Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

kosed

Asistan
Reaksiyon puanı
20
SDN nin böyle kalitesiz üyelerle formunu doldurması pek ilgimi çekmedi
Hadi canim sen kendi bolgene cekilirsen seviniriz. Gittigin yerdede buradaki guzel arkadaslardan bahset. Beni tokatladilar samsunglarla fln dersin. [emoji2]

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Arkadaşım burası samsung note 5 sayfası, yani özellikle bu sayfada note 5 i karalamakfa baya enterasan oluyor. Hanımda iphone 6 var, Bende note5 yahu eski samsunglar değil işte kasmıyor, ısınmıyor, takılmıyor, şarjıda 30 saat gidiyor. Daha ne iateyeceğiz. Lütfen gidin kendi sayfanızda kemsinizi kandırmaya devam ediniz. Note 5 kasmıyor takılmıyor ısınmıyor yağ gibide akıyor.

kosed

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Arkadaşım burası samsung note 5 sayfası, yani özellikle bu sayfada note 5 i karalamakfa baya enterasan oluyor. Hanımda iphone 6 var, Bende note5 yahu eski samsunglar değil işte kasmıyor, ısınmıyor, takılmıyor, şarjıda 30 saat gidiyor. Daha ne iateyeceğiz. Lütfen gidin kendi sayfanızda kemsinizi kandırmaya devam ediniz. Note 5 kasmıyor takılmıyor ısınmıyor yağ gibide akıyor.
Abicim onlar biraz eski cagdan kaldiklari icin samsung kafalarina yer etmis kasiyorda soylede boylede diyor sen bi samsung note 5 al kasma gibi bir durumu oluyorsa gelip burada kotule. Suanki durumda ha samsungu kotulemissin ha ferrariyi ne fark eder ikiside ayni sey. At gozluklerini takmislar gormek istedikleri yeri goruyorlar gibisinden bunlarda kafalarinda yer eden seyin pesinden gidiyor. Apple telefon alanlar benim gozumde sadece gosteris desinlere aliyorlar cogu kisi.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Iphone kasmiyor diyor ya allahim yarabbim nasil kassin telefon allah askina ekran kalitesine bak arayuzune bak sen ona bakarsan nokia 6600 da kasmiyor apple kullansin bakim 2 k ekran touncwizzi kasiyor mu kasmiyor mu islemciyi yoran hicbirsey yok telefon tabiki kasmaz ekran ve kamera kiyaslamasi yapta görelim ici bos bir telefona o kadar para ver bide kassin sony cihazlarida kasmiyor sebeb basit bir arayuzu kullanmasi touncwizz kullanilmasi guzel bir arayuzdur guzel oldugu icinde biraz kusuru var ama apple arayuzunden kat ve kat daha iyidir.
Yahu tamam hiç iPhone un olmadı ama bari belli etme. Kullanmadan yargılayamazsın. Kullanan biri olsaydın böyle konuşmazdın zaten.
Bir arayüz takmışsınız gidiyorsunuz yahu arayüzün şeklinin ne önemi var hızlı çalışsın yeter. Android den daha güvenli bir işletim sistemi. Her ay Android de yeni bir güvenlik açığı tespit ediliyor ve buna rağmen hala boş eleştiriler yapıyorsunuz.
Hiç tarafsız olamıyorsunuz. Elinizdeki telefon dünyanın en iyisi. Ne de olsa para verip aldınız.
Yahu Android i savunsan ne kazanırsın ios u savunursan ne kazanırsın. İkiside amerikalı öyle yada böyle hiçbir zaman sen karlı çıkmıyorsun. Her zaman onlar kazanıyor..
Bizde burda onlar için kavga ediyoruz..
Ne kadar ironi

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Yahu tamam hiç iPhone un olmadı ama bari belli etme. Kullanmadan yargılayamazsın. Kullanan biri olsaydın böyle konuşmazdın zaten.
Bir arayüz takmışsınız gidiyorsunuz yahu arayüzün şeklinin ne önemi var hızlı çalışsın yeter. Android den daha güvenli bir işletim sistemi. Her ay Android de yeni bir güvenlik açığı tespit ediliyor ve buna rağmen hala boş eleştiriler yapıyorsunuz.
Hiç tarafsız olamıyorsunuz. Elinizdeki telefon dünyanın en iyisi. Ne de olsa para verip aldınız.
Yahu Android i savunsan ne kazanırsın ios u savunursan ne kazanırsın. İkiside amerikalı öyle yada böyle hiçbir zaman sen karlı çıkmıyorsun. Her zaman onlar kazanıyor..
Bizde burda onlar için kavga ediyoruz..
Ne kadar ironi
Arayuz benim icin onemli kisiden kisiye zevkler degisir iosta guvenli falan degil
Dunyada guvenli isletim sistemi yok.
Varsada bunlar ios android veya windows phone degil

ezel56

Asistan
Reaksiyon puanı
41
Evet iphonum olmadi ve hicbir zamanda olmiycak ben orda android ve ios karsilastirmasi yapmadim ki ios daha stabil evet ama benim 10 yasindaki yegenimde kullanir çünkü bos bir arayüz ben orda zaten arayüzün kötü olduğunu söylemedim ki sadece basit olduğu için kasmiyor dedim bide ekrandan bahsettim ben sana bisey soyliyim mi apple telefona 2 k koysun bide spen koysunlar 3000 mah batarya 4 gb ram 8 cekirdek koysunlar kamerasi 16 mp olsun sen o zaman alabiliyor musun alamiyor musun kendinizi kandirmayin applein isletim sisteminden baska hicbirseyi yok.

