iPhone 6s Ve iPhone 6s Plus Kullananlar Kulübü

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Artık boşverin şu samsung işlemci muhabbetini hiç bi fark yok benimki samsung işlemci 6s aldığım sarj süreleri 7-8 saat ve güç tasarrufu kapalı herşey açık kısıtlama yapmadan kullanırsam bu şekilde.

Aynen bende tmsc var arkadaşımda Samsung var fark yok. Olsa zaten apple kullanmaz.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Aynen bende tmsc var arkadaşımda Samsung var fark yok. Olsa zaten apple kullanmaz.

Fark var ama abartılacak düzeyde değil o kadar da abartmayın kaç tane siteye haber konusu oldu Ve bunun hakkında kaç tane video yayınlandı kullanıcılar tarafından.
Herhangi bir fark olsaydı Apple kabul ederdi diyen arkadaşlar var sadece %2-3 lük bir fark olduğunu söylemişti bu bizim duymak istediğimiz şeydi o yüzden böyle söyledi. Eğer bahsedilen derecede bir fark olduğunu kabul etseydi bu durumda milyonlarca iPhone için değişim yapmak zorunda kalacaktı zaten üretim konusunda stok ve kaynak sıkıntısı yaşanıyor böylesi bir problemin pazarda ne kadar büyük bir kayıp olabileceğini kestirmek zor değil. Bu yüzden de böyle biliyoruz.
Ama tekrar belirtiyorum kafaya takılacak bir fark yok. Benimki TSMC, Samsung işlemci kullanan arkadaşım var ve şarj süresinden memnun, diğer Samsung işlemci sahipleri gibi..
Bu yüzden durumu haber konusu yapıp endişe haline getirmenin hiçbir mantığı ve manası yok.
Ancak fark olmadığını lütfen söylemeyin çünkü var.

kemal_ksk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Fark var ama abartılacak düzeyde değil o kadar da abartmayın kaç tane siteye haber konusu oldu Ve bunun hakkında kaç tane video yayınlandı kullanıcılar tarafından.
Herhangi bir fark olsaydı Apple kabul ederdi diyen arkadaşlar var sadece %2-3 lük bir fark olduğunu söylemişti bu bizim duymak istediğimiz şeydi o yüzden böyle söyledi. Eğer bahsedilen derecede bir fark olduğunu kabul etseydi bu durumda milyonlarca iPhone için değişim yapmak zorunda kalacaktı zaten üretim konusunda stok ve kaynak sıkıntısı yaşanıyor böylesi bir problemin pazarda ne kadar büyük bir kayıp olabileceğini kestirmek zor değil. Bu yüzden de böyle biliyoruz.
Ama tekrar belirtiyorum kafaya takılacak bir fark yok. Benimki TSMC, Samsung işlemci kullanan arkadaşım var ve şarj süresinden memnun, diğer Samsung işlemci sahipleri gibi..
Bu yüzden durumu haber konusu yapıp endişe haline getirmenin hiçbir mantığı ve manası yok.
Ancak fark olmadığını lütfen söylemeyin çünkü var.

benım aldıgım 12 saatı aldın mı sen ?
anlamadım ama bazen bende 8 saatte bıtıyor bazen 10 12 saatı goruyorum ılgınctır, dıer arkadaslarımda da bu durum mevcut sızde nasıl ?

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
benım aldıgım 12 saatı aldın mı sen ?
anlamadım ama bazen bende 8 saatte bıtıyor bazen 10 12 saatı goruyorum ılgınctır, dıer arkadaslarımda da bu durum mevcut sızde nasıl ?

Benimki plus değil düz. En iyi ekran sürem 8 saat küsür 40 saat falan açık kalma süresi var önceki mesajlarda ekran görüntüsü atmıştım. Sizin 12 saat almanız gayet normal extreme bir durum değil çünkü plus bataryası bildiğiniz gibi çok daha büyük. Yabancı forumlarda 15 saat ekran süresi alanlar bile var kısacası kullanımla alakalı.

daltonlar3

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşlar,

İphone 6s kullanıyorum. Bugün yazılım güncelleştirmesi var mı diye bakayım dedim ama güncelleme aranırken hata oluştu mesajı geldi. Bu nedir ? Yardımcı olur musunuz ?

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Arkadaşlar,

İphone 6s kullanıyorum. Bugün yazılım güncelleştirmesi var mı diye bakayım dedim ama güncelleme aranırken hata oluştu mesajı geldi. Bu nedir ? Yardımcı olur musunuz ?

Telefon versiyon kaç itunesten dene güncellemeyi

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
iOS 10.0 Beta 1 çıkmış arkadaşlar geliştiriciler için hadi hayırlı olsun..

PrlQuxX.jpg

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Imgur Türkiyede erisime engellendi. Paylasilan resimler bu yüzden görünmüyor.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Alalalah sanmıyorum. Ben trde yasamiyorum. Bendede gözükmüyor

Tamam düzeldi arkadaşlar neyin nesidir?

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Yalandır yine o ya millet heycanlandırmak içindir.

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
IPhone lerin fiyat normalde cok dusmezdi heralde col tutulmadi ki bu kadar dusuyor

pisst0n

Doçent
Reaksiyon puanı
180
Beyler vpnyi hücresel ile açınca sıkıntı yok ama wifide çalışmıyor nasıl çözebilirim bunu ?

