- Reaksiyon puanı
- 557
Android cihazında cyanogenmod kullananlar ve kullanmak isteyenler! soru ve görüşlerinizi bu konu altına yazabilirsiniz.
direk olarak geçebilirsiniz ben 4.2.2 jelly bean'den 5.1.1 lollipop'a geçtimGüzel fikir lg l5 telefonum var android 4.0.3 ics stock rom kurulu cm 4.4.2 roma direk geçebilirmiyim yoksa jellybeane güncelleyip ondan sonrami.geçmem lazim?
Evet, bunu yapabilirsiniz ama tam tersini yapamazsınız.Güzel fikir lg l5 telefonum var android 4.0.3 ics stock rom kurulu cm 4.4.2 roma direk geçebilirmiyim yoksa jellybeane güncelleyip ondan sonrami.geçmem lazim?
Adam wipe data yaptıktan sonra cm11 de kurar.Evet, bunu yapabilirsiniz ama tam tersini yapamazsınız.
Mesela stock lollipop yüklü note 3ünüz var. Cm11i yüklemeniz için stock kitkata dönüp sonra cm11i flashlamanız lazım.
İyi forumlar
Google kamera kullanınSamsung s3 kullanıyorum cyanogen kamera uygulaması çok kötü çekiyor Samsung'un uygulaması daha iyiydi. Önerdiğiniz kamera uygulaması var mı?
Deneyin, görün.Adam wipe data yaptıktan sonra cm11 de kurar.
Samsung galaxy s3 e lolipop çıkarsa denerim. stok lolipop yok ki.Deneyin, görün.
Stock lollipoptan CM11e geçmek için önce baseband ı kitkat olan bir stock rom flashlamanız lazım.
cm 13 (android marshmellow) ile birlikte depolama sıkıntısını çözecekler galiba!Ace 2'de Novafusion CM11'i kullanıyorum.
Depolama sıkıntısı haricinde memnunum.
Yok aslinda Root yetkisine sahipsen depolama alanlarını yer değiştirebiliyorsun hafıza kartını dahili depolamaya çeviriyorsun zaten.cm 13 (android marshmellow) ile birlikte depolama sıkıntısını çözecekler galiba!
o iş okadar kolay olmuyor hocam link2sd indiryosun uygulama yı taşıyorun ama verilerin büyük bölümü dahili hafıza da kalıyor https://www.youtube.com/watch?v=BbWMV91b4oAYok aslinda Root yetkisine sahipsen depolama alanlarını yer değiştirebiliyorsun hafıza kartını dahili depolamaya çeviriyorsun zaten.
Ama Samsung ne düşünmüşse Ace 2/ S advance / S2'de dahili hafızayı ikiye bölmüş bu sayede obbler hariç sd karta hiçbir şey gitmiyor.
S3 mini alsaymışım diyorum bazen.
cyanogenmod'un yeni versiyonları nı recovery den flash'layarak yüklememiz gerek miyor mu?ota desteği olmaması gerekli değil mi? Neden güncellemeleri denetle bölümü var!![]()
hocam benim geliştirci (sandpox) cm11'i de yayınlamış geçen ay da 12.1'i yayınlamış şimdi ben cm11'i yükleseydim geliştirci 12.1'i yayınladığın da güncellemeyi ota üzerinden alabilir miydim? ha birde gruplara bir bakınOffical mı unoficall mı kullanıyorsun ?
Offical sürümde denetleme kısmından yüklüyorsun zaten günlük güncelleme geliyor ben haftada bir bazen 2 haftada bir güncelliyorum
hocam benim geliştirci (sandpox) cm11'i de yayınlamış geçen ay da 12.1'i yayınlamış şimdi ben cm11'i yükleseydim geliştirci 12.1'i yayınladığın da güncellemeyi ota üzerinden alabilir miydim? ha birde gruplara bir bakın![]()
aman be canım sağolsun benim recovery'i boşa yüklemedik ya!Sanırım alamazdın
Yinede deneneden bilemeğiz![]()
Bende romun kendi uygulaması var oradan güncelleniyor cm.cyanogenmod'un yeni versiyonları nı recovery den flash'layarak yüklememiz gerek miyor mu?ota desteği olmaması gerekli değil mi? Neden güncellemeleri denetle bölümü var!![]()
Sizde ki resmi rom.Bende romun kendi uygulaması var oradan güncelleniyor cm.
Peki cyanogenmod 12.1'den 11e geçilir mi?Evet, bunu yapabilirsiniz ama tam tersini yapamazsınız.
Mesela stock lollipop yüklü note 3ünüz var. Cm11i yüklemeniz için stock kitkata dönüp sonra cm11i flashlamanız lazım.
İyi forumlar
Bence çok saçma stock kitkatı olmayan napıcak?Peki cyanogenmod 12.1'den 11e geçilir mi?
Bilemiyorum benim ilk yüklediğim rom cm12.1 ama bazı sıkıntıları var aslın da bir tane! Telefon kendi kendi ne kapanıyor ben de cm11yüklemeyi düşünüyorum.Bence çok saçma stock kitkatı olmayan napıcak?
Sen de g2 vardı değil mi?Cm 13 kullanan yok mu ? Benim gibi ☺
Aynen cm 13 ilk gelen telefonSen de g2 vardı değil mi?