trm
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 52
Plus değil benim 6s 

ya zaten samsungdan çok nefret ederim ve samsung un şarj konusunu konuşmamaıza gerek yok tsmc gayet güzel bi çipset ve biraz daha büyük
bn internette gördüm tsmc daha büyüktü
beyler 6s de çipset olayı varmış ben samsung un kini istemiyorum yakın zamanda 6s almayı planlıyorum ama tsmc çipseti olsun istiyorum ne yapmama gerekir yada samsung çıkarsa değiştirme hakkım varmıdır ?
Samsung çıkarsa değiştirme gibi bir hakkın yok. Fark edilebilecek bir fark ta yok. Eğer 24 saat sadece benchmark kullanacaksan fark eder.
iPhone 6s 16GB Gold kullanıyorum. Saptanmış melodi(Açılış) en yüksek ses düzeyinde kullanıyorum. Ben telefon çaldığında çızırtılı çalıyor. MP3 melodiler de bu sıkıntı yok ama bu melodi de var. Diğer kullanıcılar da da var mı bu cızırtı? iPhone 6 da yoktu değiştirdim 6s de olması saçma geldi
iPhone 6s 16GB Gold kullanıyorum. Saptanmış melodi(Açılış) en yüksek ses düzeyinde kullanıyorum. Ben telefon çaldığında çızırtılı çalıyor. MP3 melodiler de bu sıkıntı yok ama bu melodi de var. Diğer kullanıcılar da da var mı bu cızırtı? iPhone 6 da yoktu değiştirdim 6s de olması saçma geldi
iTunes teknik destek merkezi orasıymış. Kadın kendi benim adıma konuşup bana dönecekti ama İngilizce biliyorsanız sizde katılabilirsiniz dedi iyiki. Birşeyin kusursuz olmasını istiyorsan onu kendin yapacaksın [emoji5] ve sonunda zafer[emoji7][emoji7]
![]()
Kupon girdikten sonra sıfırladım cihazı ve işlem tamam.
Meraba arkadaşlar ben cuma yada cumartesi günü 6s 16gb gümüş alacağım ama fiyat konusundan dolayı biraz kararsız kaldım bide bu çip meselesinden dolayı kullananlar memnun mudur yani 6ya kıyasla bi fark görebiliyomusunuz kullanımda bide ben telefonları 3-4 yıl kullanan birisiyim kasma felan olmaz dimi kullanıcı yorumlarınızı belirtirseniz sevinirim. bundan önce samsung kullandım ve çok pişmanım valla kasmalardan telefonu elime alamıyordum biri arıyordu telefon kitlendiyodu telefonu açamıyodum çıldırcaktım artık ilkkez androidden iosa geçicem düşüncelerinizi alabilirmiyim
Meraba arkadaşlar ben cuma yada cumartesi günü 6s 16gb gümüş alacağım ama fiyat konusundan dolayı biraz kararsız kaldım bide bu çip meselesinden dolayı kullananlar memnun mudur yani 6ya kıyasla bi fark görebiliyomusunuz kullanımda bide ben telefonları 3-4 yıl kullanan birisiyim kasma felan olmaz dimi kullanıcı yorumlarınızı belirtirseniz sevinirim. bundan önce samsung kullandım ve çok pişmanım valla kasmalardan telefonu elime alamıyordum biri arıyordu telefon kitlendiyodu telefonu açamıyodum çıldırcaktım artık ilkkez androidden iosa geçicem düşüncelerinizi alabilirmiyim