YiğitBey
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 22
sesi geç de, koku çok oluyordur değil mi :mrgreen:Sabah sabah kanalizasyon çalışması mı olur arkadaş. O iltinin güzel tınılı sesii, ohh mis.
sesi geç de, koku çok oluyordur değil mi :mrgreen:Sabah sabah kanalizasyon çalışması mı olur arkadaş. O iltinin güzel tınılı sesii, ohh mis.
sesi geç de, koku çok oluyordur değil mi :mrgreen:
Allah yardımcınız oldun, ne diyelim.Cam açmak ne mümkün, Belediye desen saçma bir iş yaptı. Kanalizasyon hattına pimaş boru mu konur arkadaş. Yarın öbür gün patladı diye gelecekler tekrar.
Bizim burda boru patlamasina alistikCam açmak ne mümkün, Belediye desen saçma bir iş yaptı. Kanalizasyon hattına pimaş boru mu konur arkadaş. Yarın öbür gün patladı diye gelecekler tekrar.
Az daha ileri gidilirse souk savas olcak (asla sicak savas olmaz) ama ozurde dileyemeyiz suanki ayar az daha fazlaya cikmamaliKardeşim orası öyle de çok kafa tutmamak lazım durum ortada ha biz aslan gibi çarpışırız bişey olursa dik durmak direk ama çok ta dayatmamak lazım.
Senin için internette bir algoritma buldum
![]()
Tam tamına benim özetim şu an için![]()
Mecbur yapcaz odevleri
Bir kac hafta sonra goruruz seni [emoji4]Sınavlar bitmiş daha ne uğraşcam. Bir hafta freeyim![]()
Vizelerim sonunda bitti.
Senin vize bizim teog cümleten hayırlı olsunVizelerim sonunda bitti.
Aynen[MENTION=427613]Goksky[/MENTION] [MENTION=408716]Duhan.Soysal[/MENTION] Teşekkürler. Hayırlısı olur umarım.![]()
Senin uyuku saatin gelmedi mi küçüğüm?Sıkma portakal ve mandalin suyu caniniz istesin insallah![]()
10 da yatarim bem her zaman[emoji14]Senin uyuku saatin gelmedi mi küçüğüm?
Satınalırken hediye seç ve direk arkadaşına al.Steamdan oyun yerine oyunun kodunu alıp hiç oyun almamış arkadaşıma versem kullanabilirmi ?
Kardesim bu mesaji sen nasil buldun bunun ustunden en az 700 mesaj attik [emoji33]Tam tamına benim özetim şu an için![]()
Arkadaşlar ev fiyatlarina bakiyordum istanbulda evler ne kadar oahaluymis bu kadar beklemiyordum adamlar 60 metre kareyi 300 bine aliyor biz 240 m.kareyi 300e aluyoruz
Kardesim bu mesaji sen nasil buldun bunun ustunden en az 700 mesaj attik [emoji33]
KonyaHangi şehir?