Merhaba herkese selamlar, ben de z3 compact kullanıcısıyım ama pil ömrü beklediğim gibi çıkmadı maalesef. yaklaşık 3 aydır kullanıyorum telefonu. Telefonu aldığımda lolipop yüklüydü. Flashtool ile kitkata geri dönebilir miyim? Bir problem çıkar mı acaba? Orjinali lolipopla geldiği için soruyorum.
Kıtkat a dönebilirsin sıkıntı olmaz sonuçta orj. Rom atıyorsun ama 5.1.1 i dene sonra kıtkat ı yükle bence[/QUOT
Bendede benzer sorun vardı 5.1.1 i yükleyince düzeldi. marshmalow ile dahada uzun pil ömrü olacağı söyleniyor
İnşallahKıtkat a dönebilirsin sıkıntı olmaz sonuçta orj. Rom atıyorsun ama 5.1.1 i dene sonra kıtkat ı yükle bence[/QUOT
Bendede benzer sorun vardı 5.1.1 i yükleyince düzeldi. marshmalow ile dahada uzun pil ömrü olacağı söyleniyor
Twitter da da içerikler yavaş geliyorSadece facebook da var sorun twitter A bakmadım.
Acaba tüm markalarda mı böyleTwitter da da içerikler yavaş geliyor
Acaba tüm markalarda mı böyleBombalamayla ilgili sanırım.
De millet bu kadar şeyi nasıl paylaşıyorBen z kullanıyorum. G3 de aynı eşimin.
Bu sabah ta durum aynı. Face veya twitter dan değil galiba. Normalde bu zamana kadar düzelmesi lazımdı.internette bu yavaşlama ile ilgili bir haber de yok..bilgisi olan var mıBen z kullanıyorum. G3 de aynı eşimin.
Uygulamada sıcaklığı belirten bir sekme var ordan görebilirsin. Ben kullandığım sıralar oyun oynarken en fazla 39 dereceyi görmüştüm.Cihazın işlemci sıcağı ve batarya sıcaklığı normalde kaç olması gerekiyor ve nasıl ölççebiliriz google play dan cpu z indirdim ama ingilizce hiçbirşey anlamadım
Benim arka camda öyle oluyor ayrılırsa servise vericem artık 1.ay yeni bittiYaklaşık 1 ay önce aldığım telefonumun ekranına dokununca ekran çatırdıyor sizde de oluyor mu ?(Bu arada iyi günler)
Teşekkürler baktım 63 derecelere kadar çıkıyor oyun falan oynamıyorum internette dolaşıyorum video izliyorum normal mi cihazı kullanmadığım zamanlar 38 derecelerdeUygulamada sıcaklığı belirten bir sekme var ordan görebilirsin. Ben kullandığım sıralar oyun oynarken en fazla 39 dereceyi görmüştüm.
Uygulama ile ölçmedim ben ısı ölçer ile arkasından ölçmüştüm [emoji1] [emoji1]Teşekkürler baktım 63 derecelere kadar çıkıyor oyun falan oynamıyorum internette dolaşıyorum video izliyorum normal mi cihazı kullanmadığım zamanlar 38 derecelerde
Teşekkürler bekleyeyim o zaman servis konusunda haklısınız 6 yı alalım duruma göre bakarımArkadaşım bende ısınmadan dolayı sıkıntı çekiyorum.Fakat cihaza zarar vermez diye düşünüyorum.Bu cihazda söylenen ısıyı bakır borularla kenara iletildiği.Bende oyun falan oynamam fazla.Fakat şu ana kadar ısınmadan dolayı cihazda performans düşüşü olmadı.Onun için servise vermek istemem.Tahminim 6.0 sürümü ısınma problemlerini de azaltacak diye duydum.Beklemedeyim. Android 6.0 da alalım sonuç fazla değişmezse en son çare servise vermektir. Yoksa servisler biliyorsun ki işi hep yokuşa sürerler.Genelde hata hep kullanandadır.