iPhone 6s Ve iPhone 6s Plus Kullananlar Kulübü

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Ekran parlaklığı bir müddet full kullancam. Gözlerim biraz bayram etsin

S

SDN Okuru bkrcy

SDN Okuru
Aynen kardes ben eski Note 4 kullanicisi olarak gecdim silayetim yok telefondan ama note 4 den ayrildim icin bu burukluk var icimde

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
727f98925e52cf2e8c8fe4abfb681075.jpg

Yükleyelim bakalım [emoji5]

usta25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bende 3 aylık androit macerasından sonra ( S6 EDGE ) tekrar iphone geçiş yaptım 64 gb 6S aldım pahalımı pahalı ama şunu söyleleyim ben 4S i 4 sene kullanmış bir adamım kardeşim bu sürede 3 androit telefon değişirken ben halen 4S kullanıyordum ve 4S'im şuan liseye giden cocuğumda hani evladiyelik diyorlar ya aynen öyle şimdi en az 4 yada 5 yıl kullanacağım bir telefona bu para çok değil çünki bu süre zarfında en kıral androit 2 yıl içersinde çöp olacak, maddi imkanınız el veriyorsa almanızı tavsiye derim iki yılda bir 1500 tl'lik bir androit alsan 4 yılda 3 binlira ediyor zaten iphone 6S 5 yıl rahat götürür.... saygılarımla

son olarak pil ömrü gayet tatmin edici S6 EDGE'den bir tık önde ......

ocak.1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,
İphone 6s plus 16 gb almayı düşünüyorum. İstanbul bilişimde diğer yerlere oranla fiyatı düşün. Bu firmadan telefon almamı önerir misiniz?

ahmetal16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler 6s de çipset olayı varmış ben samsung un kini istemiyorum yakın zamanda 6s almayı planlıyorum ama tsmc çipseti olsun istiyorum ne yapmama gerekir yada samsung çıkarsa değiştirme hakkım varmıdır ?

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Şu chip olayına takılmayın artık ya, şehir efsanesi gibi oldu bu iş.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Aynen yahu internette okuyorsunuz ister istemez kafanıza takılıyor anlıyorum ama hiç söylendiği gibi bir fark yok inanın

ahmetal16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya zaten samsungdan çok nefret ederim ve samsung un şarj konusunu konuşmamaıza gerek yok tsmc gayet güzel bi çipset ve biraz daha büyük

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
beyler 6s de çipset olayı varmış ben samsung un kini istemiyorum yakın zamanda 6s almayı planlıyorum ama tsmc çipseti olsun istiyorum ne yapmama gerekir yada samsung çıkarsa değiştirme hakkım varmıdır ?

Samsung çıkarsa değiştirme gibi bir hakkın yok. Fark edilebilecek bir fark ta yok. Eğer 24 saat sadece benchmark kullanacaksan fark eder.

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Siri ile yaşadığımız ilginç diyalog :)

0dd63badac7f9edbebfa89678592abe6.jpg

elender61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar öyle note 5 iphone 6s falan kıyasına gerek yok. Saçma işler yani. Ben androidde iosta kullanıyorum yıllardır. Androidde çok iyi iosta. Tamamen kullanıcı tercihine bağlı bir şey. Zevk ve renk tartışması gibi bir şey. Fikir alacaklar için androidi de anlatırım iosu da. Özelden yazın. Veya diyorum line grubu açtık line chat yükleyin noobsaibot61 id ile ekleyin. Ordan konuşalım aktif olarak

ahmetal16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsung çıkarsa değiştirme gibi bir hakkın yok. Fark edilebilecek bir fark ta yok. Eğer 24 saat sadece benchmark kullanacaksan fark eder.

o zaman farklı renkler farklı çipset olabilirmi yani uzay grisi tsmc iken gül rengi samsung olabilirmi acaba :D

metinyildirim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
iPhone 6s 16GB Gold kullanıyorum. Saptanmış melodi(Açılış) en yüksek ses düzeyinde kullanıyorum. Ben telefon çaldığında çızırtılı çalıyor. MP3 melodiler de bu sıkıntı yok ama bu melodi de var. Diğer kullanıcılar da da var mı bu cızırtı? iPhone 6 da yoktu değiştirdim 6s de olması saçma geldi

helpmert

Doçent
Reaksiyon puanı
31
iPhone 6s 16GB Gold kullanıyorum. Saptanmış melodi(Açılış) en yüksek ses düzeyinde kullanıyorum. Ben telefon çaldığında çızırtılı çalıyor. MP3 melodiler de bu sıkıntı yok ama bu melodi de var. Diğer kullanıcılar da da var mı bu cızırtı? iPhone 6 da yoktu değiştirdim 6s de olması saçma geldi

Yazılımsal sorundur eger mp3 de sorun yoksa..
cihazı sıfırlamayı deneyin

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52

Bende öyle bi sorun yok. Ama son ses açıkken whatsapp'da mesaj yazarken geri ses bildiriminde ( vapur kornası gibi olan değil) çıt sesinde cızırtı değilde rahatsız edici bi ses cıkıyor. Kafam takıldı bir iki gündür.

