Ndivia yerine Intel geçti[YARDIM]

goodliveme

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamun Aleyküm arkadaşlar. Ekran kartım olan Ndivia artık gözükmüyor yerine Intel gözüküyor. Eskiden masaüstüne sağ tık yapınca Ndivia paneline girebiliyorduk. Şuan Ndivia aygıt yöneticisinde gözükmüyor. Ben herhangi bir kaldırma işlemide yapmadım. İşletim sistemim Win8.1 yardım ederseniz sevinirim.

Aedon

Profesör
Reaksiyon puanı
330
Ekran kartının modelini yazarsan daha rahat yardımcı olabiliriz.

goodliveme

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekran kartının modelini yazarsan daha rahat yardımcı olabiliriz.
Nerden öğrenebilirim onu ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Size şöyle diyim bilgisayarım laptop. 2 ekran kartı var. Biri AMD Radeon HD 7600M diğeride Ndivia olması gerekirken INTEL(R) HD Graphics 4000 gözüküyor. Benim size sorum Bu Inteli tekrar nasıl Ndiviaya dönüştürebilriim ?

Sansar667

Profesör
Reaksiyon puanı
526
Nerden öğrenebilirim onu ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Size şöyle diyim bilgisayarım laptop. 2 ekran kartı var. Biri AMD Radeon HD 7600M diğeride Ndivia olması gerekirken INTEL(R) HD Graphics 4000 gözüküyor. Benim size sorum Bu Inteli tekrar nasıl Ndiviaya dönüştürebilriim ?

Biri amd diğeri nvidia değildir. Ya amd & intel ya da nvidia & inteldir. Yani yanlışınız var , yani her şey olması gerektiği gibi.

goodliveme

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Biri amd diğeri nvidia değildir. Ya amd & intel ya da nvidia & inteldir. Yani yanlışınız var , yani her şey olması gerektiği gibi.
Yanlışım yok hocam. Win8 kullanıyorken masaüstünde sağ tık yaparak Ndivia Kontrol merkezine ulaşabiliyordum. Lakin Win8.1 e geçince gitti o özellik hatta aygıt yöneticisinde de Intel gözükmeye başladı. Oyunlarda performans düşüklüğüne yol açtı

Sansar667

Profesör
Reaksiyon puanı
526
Yanlışım yok hocam. Win8 kullanıyorken masaüstünde sağ tık yaparak Ndivia Kontrol merkezine ulaşabiliyordum. Lakin Win8.1 e geçince gitti o özellik hatta aygıt yöneticisinde de Intel gözükmeye başladı. Oyunlarda performans düşüklüğüne yol açtı

o zaman nvidia nın sürücülerini kuracaksanız , ilk önce hangi ekran kartı olduğunu öğrenin bilgisayarınızda , sonra internetten driverı kurcaksın. Ekran kartını öğrenmek için gpu-z gibi programları kullanabilirsiniz.

Reaksiyon puanı
16,128
AMD Radeon HD 7600M varken nvidia olmaz yani notebook marka,modeli yaz da görelim.

ardameltem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bende de aynı sıkıntı var. Yeni konu açıcaktım bunu görünce açmadım. Nvidia GT740M ve İntel Graphichs var. Önceden Nvidia yı kullanıyordum oyunlarda. Ama oyunlara girince kasmalar olmaya başladı. Sağ tıklayıp NVİDİA denetim masasına bakıyim dedim yoktu. Aygıt Yöneticisi Görüntü Bağdaştırıcılarda da sadece intel ekran kartı var. Ekran kartını güncellemek için driver yükledim sitesinden ama NVİDİA kurulum programı devam edemiyor, Bu grafik sürücüsü ,uyumlu grafik donanımı bulamadı diyor. nasıl ekran kartını geri getirebilirim yardım...

Sansar667

Profesör
Reaksiyon puanı
526
Bende de aynı sıkıntı var. Yeni konu açıcaktım bunu görünce açmadım. Nvidia GT740M ve İntel Graphichs var. Önceden Nvidia yı kullanıyordum oyunlarda. Ama oyunlara girince kasmalar olmaya başladı. Sağ tıklayıp NVİDİA denetim masasına bakıyim dedim yoktu. Aygıt Yöneticisi Görüntü Bağdaştırıcılarda da sadece intel ekran kartı var. Ekran kartını güncellemek için driver yükledim sitesinden ama NVİDİA kurulum programı devam edemiyor, Bu grafik sürücüsü ,uyumlu grafik donanımı bulamadı diyor. nasıl ekran kartını geri getirebilirim yardım...

Daha önceki bir sürüm driver kurmayı denedin mi? Bazen son sürücülerde hatalı olabiliyor.