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Ondan değil dolar düştüğü için etki ediyor. Tutulmayan iPhone modeli olmaz unutma bunu
Hiçbir cihazın tutulmama durumu olamaz oyle veya böyle tutulur ama bazı cihazlar beklentinin altında kalır bunada az tutulma diyebiliriz Sizinde bildiğiniz gibi 6s de apple sorunları basladı Hatta bu patlak veren sorunlar (bazı güçlü kaynaklar tarafından açıklanan) samsungun yuksek fiyat politikasından vaz geçirtti s7 (hangibadla çıkarsa çıksın) s6 ya göre %30 uygun fiyata çıkcak apple hala 3000 lere 4000 lere cihaz çıkarsın bakalım. apple şuan zamanımızın nokıa sı
Androidi azcık yakından takip edenler androidin appleyi yakliycagini anlamakta zorluk cekmiycektir. Bi duşunun ne zamandan beri ayni arayüzü kullaniyorsunuz geğişen tek sey yfak tefek ayrintilar bide samsungu duşunun sadece note4 le note 5 arasindaki farki tasarim farkini ui farkını duşunun haksızmıyım

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Hiçbir cihazın tutulmama durumu olamaz oyle veya böyle tutulur ama bazı cihazlar beklentinin altında kalır bunada az tutulma diyebiliriz Sizinde bildiğiniz gibi 6s de apple sorunları basladı Hatta bu patlak veren sorunlar (bazı güçlü kaynaklar tarafından açıklanan) samsungun yuksek fiyat politikasından vaz geçirtti s7 (hangibadla çıkarsa çıksın) s6 ya göre %30 uygun fiyata çıkcak apple hala 3000 lere 4000 lere cihaz çıkarsın bakalım. apple şuan zamanımızın nokıa sı
Androidi azcık yakından takip edenler androidin appleyi yakliycagini anlamakta zorluk cekmiycektir. Bi duşunun ne zamandan beri ayni arayüzü kullaniyorsunuz geğişen tek sey yfak tefek ayrintilar bide samsungu duşunun sadece note4 le note 5 arasindaki farki tasarim farkini ui farkını duşunun haksızmıyım

Bu kadar büyük tasarım değişikliği güzel birşey mi? Yapamıyorlarki değiştiriyorlar. Şuraya yazıyorum android hiçbir zaman iOS olamayacak. Özgür bir sistem iOS gibi olamaz. [emoji57]

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Evet hiçbir zaman ios olamiycak olmayada çalışmiycak ama kendi prensipleriyle appleyi geçecek

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61

Haksızsın. iPhone 6 ilk çıktığında da iOS 8 de benzer sorunlar yaşanmıştı finalde hiçbir şey kalmadı. Lütfen iPhone kullanmayanlar eleştirmesin Apple ı rica ediyorum.
Arayüzden tek anladığınız simge görüntüleri ve yeni wallpaperlar. Dünyada iPhone kadar kullanıcı dostu stabil kolay ve kullanışlı arayüz yok sen hala Note 4 ile Note 5 diyorsun.

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Haksızsın. iPhone 6 ilk çıktığında da iOS 8 de benzer sorunlar yaşanmıştı finalde hiçbir şey kalmadı. Lütfen iPhone kullanmayanlar eleştirmesin Apple ı rica ediyorum.
Arayüzden tek anladığınız simge görüntüleri ve yeni wallpaperlar. Dünyada iPhone kadar kullanıcı dostu stabil kolay ve kullanışlı arayüz yok sen hala Note 4 ile Note 5 diyorsun.
Ama çoğunluk secenek istiyor Ve daha gecen gun bi yakinima 6plus tavsiye ettim sizin akliniza uyup (yani kullanmadida sayilmam)

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Ama çoğunluk secenek istiyor Ve daha gecen gun bi yakinima 6plus tavsiye ettim sizin akliniza uyup (yani kullanmadida sayilmam)

Kullanmaktan kasıt eline alıp menülerde gezmek değil o telefon ile gerçekten uzun bir süre haftalar aylar geçirmektir alıştıktan sonra vazgeçemiyorsun yani başka bir telefon aramıyorsun. Bende senin gibi düşünürdüm bir zamanlar aşırı android fanboydum iOS a karşı hep nefret hep eleştiri fakat araştırdım inceledim kullandım satın aldım artık düşüncelerim çok başka. Androidi de pek çok kişiden daha iyi tanıyorum inan bana o yüzden o işletim sistemini geçtim hele hele Samsung u hiç savunma bana S3 Note 2 Note 3 kullandım şunu söyleyeyim Samsung un en stabil en sorunsuz telefonu Note 2 dir neden aptallık yapıp Note 3 e geçtim bilmiyorum telefonu duvara fırlattığımdan bu yana hala boyamadım duvarı siyah lekesi odamın duvarında bir hatıra bir küpedir kulağıma.

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Kardesim valla sunu artik kabul etmek gerekir ki iphone android kadar uzun slgitmiyor suan 4s s3 miniden cok kasiyor ios9 aldigi icin kabul edin sunu artik valla biz ne note2 ne note3 biz note5 konusuyoruz note2 nin zamaninda aradaki fark buyuktu simdi aradaki farka bakin