Sony Xperia Z1 Compact Kullananlar Kulübü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
z1compact ilk cıktıgı gun aldım su gecırmez diye sakın düşünmeyin elinizde bınlerce tl niz patlar. ben yandım siz yanmayın anakart ve flaş hatası veriyo garanti 1000 tl para istiyo sorun basınıza gelirse kimse ilgilenmiyor sony türkiye dahil !!! canını seven almasın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben Yaz tatilinde Ayvalik'ta deniz alti cekimleri yaptim. Evet havuz falan degil. 1-3 metre arasi deniz alti cekimleri. Ustelik de cam gibi cekim yapti. Herhangi bir hata mesaji yahut sorun olmasa da o gunden beri kimle konustu isem sesimin boguk geldigini soyluyor. Mikrofona bir seyler oldu sanirim.

hye

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu suyun içine sokmaya niyetim yok, ne olur ne olmaz diye, tek derdim şu kameranın daha iyi fotoğraf çekmesi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
z1 compacta z3 compact romu deneyen varmı, yada olurmu, rom işinden anlayanların fikirleri nedir acaba. özellik olarak telefonlar birbirine çok yakın

jappetto

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lenovo SnapIt kamerayı deneyin(Super Camera olarak da geçer). Benim SP'de bile iyileştirme görmüştüm. HDR ve seri çekim çalışmıyor ama galiba.

hye

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şu kamera işi çok canımı sıkıyor, dediğin programları deneyeceğim hemen.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar telefonu dün aldım ilk kullandığımda kamera hızlı ulaşım tuşu çalışıyordu fakat bugün o tuş beni kameraya yönlendirmiyor yani tuşlar açıkkende kapalıykende yandaki düğme bi işe yaramıyor şuanda tek yaptığı kamera açıkken bastığım zaman yandaki kamera hızlı ulaşım tuşuna bastığımda flaş yanıyor ve o tuşla fotoda çekmiyor bu normal mi ?

hye

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar telefonu dün aldım ilk kullandığımda kamera hızlı ulaşım tuşu çalışıyordu fakat bugün o tuş beni kameraya yönlendirmiyor yani tuşlar açıkkende kapalıykende yandaki düğme bi işe yaramıyor şuanda tek yaptığı kamera açıkken bastığım zaman yandaki kamera hızlı ulaşım tuşuna bastığımda flaş yanıyor ve o tuşla fotoda çekmiyor bu normal mi ?

Kamera ayarlarına girip, hızlı başilatma seçeneğine gel. Ordan başlat ve yakalayı işaretle.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
cevabınız için teşekkürler fakat sorunum benden kaynaklanıyormuş malum o tuş biraz küçük olduğu için tam basamamışım şuan kamera tuşumda bi sorun yok çalışıyor :)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Satış konularini ikinci el kategorisine şartlar sağlandığında açıyoruz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhabalar z1c kullanıyorum. Dün manyetik şarj ünitesini ters bağlamam sonucu şimdi telefon usb den şarj olmuyor ve usb den bağlı iken donuyor. manyetik ile şarj olmasında ise bir sıkıntı yok. Telefonu sıfırladım fakat değişiklik olmadı. Daha önce benzer problemi yaşayan ya da fikri olanların yorumunu bekliyorum..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Burası ölmüş anlaşılan. Neyse lolipop geldi kurdum kullanıyorum. Şu an için sorunsuz telefon. Beğendim.

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Z3 compact alaçam 1600 civarı pişman olur muyum?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim htc one s im var bi size zahmet araştırın özelliklerini .degiştirsem compact mı alsam devam mı etsem

atkndnzli1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu telefonun arka kapağı ve alttaki hoparlör kapağı yani ince delikli kısım sadece nereden bulabilirim uygun fiyatlı bilgisi olan varmı