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Son sesde belli belirsiz bi cızırtı var bende dikkatli dinleyince anladım. Ancak bu melodiden kaynaklanıyor, yani saptanmış ses haricinde diğer seslerde böyle bişey yok. Melodi tiz verdiği için böyle olması normal takılcak bi durum yok. Kaldıki ben sesi ortanın biraz üstünde kullanıyorum çok rahat yetiyor o kadar açmaya gerek duymadım bile..

metinyildirim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Evet aynen bahsettiğiniz gibi bir sıkıntı var sadece açılış melodisinde. Mecburen sesi son ses açmak zorundayım okul çok gürültülü oluyor telefonu üzerimde taşıyamadığım için son ses kullanıyorum. Başka bir forum da da ahizenin hoparlörünü son ses kullananlar konuşma esnasında çızırtı duyduklarını söylemiş. Test ettim bende de çızırtı oluyor. Apple böyle basit hatalar yapmazdı ama bu cihazda yaşadım. İphone 6 da da ekrana bastırınca ekran yerinden oynuyordu. Alt köşeleri içine girip çıkıyordu

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
iTunes teknik destek merkezi orasıymış. Kadın kendi benim adıma konuşup bana dönecekti ama İngilizce biliyorsanız sizde katılabilirsiniz dedi iyiki. Birşeyin kusursuz olmasını istiyorsan onu kendin yapacaksın [emoji5] ve sonunda zafer[emoji7][emoji7]
2ae1de887d0fb5cb6f5fef1de1ae27db.jpg

Kupon girdikten sonra sıfırladım cihazı ve işlem tamam.

Ya bunlar bende ücretsiz gözüküyor. Neyin nesi bu programlar[emoji4]

anmen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben 6s plus kullanıyorum. ilki arızalı çıktı ikincisini verdiler. ikisinde de baktım işlemci tsmc üretimi idi. internette samsung üretiminin biraz daha fazla ısındığına dair haberler de var. tsmc ile samsung arasında fark var mı yok mu bilemem. ama ben telefonu iyi kullanmama rağmen iki günü görüyorum. takılma kasılma hiç yok. kamera ise note 5 in 1-2 tık altında. note 4 ile yarışabilir bence, arada abartılan fark yok, tabi çok profesyonel beklentim de yok (iş hattı note 4). evet android in avantajları var ama olayı da fazla abartmamak lazım. şimdilik iphone dan memnunum. hayatımda ilk defa kasma donma yok. benim açımdan çok önemli. note 4 de dahil yandex nav. açıkken telefon takılıp donunca çooook rezil oldum yollarda...

6262

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iphone gibisi varmı ya bence yok stabil abi no sıkıntı baş agrısı yok ben de android den gectim iphone cok memenunum durumumu zorlayıp aldım hıcte pısman degılım 5 6 sene gıder bu telefon bana dıgerını 3 sene kullanmıstım

blackbloodw

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Meraba arkadaşlar ben cuma yada cumartesi günü 6s 16gb gümüş alacağım ama fiyat konusundan dolayı biraz kararsız kaldım bide bu çip meselesinden dolayı kullananlar memnun mudur yani 6ya kıyasla bi fark görebiliyomusunuz kullanımda bide ben telefonları 3-4 yıl kullanan birisiyim kasma felan olmaz dimi kullanıcı yorumlarınızı belirtirseniz sevinirim. bundan önce samsung kullandım ve çok pişmanım valla kasmalardan telefonu elime alamıyordum biri arıyordu telefon kitlendiyodu telefonu açamıyodum çıldırcaktım artık ilkkez androidden iosa geçicem düşüncelerinizi alabilirmiyim

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Meraba arkadaşlar ben cuma yada cumartesi günü 6s 16gb gümüş alacağım ama fiyat konusundan dolayı biraz kararsız kaldım bide bu çip meselesinden dolayı kullananlar memnun mudur yani 6ya kıyasla bi fark görebiliyomusunuz kullanımda bide ben telefonları 3-4 yıl kullanan birisiyim kasma felan olmaz dimi kullanıcı yorumlarınızı belirtirseniz sevinirim. bundan önce samsung kullandım ve çok pişmanım valla kasmalardan telefonu elime alamıyordum biri arıyordu telefon kitlendiyodu telefonu açamıyodum çıldırcaktım artık ilkkez androidden iosa geçicem düşüncelerinizi alabilirmiyim

Bende 6s de 6 da mevcut bi fark yok ama diyeceğim şu 6+ almalısın yada s modelini 6 alırsan işlemcisini düşünmezsin hem bir şarj konusundada pek fark yok

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498

16gb almamalısın. Adım gibi eminim yetmeyecek.

blackbloodw

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
16 gb bana yeter bence çünkü oyun oynamıyorum telefonda sadece sosyal medya olursa çok resim olur ama onu da yedeklemeyle halledebileceğimi düşünüyorum. 6 plus da düşündüm ama çok büyük kullanamam rahat elimde zor tutuyorum çünkü:laugh: 6s alayım o zaman en iyisi kafamı karıştırmadan. daha önce biraz internette araştırmıştım 6yla 6s arasında fark olmadığını söylüyorlardı o yüzden kafam karışmıştı biraz sonuçta fiyat farkı az değil. Bide sizce bu paranın hakkını veriyor mu yani uzun süre kullanabilirim dimi