için teşekkürler. Şimdi cihaz daha 11 günlük, ben değişim için sadece cihazı mı vereyim yoksa kutu içeriğini tam olarak mı götüreyim? cihazın sorununu nasıl dile getirmeliyim?? Ayrıca sen bu değişim esnasında çok zaman kaybettin mi, ne kadar sürede değiştirdiler? Nasıl bi yol izlememi tavsiye edersin??

Şimdiden çok sağol

balper

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Tüm kutusu ile birlikte her şeyi ile kvk ya teslim edersen goa kapsamında değişim dilekçesi yazıp bi kopyasını kendine al

balper

Asistan
Reaksiyon puanı
2

Şimdiden çok sağol
Tüm kutusu ile birlikte her şeyi ile kvk ya teslim edersen goa kapsamında değişim dilekçesi yazıp bi kopyasını kendine al

G

Gurbetci27

SDN Okuru
Arkadaşlar z3 conpac aldım ama alt kapaklardan biri kapanmıyor geri attırıyor kendini neden acaba

G

Gurbetci27

SDN Okuru
Beyler alttaki kapak kapamaya rağmen kendini dışarı atıyor açılıyor. Ne yapmalıyım.

Amiral1453

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
son 2-3 gündür sol üst köşede beyaz bi küre şekli beliriyor bildirim merkezini açtığımda bi uyarı yok arasıra oluyor daha önce bu sorunu yaşayan varmı ?

yalancibahar

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar kapakları kullanmayın.
images

Bunu kullanın.

TeyesCC3

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Sırf kapak olayı soğuttu beni telden Z5 lerde kapak yok sanırım biraz fiyat düşsün ondan almayı düşünüyorum

Mustafaline

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Beyler alttaki kapak kapamaya rağmen kendini dışarı atıyor açılıyor. Ne yapmalıyım.
Benimde hep atıyordu şarj kapağı, aliexpress ten buldum ve aldım, çok da pahalı değil. Başta endişe ettim kendim eski olanı çıkarıp takabilir miyim diye ama sorun olmadı, cuk diye oturdu ;)

TeyesCC3

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Kapağı kaça aldınız kaç günde geldi gg da 44 tl fiyatı

drkutay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba telefonu cepport adlı satıcıdan gg den aldım daha önce arka cam düşmeden dolayı çatladı. Şu anki problemim ise ekran kalkması üst taraftan daha önce bu sorunu yaşayan oldu mu veya garantiye göndermeli miyim

dragomhmt

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşlar merhaba telefonu cepport adlı satıcıdan gg den aldım daha önce arka cam düşmeden dolayı çatladı. Şu anki problemim ise ekran kalkması üst taraftan daha önce bu sorunu yaşayan oldu mu veya garantiye göndermeli miyim
Gönder yapıştırıp verirler garanti kapsamında
Arka camda çatlaksa değiştirirler heralde ya da ücretini söylerler.

gokser

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Yaklaşık olarak 1 yılı aşkındır kullanıyorum ve almak isteyenler için düşüncem şudur:
Pil olarak bakarsanız ben çok oyun oynamayan biri olarak bana yetiyor. Ancak 2 günü çıkarmak zorunda derseniz KitKat ile bırakın telefonunuzu. Aksi taktirde Lollipop pili daha çok götürecektir.
Performans olarak ise ara sıra ısındığı bir gerçek ama son güncellemelerden sonra çok ısındığını görmedim.
Tasarım ise size kalmış bir olay. Sonuçta güzellik görecelidir.

balper

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Z3 Compact ımda üst hoparlörden az ses çıkıyor. Telefonun içi açılmadan dışardan müdahale şansı var mıdır

ob_oguzhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Z3 Compact'a marshmallow güncellemesi ne zaman gelecek veya aranızda güncellemeyi alan varmı?

Amiral1453

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
z3+ da şuan 3-4 haftaya gelir heralde :) androidin en kötü yanı bu işte :D

Amiral1453

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ekranın sol üst kısmında bir kalkma (kasadan ayrılma ) oldu daha önce böyle bir sorunla karşılaşan varmı ?

wahset0010

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar kapağı garantisi varsa ücretsiz değiştiriyorlar ellerinde varsa 2 saat bile sürmüyor yalnız format atıyorlar cihaza yedek alın mutlaka

balper

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Xperia Z3 Compact öneririm. Gerçi şimdi z5 Compact çıktı ama

Rafet Kaya DİZDAR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sayın Arkadaşlar Ben de Z 3 C Kulanıyorum. Ben 1400 TL ye düşene Kadar bekledim. Bu telefonun değeri 2000 TL olmamalıydı. İlk çıkarken 1500 TL gibi bir Fiyat Telafuz ediliyor du. Piyasanın Nabzını ölçmek için ÖN TALEP toplamaya başladılar. Talep O kadar çok fazla oldu ki 1500 TL Yerine 2000 TL den Piyasaya Sürdüler. Şu an Z 5 C çıktı ama Değiştirmeyi Düşünmüyorum. Belki Z 7 C Alabilirim. Sizlerden Ricam Şu ÖN TALEP toplama işine dikkat etmeniz ve Çevrenizdekileri Uyarmanız. Cebimiz den Fazladan Harcama yapmak zorunda kalmayalım.
Saygılarımla.

balper

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Merhaba, marshmallow dün itibariyle gelmiş bulunmaktadır.xperia Z3 Compact kullanıyorum, sorun yaşayan var mı??

balper

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Z3 Compact ıma 6.0.1 geldi ve güncelledim, ancak stamina Mode kayboldu, bilgisi olan var mı

dragomhmt

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Ben kurdum hiç bir sorun yok bende stamina ileride güncelleme ile verilecek.