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Yahu arkadaşlar iphone sayfasında yeni ürün yada özellikmi yok. Ne gelip burada tartışma ortamı yaratıyorsunuz. Android linux tabanlıdır. Linuxa virüs bulaştığı nerede duyulmuş görülmüş. Ayrıca çökme raporlarında ios androidswn fazla çökmektedir. Okuyun azcık iki platformunda birbirine göre avantaj dezavantajları var. Olaya buradan bakın ama gelipte note 5 sayfasında iphone reklamı yapmayın. Burakın bu muhabbeti. Ayrıca arayüz önemli değil olayınını anlatan arkadaşa yazıyprum. Windowsta aero masaüstü arayüzünü bütün ekran kartları çalıltırmıyor. Hatta aero arayüzünü bazı kullanıcılar kendisi açmak durumunda kalıyor. İşte androidde böyle.

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Taklit taklit diyenlere Htc one A9 a bir bakin Note 5 e artik fazla dil uzatmayin

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Yahu arkadaşlar iphone sayfasında yeni ürün yada özellikmi yok. Ne gelip burada tartışma ortamı yaratıyorsunuz. Android linux tabanlıdır. Linuxa virüs bulaştığı nerede duyulmuş görülmüş. Ayrıca çökme raporlarında ios androidswn fazla çökmektedir. Okuyun azcık iki platformunda birbirine göre avantaj dezavantajları var. Olaya buradan bakın ama gelipte note 5 sayfasında iphone reklamı yapmayın. Burakın bu muhabbeti. Ayrıca arayüz önemli değil olayınını anlatan arkadaşa yazıyprum. Windowsta aero masaüstü arayüzünü bütün ekran kartları çalıltırmıyor. Hatta aero arayüzünü bazı kullanıcılar kendisi açmak durumunda kalıyor. İşte androidde böyle.
:)) takilmis arkadas :) kasiyor kasiyor diye
E kizma ama oyle apple da yeni ozellik olmadigindan buralara geliyorlar:)

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Sen Touchwizz arayüzünün görsel olarak zengin olduğunu ve bu yüzden ağır çalıştığını ifade etmeye çalışıyorsun sanırım. Ama bana göre ios arayüzü görsel olarak daha güzel ve daha tatlı. İos un android den daha fazla çöktüğüne ilişkin bir kaynağın var mı? Varsa göster hadi

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
http://m.donanimhaber.com/haberler/...a-cokme-oranlari-rakamlarla-ortaya-kondu-.htm

http://shiftdelete.net/ios-uygulamalari-daha-fazla-cokuyor-42952

Al sana hem donanımnhaber hemde burada bu haber editörlerce yayınlanmış. Gidin kendi kumunuDa oynayın hadi. Buradaki insanlarafa yalaka fan boy felan hakaret etmeyi bırakınız. Evet touchwizz bence daha dehşetül vahşet. Hayır note5 sayfasında iphoneculuk oynamak neyin azikliği omuda anlamadım. Yahu yokmu bu forumun bir moderatörü

cemal344

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Anlaşılan iş psikolojik Allah cc islah etsin.Laftanda anlamıyorsunuz bu bölüm kıyaslama bölümü değil sadece note 5 le ilgili bilgilerin paylaşıldığı bir bölüm konuyu saptırmayalım.

Reaksiyon puanı
16,128
bu konu note 5 konusu iphone ve diğer bilumum zerzavatın övülceği yer değil onların bölümü var oraya övün turşu limon suyu ile olura sirke ile olur demek gibi yaptığınız zira ikisi ilede oluyor ikiside konuşturuyor...

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Tartışıyorsunuz anlarım ama ayrı bir konu açın veya özelden tartışın. Ayrıca ne kadar tartisirsaniz kendinizi yipratirsaniz yıpratın sizin kazancınız yokkk bunu ilk önce anlayın.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Tamam arkadaşlar daha fazla uzatmayalım. Elin gavurunun markasını savunmak bize birşey kazandırmaz. Konuyu bu mesajla kapatıyorum daha bununla ilgili mesaj yazmıcam

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
4851b06f6209af0827026e2af25937f6.jpg
konu değişaün diye paylaştım npte 5 aeçmeli odak ile çekildi.

kosed

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Ya note 5 i olmayanlarin (yeni alacaklar icin soylemiyorum) bu forumda isi ne? Burasi note 5 yardimlasma formudur diger ülefeciler terketsin bizahmet gelipte neyin tartismasini yapiyonuz

soul4p

Asistan
Reaksiyon puanı
4
arkadaşlar konu başlığı ile ilgili olmayan yorumları direkt göz ardı edin.

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Fotoğraflar foruma yüklenirken küçültülüyor sanırım. Orjinalleri daha güzel

E

ebru marbling

SDN Okuru
Merhaba arkadaslar burdaki butun yorumlari okudum ama yine de son bi kez sormak istedim ben suanda note 2 kullaniyorm aslinda cok memnunum ama note 5 cok hosuma gitti her yonuyle almak istiyorm.alirsam uzun bi sure kullanmam gerekcek bi daha degistiremem kesinlikle alinir mi ciddi bi sorunla karsilastiniz mi bazi kisiler asiri isiniyo filan demis gercekten oyle cevaplarsaniz sevinirim