- Reaksiyon puanı
- 17,382
Hep beraber inşallah. Atlatamadık gitti. 
Tapatalk'da tek konu açamayan ben miyim acaba?![]()
Evet çünkü ben açabiliyorum.
![]()
Sizde de böyle "banlandınız" yazıyor mu?? Belki bunun onunla alakası vardır. Acaba gerçekten banlandım mı?![]()
![]()
Sizde de böyle "banlandınız" yazıyor mu?? Belki bunun onunla alakası vardır. Acaba gerçekten banlandım mı?![]()
Ceza alsaydım bilirdim galiba. Ceza alacak bişey yaptığımıda hatırlamıyorum.Sorun banlanmış olmanız. Yani ceza almışsınız.
Aynen bende de var o abiBenim profilde infractions karşısında da 0 yazıyor tapatalkta nedir?
Sorun tapatalk dan kaynaklanıyo, ceza/uyarı bişey yok şu andaCeza alsaydım bilirdim galiba. Ceza alacak bişey yaptığımıda hatırlamıyorum.@bt38 Abi ceza aldıysam niye aldım konuyla ilgili bilgin var mı?
Bende bi an ceza aldım diye korktum.Sorun tapatalk dan kaynaklanıyo, ceza/uyarı bişey yok şu anda
sorunu çözer mi bilmiyorum ama tapatalk verilerini temizleyebilirsin veya silip yeniden yükleyebilirsin, denemekte fayda var
olsun hoşuma gittiShop bu shop.![]()
Abi çok güzel gidiyor suanKazakistan yeniyor ,Hollanda yeniliyor. Biz de yenersek tadından yenmez.
İnternet speed meterden başka internet kullanımı ölçen program var mı? Ayı ayı ne bu program da her veri bir birine giriyor sanki.
Hangisine ?Bu çok sade sadece bir tık buna bak diğerlerinden farklı.