5S Kamera da Leke

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Danpple
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Danpple

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,
10 aylık 5S Cihazımın kamerasında leke olduğunu fark ettim. Hiç bir sıkıntı yaşamadığım cihazımın kamerasında leke var. Bir fotoğrafı çekerken yaklaştırıldığında leke büyüyor. Kamerayı sildim fakat geçmedi. Son bir haftadır telefondan ufak bir elektrik çarpması oluyor. Sürekli değil fakat 2-3 günde bir. Telefonun dışında ufak ezilmeler var fakat bunlar eski. Yani düşmeye bağlı olabiliceğini de düşünmüyorum. Su falan da dökülmedi telefona. Apple Zorlu ya götürsem yeni cihaz vermeleri olası mı? Bilgisi olan arkadaşlar, Yardımınızı bekliyorum

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Yeni cihazı zor verirler herkes her problemde yeni cihaz diye tutturuyor. Sıfır vericeklerini sanmıyorum. Neden dersen çoğu yorumlarda okuduğum kadarıyla yapıp veriyorlar. Ekran kıtlama sorunu olan bi kaç yorumunu okudum. Vidalarını sıkıp yollamışlar ben yurtdışında yaşıyorum. Bende ekran kıtlamasında değiştirdiler sıfır verdiler. Bu sorun kronik ve değiştiremeyen çokta kullanıcı var.

Danpple

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yeni cihazı zor verirler herkes her problemde yeni cihaz diye tutturuyor. Sıfır vericeklerini sanmıyorum. Neden dersen çoğu yorumlarda okuduğum kadarıyla yapıp veriyorlar. Ekran kıtlama sorunu olan bi kaç yorumunu okudum. Vidalarını sıkıp yollamışlar ben yurtdışında yaşıyorum. Bende ekran kıtlamasında değiştirdiler sıfır verdiler. Bu sorun kronik ve değiştiremeyen çokta kullanıcı var.

Geçen bir arkadaşım ile gittim zorlu ya. hoparlörden ses az geliyor dedi,alıp incelemişler 5dkk hemen yeni cihaz verdiler. Misyonları müşteriye zaman kaybettirmemek ve memnun etmek. Forumda da görmüştüm bu tarz yorumları. Teşekkürlee cevap verdiğiniz için

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Geçen bir arkadaşım ile gittim zorlu ya. hoparlörden ses az geliyor dedi,alıp incelemişler 5dkk hemen yeni cihaz verdiler. Misyonları müşteriye zaman kaybettirmemek ve memnun etmek. Forumda da görmüştüm bu tarz yorumları. Teşekkürlee cevap verdiğiniz için

Eh ben okuduklarımı söyledim. O zaman arkadaşınızdaki gibi olur. Sıfır verirler.