iPhone 6s Ve iPhone 6s Plus Kullananlar Kulübü

kemal_ksk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
16 gb bana yeter bence çünkü oyun oynamıyorum telefonda sadece sosyal medya olursa çok resim olur ama onu da yedeklemeyle halledebileceğimi düşünüyorum. 6 plus da düşündüm ama çok büyük kullanamam rahat elimde zor tutuyorum çünkü:laugh: 6s alayım o zaman en iyisi kafamı karıştırmadan. daha önce biraz internette araştırmıştım 6yla 6s arasında fark olmadığını söylüyorlardı o yüzden kafam karışmıştı biraz sonuçta fiyat farkı az değil. Bide sizce bu paranın hakkını veriyor mu yani uzun süre kullanabilirim dimi

6s'ı al kafan rahat olsun... uzun yıllar kullanırsın bırtek sana tavsıyem guncelleme cıktıgı an ıos 9 ıcın degılde 10 11 cıkarsa dırek yukleme bı bekle 1 ay 2 ay gecsın hatalar duzelsın oyle yukle hıc bır sorunla karsılasmazsın ve paranın hakkını alırsın
cıp e gelırsek bende samsung var herkesın kotuledıgı samsung bence cok ıyı sarz konusunda en az 6.5 saat en fazla 10 saat sarz omru alırsın telefon kullanım suresı bu yanı bence cok ıyı.

6 ıle 6s arası en bariz farklar sunlar
3d touch alısınca cok guzel bır ozellık bence, lıve photo ne kadar guzel dusunulmus bence, kamera cozunurlugu arttı, 4 k vıdeo cekıyor artık , ıslemcısı gelıstı, touch ıd 5s ve 6 ya göre 10 kat hızlandı ve daha stabıl bunlar yenı ozellık degılse ben bısey demıyorum :) ... ne olacaktı sarz kablosu degısıp kulaklıgımı degısmesı ozellık olacaktı bende ısterdımde olmadı .
ve ben sadece 16 yetmedıgı ıcın ve kamera gelıstıgı ıcın aldım
sanada sımdıden hayırlı olsun

blackbloodw

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkür ederiim valla şimdi daha bi rahatladım ne diyim :) tekrardan teşekkürler :)

kemal_ksk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
teşekkür ederiim valla şimdi daha bi rahatladım ne diyim :) tekrardan teşekkürler :)

rıca ederım bazı ınsanların durumu yetmıyor veya o kadar para vermek ıstemıyor bunu guzel anlatcagına, kotu lanse ederek baskasınında almasını istemiyor, cunku kendı ıcınde kalmıs bu durum... ben bunu sezdim

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Arkadaşlar size bi kaç soru sorak istiyorum ben aslında androidciyim (hemen düsman eylemeyin beni)bi yakinimiza telefon düşünüyoruz note5 al derdim normalde ama yakinimiz biraz elma hayranı;) olunca 6 plus da takildik
Benim size bi kac sorum olcak
1). Ios sizi sıkıyormu sürekli ayni arayüz falan
2)jailbreakla tam olarak ne yapiliyor rootun cak daha az japsamlisi diye bikiyorum ama bana buju ayrintili aciklamanizi istiyorum
3)mesela sabah bi elmaci arkadaşim (bu arada elma dil aliskanligi ezme deyil)bi tartismaya 5s in ios 7 de geldigi ve ios9 da kasmasi normal oldugunu soyledi azim acik kaldi.androidde surum atladikca p. Artar normalde ama iosun boyle olmasi lullanim omrunu azaltmiyormu
4)Sizde lg kullanicilari gibi yaninizda adaptör tasiyormusunuz
5)Aranizda mutlaka felaket yazilim delileri vardir benim gibi mesela( sirf rom düzenlemek icin java öğrendim) biz telde ui düzenliyoruz costum rom düzenliyoruz vb siz napabiliyorsunuz

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Buraya tartisma cikarmaya deyil orenmwye geldim bilginize

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Arkadaşlar size bi kaç soru sorak istiyorum ben aslında androidciyim (hemen düsman eylemeyin beni)bi yakinimiza telefon düşünüyoruz note5 al derdim normalde ama yakinimiz biraz elma hayranı;) olunca 6 plus da takildik
Benim size bi kac sorum olcak
1). Ios sizi sıkıyormu sürekli ayni arayüz falan
2)jailbreakla tam olarak ne yapiliyor rootun cak daha az japsamlisi diye bikiyorum ama bana buju ayrintili aciklamanizi istiyorum
3)mesela sabah bi elmaci arkadaşim (bu arada elma dil aliskanligi ezme deyil)bi tartismaya 5s in ios 7 de geldigi ve ios9 da kasmasi normal oldugunu soyledi azim acik kaldi.androidde surum atladikca p. Artar normalde ama iosun boyle olmasi lullanim omrunu azaltmiyormu
4)Sizde lg kullanicilari gibi yaninizda adaptör tasiyormusunuz
5)Aranizda mutlaka felaket yazilim delileri vardir benim gibi mesela( sirf rom düzenlemek icin java öğrendim) biz telde ui düzenliyoruz costum rom düzenliyoruz vb siz napabiliyorsunuz

İos kurcalayan biriyseniz sıkabiliyor. Jailbreak il aynı root gibi. Cydiadan tweakler yükleniyor. Android deki xposed gibi. Android de yeni sürüm geldikçe genelde saf androidse performans artar. Genelde düşebilir yoksa. İos da bir süre sonra kasar ama androide göre stabilliğini daha uzun süre korur. İosda rom düzenlenmez. Çok isterseniz ipsw dosyalarını rar ile açıp mac disk imager tarzı programlarla(ismi yanlış olabilir) açıp kurcalayabilirsiniz de pek tavsiye etmem. Genelde kurulum bölümünü bypass yapmak için kullananlar var.

C

Canerenacare

SDN Okuru
Arkadaşlar çok zorda kaldığım için sormak zorundayım :
1-Yukarıdan bildirim çubuğunu çektiğimde whatsapp bildirimleri x yada bassam temizlesem de ne yapsam bazen silinmediği oluyor bu sizde de oluyor mu ?

2-Şu son 2 haftadır Facebook bildirimlerinin seslerini alamıyorum.Bildirimlerin kapalı olma gibi bir durumu söz konusu değil kontrolünü Facebook ve telefonumdan sağladım

Şimdiden teşekkürler yardımcı olursanız benim için çok Mutlu bir durum olacak çünkü ister istemez aklıma takıldı ve moralim bozuldu ...

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Siz o zaman ios güncellemelerini kurmuyormusujuz yada kasarsa eski iosa dönüyormusunuz

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Siz o zaman ios güncellemelerini kurmuyormusujuz yada kasarsa eski iosa dönüyormusunuz

Jailbreak yapılınca otomatik olarak OTA'dan güncelleme özelliği kesiliyor. iOS'da sürüm düşürme mevcut değil. Eğer jailbreakden dolayı telefon yazılımı hasar görürse mecburen en son iOS sürümüne güncellemek zorundayız.

S

SDNci

SDN Okuru
Facebook bildirim sesi yada bildirimin gelmemesi ile alakalı bir sorun yaşayan varmı ?

Ayrıca yukardan bildirim çubuğundan whatsapp bildirimlerini silmek istediğim taktirde bzen bildirim çubuğundan silemiyorum x ya bassam da silsem de gitmiyor sizde bu sorunları yasıyormusunuz

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
O zaman ios biraz sıkıntı demi arkadaşlar

Genelde SSH kaydı alır jb kullanıcılar. Sürüm düşürmede kullanılır. İmzalar kapansa bile sanki güncelleme bizim telefonumuz için kapanmamış gibi kandırıyor ve böylece ios sürümü düşürebiliyoruz.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Genelde SSH kaydı alır jb kullanıcılar. Sürüm düşürmede kullanılır. İmzalar kapansa bile sanki güncelleme bizim telefonumuz için kapanmamış gibi kandırıyor ve böylece ios sürümü düşürebiliyoruz.
a4 üstü işlemcileri taşıyan cihazlarda shsh kaydı alınsa dahi düşürülemiyor maalesef

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Kardeşlerim siz niye android sevmiyorsunuz cozemedim:(

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Kardeşlerim siz niye android sevmiyorsunuz cozemedim:(

Severiz sevmesine ne zaman stabilize olursa ne zaman gereksiz programları arkada kapatmayı başarırsa ozaman daha çok sevicez android tel alıyoruz 1 sene sonra çöp oluyor + güncelleme sıkıntı dünya kadar para vermeye hiçte meraklı değilim. Bari vermişken tam verip adam gibi telefon alıyoz plastik değil.

