Sony Xperia Z3 Compact Kullananlar Kulübü

S

SDN Okuru33

SDN Okuru
Arkadaşlar sony nin kendi müzik uygulamasında listede indirdiğim müzikler kayboluyor tekrar tekrar müzik indirmekten bıktım yardımcı olursanız sevinirim

balper

Asistan
Reaksiyon puanı
2
M5 ne zaman çıkacak bilgisi olan var mı

Amiral1453

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar daha önce android sürümü çıktıktan nekdr süre sonra xperialara dağıtılıyordu ve tahminen nezaman z3c'ğa nezmaman 6.0 gelir ?

j.connor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
z3 compact telefonumu sim kart yuvası sorunlu oldugu için servise gönderdim fakat sim kart takılan küçük plastik aparatı telefonun içine koymayı unutmuşum sıkıntı olur mu sizce

- - - Mesaj Güncellendi - - -

acil cevap verirseniz çok mutlu olurum

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
z3 compact telefonumu sim kart yuvası sorunlu oldugu için servise gönderdim fakat sim kart takılan küçük plastik aparatı telefonun içine koymayı unutmuşum sıkıntı olur mu sizce

- - - Mesaj Güncellendi - - -

acil cevap verirseniz çok mutlu olurum

Yok sıkıntı olmaz yetkili serviste milyonlarcası vardır onlardan

B

Baki3535

SDN Okuru
Merhaba arladaslar bn z3 compact almayi dusunuyorum bazi olumsuz yorumlar gordum kararsizim yardimci olabilir misiniz ?

S

SDN Okuru123

SDN Okuru
selamlar. z3 compactımın ekranı kırıldı. servise verdim değiştiriyolar da, 3 konuyu merak ettim:

1- ekran değiştirilince su geçirmez özelliğini kaybeder mi?
2- bumper kılıf alıcam tavsiyeniz var mı?
3- arkalı önlü hangi marka kırılmaz cam alayım?

hali hazırda servisiydi şusuydu derken epey para bayıldım. fiyat fark etmez artık.

A

asdsfcsadad

SDN Okuru
bende alacağım bu hafta. ama z3 compact ve sony m5 arası kararsız kaldım.fiyatlar aynı gibi hangisini tercih etmeli dersiniz?

eğer z3 compactı seçersem extra neler almam gerek cihazın sorun cıkarmaması için(mıknatıslı şarj,ekran koruyucu cam vs.)

balper

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Keske almasaydım m5 kamera berbat. Radyo sesi z3 compact A göre acayip düşük.

Z

z3 c

SDN Okuru
manyetik şarj alman gerekir kesinlikle.aliexpress de var wsken markası alabilirsin ben kullanıyorum en kalitelisi bu diğerlerini de denedim.7 8 dolar gibi bir fiyatı var.kılıf vs. yine aynı site baya ucuz ordan alabilirsin

blackhulk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar Z3 compact ımı alalı 2 hafta oldu. Cihaz 2015 in 42. Haftasında üretilmiş dolayısıyla stabil ve pembeleşme Vs.sorunların hiç biri yok. Genel itibariyle çok çok memnun kaldım. Ancak benim kafama takılan bi sorun var:
Telefonu suya sokmadan önce basınç testini açtım ve ekrana bastırmaya başladım - ekranın üst kısmına SONY yazısının hemen altına - ekrana biraz basınca pıt diye bi ses geliyor. Her basmamda pıt sesi duydum. Sanki cam, dokunmatik panele yapışıp geri ayrılıyor gibi bi ses. Yanlarda açık bi kısım mı var acaba diye baktım lakin yanlarda sağlam. diyeceğim o ki:
telefonunda bu sorun olan başka arkadaş var mı?
cihazı alalı 1 ay olmadı acaba değişim olur mu?
ne yapsam bilemedim, değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Merhaba arkadaşlar Z3 compact ımı alalı 2 hafta oldu. Cihaz 2015 in 42. Haftasında üretilmiş dolayısıyla stabil ve pembeleşme Vs.sorunların hiç biri yok. Genel itibariyle çok çok memnun kaldım. Ancak benim kafama takılan bi sorun var:
Telefonu suya sokmadan önce basınç testini açtım ve ekrana bastırmaya başladım - ekranın üst kısmına SONY yazısının hemen altına - ekrana biraz basınca pıt diye bi ses geliyor. Her basmamda pıt sesi duydum. Sanki cam, dokunmatik panele yapışıp geri ayrılıyor gibi bi ses. Yanlarda açık bi kısım mı var acaba diye baktım lakin yanlarda sağlam. diyeceğim o ki:
telefonunda bu sorun olan başka arkadaş var mı?
cihazı alalı 1 ay olmadı acaba değişim olur mu?
ne yapsam bilemedim, değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Hocam o bir sorun değil maalesef değişim falan olmaz anlamazlar bile

balper

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ben iki sefer bu sorunu yaşadım. İki kez aynı sorundan kvk ya kendim götürdüm, sıfır cihaz ile değiştirdiler, 4 aydır sıfır cihazı kullanıyorum. Normalde gecen sene kasımda almıştım.