S
SDN Okuru33
SDN Okuru
Arkadaşlar sony nin kendi müzik uygulamasında listede indirdiğim müzikler kayboluyor tekrar tekrar müzik indirmekten bıktım yardımcı olursanız sevinirim
Xperia M5 ne zaman piyasaya girecek?? Bilgisi olan var mıTeşekkürler bekleyeyim o zaman servis konusunda haklısınız 6 yı alalım duruma göre bakarım
Xperia M5 ne zaman piyasaya girecekarkadaşlar daha önce android sürümü çıktıktan nekdr süre sonra xperialara dağıtılıyordu ve tahminen nezaman z3c'ğa nezmaman 6.0 gelir ?
Xperia M5 ne zaman piyasaya girecek
Ekimde çıkıyordu haniKasım ayının 2. veya 3. haftası teknoloji mağazalarında olacak.
Ekim için miçok umut bağlama genede
z3 compact telefonumu sim kart yuvası sorunlu oldugu için servise gönderdim fakat sim kart takılan küçük plastik aparatı telefonun içine koymayı unutmuşum sıkıntı olur mu sizce
- - - Mesaj Güncellendi - - -
acil cevap verirseniz çok mutlu olurum
Cevap için çok teşekkürlerYok sıkıntı olmaz yetkili serviste milyonlarcası vardır onlardan
M5 alcam da renk önerisi olan var mı
Siyah nasıldırGold al kardeş en iyi renk.
Gold satılır mı gideri var mıGold al kardeş en iyi renk.
Gold satılır mı gideri var mı
Gold daha çok tercih ediliyor herhalde
Merhaba arkadaşlar Z3 compact ımı alalı 2 hafta oldu. Cihaz 2015 in 42. Haftasında üretilmiş dolayısıyla stabil ve pembeleşme Vs.sorunların hiç biri yok. Genel itibariyle çok çok memnun kaldım. Ancak benim kafama takılan bi sorun var:
Telefonu suya sokmadan önce basınç testini açtım ve ekrana bastırmaya başladım - ekranın üst kısmına SONY yazısının hemen altına - ekrana biraz basınca pıt diye bi ses geliyor. Her basmamda pıt sesi duydum. Sanki cam, dokunmatik panele yapışıp geri ayrılıyor gibi bi ses. Yanlarda açık bi kısım mı var acaba diye baktım lakin yanlarda sağlam. diyeceğim o ki:
telefonunda bu sorun olan başka arkadaş var mı?
cihazı alalı 1 ay olmadı acaba değişim olur mu?
ne yapsam bilemedim, değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim