16 gb bana yeter bence çünkü oyun oynamıyorum telefonda sadece sosyal medya olursa çok resim olur ama onu da yedeklemeyle halledebileceğimi düşünüyorum. 6 plus da düşündüm ama çok büyük kullanamam rahat elimde zor tutuyorum çünkü:laugh: 6s alayım o zaman en iyisi kafamı karıştırmadan. daha önce biraz internette araştırmıştım 6yla 6s arasında fark olmadığını söylüyorlardı o yüzden kafam karışmıştı biraz sonuçta fiyat farkı az değil. Bide sizce bu paranın hakkını veriyor mu yani uzun süre kullanabilirim dimi
6s'ı al kafan rahat olsun... uzun yıllar kullanırsın bırtek sana tavsıyem guncelleme cıktıgı an ıos 9 ıcın degılde 10 11 cıkarsa dırek yukleme bı bekle 1 ay 2 ay gecsın hatalar duzelsın oyle yukle hıc bır sorunla karsılasmazsın ve paranın hakkını alırsın
cıp e gelırsek bende samsung var herkesın kotuledıgı samsung bence cok ıyı sarz konusunda en az 6.5 saat en fazla 10 saat sarz omru alırsın telefon kullanım suresı bu yanı bence cok ıyı.
6 ıle 6s arası en bariz farklar sunlar
3d touch alısınca cok guzel bır ozellık bence, lıve photo ne kadar guzel dusunulmus bence, kamera cozunurlugu arttı, 4 k vıdeo cekıyor artık , ıslemcısı gelıstı, touch ıd 5s ve 6 ya göre 10 kat hızlandı ve daha stabıl bunlar yenı ozellık degılse ben bısey demıyorum

ve ben sadece 16 yetmedıgı ıcın ve kamera gelıstıgı ıcın aldım
sanada sımdıden hayırlı olsun