s6 edge sarj sorunu

Oguzhan494

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefonu alalı 5 ay oldu şarj 2 saatte 60 a düşüyor ne yapmam lazım teknogarant si var versem değişir mu

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Arkadaşlar telefonu alalı 5 ay oldu şarj 2 saatte 60 a düşüyor ne yapmam lazım teknogarant si var versem değişir mu

Hocam nasıl bir kullanımla %60 a düşüyor detay verirseniz olayın anormallik derecesini saptar ve daha sağlıklı bilgi veririz.

Oguzhan494

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Saat 7 de çıkardım şuan yüzde 37 sadece WhatsApp biraz burası az da facebook çok kullanmadım parlaklık düşük otomatik

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Telefonu kapanana kadar kullanıp tam şarj edin, ikinci kez boşalana kadar (normal kullanımla) devam edin ve tam olarak kaç saat gittiğine bakın. Ayrıca manager uygulamasından hangi programların ne oranda şarj yediğine bakın hatta ekran görüntüsü atabilirseniz buraya daha faydalı olur.

Oguzhan494

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu kapanana kadar kullanıp tam şarj edin, ikinci kez boşalana kadar (normal kullanımla) devam edin ve tam olarak kaç saat gittiğine bakın. Ayrıca manager uygulamasından hangi programların ne oranda şarj yediğine bakın hatta ekran görüntüsü atabilirseniz buraya daha faydalı olur.
Telefondan resim nasıl koyuyoruz buraya acaba ?

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Fotoğraf şart değil toplam süreyi ve altındaki listede ilk 3 uygulamanın kullanım oranlarını yazsanız yeterli olur

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Smart Manager programı mavi bir logo ortasında döner ok var menüden bulabilirsiniz. Bulamazsanız dediğiniz gibi yapın aynı şey zaten.

Oguzhan494

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Smart Manager programı mavi bir logo ortasında döner ok var menüden bulabilirsiniz. Bulamazsanız dediğiniz gibi yapın aynı şey zaten.

Şarj 21
Kullanım 4 saat 58 dakika
Ekran yüzde 9
Android OS yüzde 8
İnternet yüzde 6
Facebook yüzde 4
Böyle gidiyor

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Saat 7de çıkarttım demişsiniz %100 müydü şarjdan çektiğinizde? Bir de bu verileri aldığınız yerde ekran üzerine tıklayıp sadece ekran süresini yazabilir misiniz?

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
5 saatin 3 saati ekran açık konum açık internet açık.. Dediğim gibi yüzde 2-3 olunca şarja takın fulleyin tekrar yüzde 2-3 olduğunda yine bu değerlere bakın. Oranlarda anormallik varsa full wipe yaparak telefonu sıfırlayın sonra yine deneyin ve değerleri karşılaştırın anormallik devam ediyorsa servise götürürsünüz.

Benim şarjım şu an yüzde 34 sabah aldım şarjdan 16 saat kullanım 3 saat ekran süresi. Yani 16 saat içerisinde ara ara kullandığım ve ekranın açık kaldığı süre 3 saat. Sizin 5 saat içinde 3 saat boyunca ekranınız açık kalmış. Eğer arka planda da şarj tüketen oyun vs varsa telefonda imkansız birşey değil şarjı içer telefon.

helpmert

Doçent
Reaksiyon puanı
31
kullandıgınız yazılımda sorun olabilir. telefonunuzu sıfırlamayı deneyin