iPhone 6s Ve iPhone 6s Plus Kullananlar Kulübü

helpmert

Doçent
Reaksiyon puanı
31
aynen ben nereye gitsem zaten sesinden tanıyorum herkesde klasık ses var :D eskiden marimba diye bir müziği vardı o çalardı şimdi haalaa çalan var :D

Edit : sırf telefon çalınca iphone sansınlar diye kendi telefonuna iphone müziği koyan var :D

bendede 6 plüs 128 GB var oldukça memnunum Ç:D

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Fanatiklikle alakası yok ben iPhone varsayılan zil sesini, mesaj sesini ve gitarlı olanı seviyorum gayet hoş geliyor kulağıma.

Mp3 olarak çalan telefonlar itici geliyor bana, ne biliyim bana göre öyle en azından...

helpmert

Doçent
Reaksiyon puanı
31
Fanatiklikle alakası yok ben iPhone varsayılan zil sesini, mesaj sesini ve gitarlı olanı seviyorum gayet hoş geliyor kulağıma.

Mp3 olarak çalan telefonlar itici geliyor bana, ne biliyim bana göre öyle en azından...

aynen banada hoş geliyor.

birde iphonede daha tatlı caliyor. :D

elender61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya illa mp3 derken disko müzikleri anlamamak gerek. İstediğin hoş bir müzik olur ses olur ritim olur veya şarkının bir kuplesi olur koyar insan. Ben niye çağdışı bir şekilde kendimi sınırlayayım ki? Ben açıkçası hoşlanmıyorum. Evde herkeste iphone var kimin telefonu çaldığı belli değil [emoji3] bir de tek sorun mp3 olayı değil [emoji3] ya line yüklesenize gruptan konuşalım seri seri bir de kalabalık olursak bazı şeyler çok kolay halledilir hem de dostluk yaparız [emoji4]

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Trm ben GODFATHER ı öylesine dedim kardeşim. Iphonenin adi zil sesini yapmak istemiyorum. Sen 3 tane zil sesiyle devam edebilirsin ama ben mp3lerimden zil sesi yapmak istiyorum. Yani bu fanatikliğin saçma ötesi bir şey olmuş.

CorvoAttano. Eksik olanlar ne? Neler yok yani?

Kardeş hiçbiri yok ki(iMovie Keynote pages GarageBand ..)
Hatta ücret almaz düşüncesiyle iMovie indirmek istedim ücret tahsil edildi ama yarıya geldiği Zaman indirme hata veriyor şu anda indirilemiyor diyor yukarıda ekran görüntüsü paylaştım. Cihazı sıfırladım yeniden yükledim yine aynı maalesef. Hiç şansım yok benim.

helpmert

Doçent
Reaksiyon puanı
31
ios 9.1 kurdum o programlar bendede yoktu
satın alınanlar listesinde duruyordu indirdim..

iphoneyi ilk aldıgımda vardı o uygulamalar :)

i movie keynote garageband v.s v.s

elender61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben hiçbir şey yapmadım vardı açıkçası. Aldığım gün 9.1 yükledim acaba ondan sonra mı oldu bilmiyorum. Ama hepsi var yani

helpmert

Doçent
Reaksiyon puanı
31
Ben hiçbir şey yapmadım vardı açıkçası. Aldığım gün 9.1 yükledim acaba ondan sonra mı oldu bilmiyorum. Ama hepsi var yani

benımde aldıgım gün vardı ıos 9.1 e geçince gitti appstoreden satın alınanlar listesinde buldum geri yükledim :D

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Apple desteği aradım uzun münakaşa sonrasında İrlanda ya aktardılar derdimi anlattım İngilizce bilgim kadar sonunda kupon kodu verdiler ücretsiz bir şekilde indirdim bende [emoji5][emoji4][emoji1]
Ama halen bir sorun var ki onda iMovie uygulaması inmiyor dairesel belirteç her %60 seviyesine geldiği zaman hata veriyor şu anda indirilmedi diyor henüz bunu aşabilmiş değiliz...

elender61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İrlandaya niye bağlıyorlar ya İngilizcen hiç olmasaydı ne olacaktı? Yani bu tarz yetkiler Tr de yok mu

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
İrlandaya niye bağlıyorlar ya İngilizcen hiç olmasaydı ne olacaktı? Yani bu tarz yetkiler Tr de yok mu

iTunes teknik destek merkezi orasıymış. Kadın kendi benim adıma konuşup bana dönecekti ama İngilizce biliyorsanız sizde katılabilirsiniz dedi iyiki. Birşeyin kusursuz olmasını istiyorsan onu kendin yapacaksın [emoji5] ve sonunda zafer[emoji7][emoji7]
2ae1de887d0fb5cb6f5fef1de1ae27db.jpg

Kupon girdikten sonra sıfırladım cihazı ve işlem tamam.

elender61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
He anladım tamam. Tebrikler bu arada [emoji3][emoji3][emoji3]

sagyurek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bende aranıza 6s 16 Gb Gold rengi ile katılmış bulunmaktayım sarj çok korkutuyodu beni ama bu kadar düşük mah olmasına ragmen kullandıgım android telefonlarla aynı sarjı hatta daha iyisi diyebilirim

elender61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yeni şuan sonuçta telefon gitmesi normal. Ama yine de mah düşüşüne rağmen tatmin edici. Özellikle plus serisi [emoji108]

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Yeni şuan sonuçta telefon gitmesi normal. Ama yine de mah düşüşüne rağmen tatmin edici. Özellikle plus serisi [emoji108]

Evet gerçekten tatmin edici. Aynı telefonda android amiral gemisi cihazların batarya kapasitesi olduğunu düşünsenize

kemal_ksk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
şarz suresı harıka gercekten, ıslemcıyı cok saglam yapmıslar helal olsun
verdıgımız paranın hakkını verıyor.

Atakan GM 16GB

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Apple android'in 1000 tle ve altındaki telefonlarla aynı bir telefon üretip 3500-4000 tl gibi fiyatlara satarak “kalite" oluyor.

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Bluetooth hariç herşey açık aldığım en iyi pil ömrü. Bekleme süresinide göz önüne alın, kullanım 2 gündür.

0bc6180305311075f07cb7e570c38cd4.jpg

helpmert

Doçent
Reaksiyon puanı
31
Bluetooth hariç herşey açık aldığım en iyi pil ömrü. Bekleme süresinide göz önüne alın, kullanım 2 gündür.

0bc6180305311075f07cb7e570c38cd4.jpg

benimki suan : %3 şarj
Kullanım : 16 saat 22 dakika
beklemede : 98 saat 47 dakika
---------------------------------
6 plüs gold 128 gb