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Size katiliyorum kardeşim stock androidle cyenogenmod android arasinda cok fark var.Ama iosla samsung arasinda cok fark yok 4 5 kat daha guclu doanim kullanarak aradaki farki kapatmasina az kaldi.Androidde zaten 3 4 yilda evrim gecirdi 5 yil icinde aradaki farki kapatmasi bekleniyor(cyenogenmod androidin en stabil romlarindan biridir neredeyse ios kadar az rem kullanir)

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Size katiliyorum kardeşim stock androidle cyenogenmod android arasinda cok fark var.Ama iosla samsung arasinda cok fark yok 4 5 kat daha guclu doanim kullanarak aradaki farki kapatmasina az kaldi.Androidde zaten 3 4 yilda evrim gecirdi 5 yil icinde aradaki farki kapatmasi bekleniyor(cyenogenmod androidin en stabil romlarindan biridir neredeyse ios kadar az rem kullanir)

Android al cyanogen mod kur bekle allahım fixlesinler açıkları hergün ayrı güncelleme al ben android aldım almaz olaydım sürekli başım ağrıdı böylesi daha iyi

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Ksrdesim siz beta sürüm kullanims olabilirmisiniz bide valla android kullananlarin %75 80 i memnun
Cyanogenmod danda memnun ilmayan cok az kisi cikar bunuda eklemek istedim Son olarakta kardesim begenmediysen cyanogenmod u secenek cok

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Nasil yazmism ya:( begenmediyseniz cyanogenmod tek sevenek deyil cok secenek var

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Ksrdesim siz beta sürüm kullanims olabilirmisiniz bide valla android kullananlarin %75 80 i memnun
Cyanogenmod danda memnun ilmayan cok az kisi cikar bunuda eklemek istedim Son olarakta kardesim begenmediysen cyanogenmod u secenek cok

Valla dostum ben telle haşır neşir değilim bi eski android kullanıcısı olarak ne kadar çok romda yüklesem bi türlü stabil yapamadım hiç bir zamanda olmadı ios beni tatmin ediyor.

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Kardesim o zaman haklisin cunku android 4.4 den sonra adam olabildi :) eger siz eski kullaniciysaniz eski surunleri berbat

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Kardesim siz samsung galaxsy note 4 kulubunde yazilanlari yada gerhangibi kulüpte yazilanlari okuyun derim gercekten cogunluk memnun

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Bu arada bu ios android tartismasini sakince yapabilemiz ne güzel bunu cok az kisi basarabiliyor arada bende basaramiyorum acikcadi

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Bu arada bu ios android tartismasini sakince yapabilemiz ne güzel bunu cok az kisi basarabiliyor arada bende basaramiyorum acikcadi

Valla dostum bak iphone 4 aldım ve hala oyun moyun herşeyi yapıyor kenarda ölede duruyor. İphonun bu özelliğini seviyorum. Uzun vaat veriyor. Aynı araba gibi satarkende yüksek fiyatta satıyorsun. Note 4 değilde note 5 olmuş ama şahsi görüşüm yine ios olurdu.[emoji23]

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Iosun stabilitwligine bisey demiyorum kardesim ama beni o kadar götürmüyor ya cok yakin bi akrabamda var 4s sadece ios9 oldugu icin kasiyor
Androidde kasiyor ama sürum arladikca android rahatliyor (alt ve orta segmentde)

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Artik bu ios android tartismasina so verik bana danisan yakin arkadasimi elmya yönlendirmwk istoyorum ama eger memnun kalmazsa o zaman çok üzülürum:(