Ipad mini 4

Oglcnoglcn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar apple tablet alacagım ve buyuk bir arayış içerisindeyim İpad mini 4 benim istedigim kriterlerde bi tablet sizce ipad mini 4 alınırmı haa yok alınmaz dıyorsanız sebebi ile yazarsanız iyi olur.:clap::clap::clap::clap:

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Daha cihaz yeni tanıtıldı sen alınır mı diye soruyorsun :)

Oglcnoglcn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Daha cihaz yeni tanıtıldı sen alınır mı diye soruyorsun :)
1 ay oldu ve 1 ay içinde teknoloji ile arası baya ıyı olanın bılgılsı vardır dıye sormuştum fakat bu form'da ne yazıkkı boş cıktı

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
1 ay oldu ve 1 ay içinde teknoloji ile arası baya ıyı olanın bılgılsı vardır dıye sormuştum fakat bu form'da ne yazıkkı boş cıktı

Sorduğun soruyu biraz garipsedim. Eğer Xperia 5 ya da 6S alınır mı deseydin garip bir durum olmazdı ama tablet dünyasında telefon dünyasındaki kadar açık ara farklar oluşmuyor.
Sorduğun soruya gelirsek cihaz daha yeni çıktı yani bu kasma durumları falan olmaz ve harika bir tablet. Boyutu da o kadar küçük değil seni garanti en az 3 yıl götürür.

Oglcnoglcn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sorduğun soruyu biraz garipsedim. Eğer Xperia 5 ya da 6S alınır mı deseydin garip bir durum olmazdı ama tablet dünyasında telefon dünyasındaki kadar açık ara farklar oluşmuyor.
Sorduğun soruya gelirsek cihaz daha yeni çıktı yani bu kasma durumları falan olmaz ve harika bir tablet. Boyutu da o kadar küçük değil seni garanti en az 3 yıl götürür.
Konuyu uzatmadan direk ' cihaz daha yeni çıktı yani bu kasma durumları falan olmaz ve harika bir tablet. Boyutu da o kadar küçük değil seni garanti en az 3 yıl götürür.' bu cevabı verseydin daha iyi olurdu verdigin cevap için teşekkür ederim.