sercanyavuz23
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
bnce ozamanda hak etmiyodu parasuni. s6 alinir hadi iyiydiZamaninda dedim ya simdi tabi alinmaz![]()
bnce ozamanda hak etmiyodu parasuni. s6 alinir hadi iyiydiZamaninda dedim ya simdi tabi alinmaz![]()
İphone kamera ram ve ekran konusunda ciddi gelişmeler yaptı ama rakiplerine göre değil kendisine göre tabi. Uygulama ve stabilite konusunda da en iyisi ios zaten. Parasını haketmediği de gerçek. Daha doğrusu fiyatı çok yüksek. Şu an 6s plus 64 gb 3800 tl appledan alırsan. Kvk genpa 3500 civarında. Donanımsal olarak 7s plusta ciddi geliştirmeler bekliyorum ve çıktığında 4000 tl altında olursa alıcam inşallah [emoji2]Iphone hala donanimsal olarak geri bence yani bir ozellik katmamasina deli oluyorum![]()
Her iphone da ayni beklentiİphone kamera ram ve ekran konusunda ciddi gelişmeler yaptı ama rakiplerine göre değil kendisine göre tabi. Uygulama ve stabilite konusunda da en iyisi ios zaten. Parasını haketmediği de gerçek. Daha doğrusu fiyatı çok yüksek. Şu an 6s plus 64 gb 3800 tl appledan alırsan. Kvk genpa 3500 civarında. Donanımsal olarak 7s plusta ciddi geliştirmeler bekliyorum ve çıktığında 4000 tl altında olursa alıcam inşallah [emoji2]
Dur daha benim ilk olucak. Aldırmadan bıktırma [emoji2]Her iphone da ayni beklenti![]()
Dur daha benim ilk olucak. Aldırmadan bıktırma [emoji2]
Daha önce hangisini kullandın sen) al ya
dene tamam tamam bisey demiyorum
![]()
Ben 5 kullandimDaha önce hangisini kullandın sen
İos çok kısıtlı diyorlar bende arayüzden çok çabuk sıkılırım sürekli tema değiştiren birisiyim.Ben 5 kullandim
Tabi simdi cok fark var ancak sistem arayuz ayni ben arayuz takintili adamim))
Sıkılmaya hazir ol o zamanİos çok kısıtlı diyorlar bende arayüzden çok çabuk sıkılırım sürekli tema değiştiren birisiyim.
O kadar para verince sıkılmam heralde [emoji2]Sıkılmaya hazir ol o zaman![]()
Ahhahahaha umarim bak cok sey bekleme sadece stabillite yani sen kameraya hizli girecekson galeriyi hizli acacaksin bu jfjfjdjO kadar para verince sıkılmam heralde [emoji2]
Bende hep oye hahahahBatarya bu aralar şov yapıyor 1 saatte %10 harcamış çok iyi geldi bana.
![]()
![]()
Öyle denk gelmiştir [emoji2]Bende hep oye hahahahbugun ben sana hep ters kaciyorum ya
Iphone 6s in antutu 6 puani ne oyle yaÖyle denk gelmiştir [emoji2]
EvetBu arada android 6.0 aralıkta geliyor değil mi ?
Yoktur bence oyle bir seyArkadaşlar dün yakın bir arkadaşım note 5 aldı beyaz renk . Cihazlara bakarken ikisi arasında hafif bir parlaklık farkı olduğunu farkettik. Ayrıca beyaz tonlamaları da hafif farklı geldi bize . Ben cihazı 3 ay önce almıştım. Acaba super amoled ekranlarda kullandıkça renkte değişme gibi bir sıkıntı olabilir mi ?
Her iki telefonun ekran modu aynımıydı ?Arkadaşlar dün yakın bir arkadaşım note 5 aldı beyaz renk . Cihazlara bakarken ikisi arasında hafif bir parlaklık farkı olduğunu farkettik. Ayrıca beyaz tonlamaları da hafif farklı geldi bize . Ben cihazı 3 ay önce almıştım. Acaba super amoled ekranlarda kullandıkça renkte değişme gibi bir sıkıntı olabilir mi ?
3 ayda degismesi imkansz degisse bileArkadaşlar dün yakın bir arkadaşım note 5 aldı beyaz renk . Cihazlara bakarken ikisi arasında hafif bir parlaklık farkı olduğunu farkettik. Ayrıca beyaz tonlamaları da hafif farklı geldi bize . Ben cihazı 3 ay önce almıştım. Acaba super amoled ekranlarda kullandıkça renkte değişme gibi bir sıkıntı olabilir mi ?
Hiç bakmadım nedir puanlarIphone 6s in antutu 6 puani ne oyle ya
İphone na antutu da test yapılması çok saçma ve gereksizIphone 6s in antutu 6 puani ne oyle ya
amoledlerde zamanla renk kaybi olayi wardir.Yoktur bence oyle bir sey
3 ay kisa bir sure mumkun degilamoledlerde zamanla renk kaybi olayi wardir.
123 bin iphone 6sHiç bakmadım nedir puanlar
İphone na antutu da test yapılması çok saçma ve gereksiz
Öyle bi puan yok [emoji2]123 bin iphone 6s
75 bin falanda note 5 mis
Sasirdim ne o puan ya![]()
Nerden baktın bilmiyorum ama youtube da video var aynı anda iphone 6s plus note 5 antutu test yapıyorlar.) 123 bin almis
![]()