Sony Xperia Z3 Compact Kullananlar Kulübü

balper

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Şu anda z3c kullanıyorum.kapaklar moralimi bozuyor.o yüzden M5 alacağım

fatihfiliz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba herkese selamlar, ben de z3 compact kullanıcısıyım ama pil ömrü beklediğim gibi çıkmadı maalesef. yaklaşık 3 aydır kullanıyorum telefonu. Telefonu aldığımda lolipop yüklüydü. Flashtool ile kitkata geri dönebilir miyim? Bir problem çıkar mı acaba? Orjinali lolipopla geldiği için soruyorum.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Hayatımda kullandığım en uzun şarj süresine sahip akıllı telefon hiç kuşku yokki Z3 Compact dır.

j.connor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba herkese selamlar, ben de z3 compact kullanıcısıyım ama pil ömrü beklediğim gibi çıkmadı maalesef. yaklaşık 3 aydır kullanıyorum telefonu. Telefonu aldığımda lolipop yüklüydü. Flashtool ile kitkata geri dönebilir miyim? Bir problem çıkar mı acaba? Orjinali lolipopla geldiği için soruyorum.

Kıtkat a dönebilirsin sıkıntı olmaz sonuçta orj. Rom atıyorsun ama 5.1.1 i dene sonra kıtkat ı yükle bence

Amiral1453

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kıtkat a dönebilirsin sıkıntı olmaz sonuçta orj. Rom atıyorsun ama 5.1.1 i dene sonra kıtkat ı yükle bence[/QUOT
Bendede benzer sorun vardı 5.1.1 i yükleyince düzeldi. marshmalow ile dahada uzun pil ömrü olacağı söyleniyor

fatihfiliz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dün flashtool ile kitkata dönmeyi denedim ama hata verdi ve ben de sony companion ile onardım bakalım belki daha iyi olur. Telefon 5.1.1 de dağıtılmaya başlandığından beri. Bu arada flashtoolda aldığım hata;

"ERROR - Processing of loader.sin finished with errors." ve ardından telefon açıldı.

Amiral1453

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefonu pc ye bağlayıp video ve resimleri al dediğimde telefondan sildiğim resimleride aktarıyor bu resimlerden nasıl kurtulacam ?

balper

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Son iki üç saattir sosyal medya programlarında telefonumda çok ağır çalışmakta.içerikler gelmiyor.bu sorunu yaşayan var mı

balper

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bu sabah ta durum aynı. Face veya twitter dan değil galiba. Normalde bu zamana kadar düzelmesi lazımdı.internette bu yavaşlama ile ilgili bir haber de yok..bilgisi olan var mı

balper

Asistan
Reaksiyon puanı
2
5747af1de69e28caa861660a2967f503.jpg

Yoksa bundan dolayı mı

yeumyang

Asistan
Reaksiyon puanı
27
Cihazın işlemci sıcağı ve batarya sıcaklığı normalde kaç olması gerekiyor ve nasıl ölççebiliriz google play dan cpu z indirdim ama ingilizce hiçbirşey anlamadım

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Cihazın işlemci sıcağı ve batarya sıcaklığı normalde kaç olması gerekiyor ve nasıl ölççebiliriz google play dan cpu z indirdim ama ingilizce hiçbirşey anlamadım
Uygulamada sıcaklığı belirten bir sekme var ordan görebilirsin. Ben kullandığım sıralar oyun oynarken en fazla 39 dereceyi görmüştüm.

karnext

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Yaklaşık 1 ay önce aldığım telefonumun ekranına dokununca ekran çatırdıyor sizde de oluyor mu ?(Bu arada iyi günler)

yeumyang

Asistan
Reaksiyon puanı
27
Uygulamada sıcaklığı belirten bir sekme var ordan görebilirsin. Ben kullandığım sıralar oyun oynarken en fazla 39 dereceyi görmüştüm.
Teşekkürler baktım 63 derecelere kadar çıkıyor oyun falan oynamıyorum internette dolaşıyorum video izliyorum normal mi cihazı kullanmadığım zamanlar 38 derecelerde

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Teşekkürler baktım 63 derecelere kadar çıkıyor oyun falan oynamıyorum internette dolaşıyorum video izliyorum normal mi cihazı kullanmadığım zamanlar 38 derecelerde
Uygulama ile ölçmedim ben ısı ölçer ile arkasından ölçmüştüm [emoji1] [emoji1]

teoant

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşım bende ısınmadan dolayı sıkıntı çekiyorum.Fakat cihaza zarar vermez diye düşünüyorum.Bu cihazda söylenen ısıyı bakır borularla kenara iletildiği.Bende oyun falan oynamam fazla.Fakat şu ana kadar ısınmadan dolayı cihazda performans düşüşü olmadı.Onun için servise vermek istemem.Tahminim 6.0 sürümü ısınma problemlerini de azaltacak diye duydum.Beklemedeyim. Android 6.0 da alalım sonuç fazla değişmezse en son çare servise vermektir. Yoksa servisler biliyorsun ki işi hep yokuşa sürerler.Genelde hata hep kullanandadır.

yeumyang

Asistan
Reaksiyon puanı
27
Arkadaşım bende ısınmadan dolayı sıkıntı çekiyorum.Fakat cihaza zarar vermez diye düşünüyorum.Bu cihazda söylenen ısıyı bakır borularla kenara iletildiği.Bende oyun falan oynamam fazla.Fakat şu ana kadar ısınmadan dolayı cihazda performans düşüşü olmadı.Onun için servise vermek istemem.Tahminim 6.0 sürümü ısınma problemlerini de azaltacak diye duydum.Beklemedeyim. Android 6.0 da alalım sonuç fazla değişmezse en son çare servise vermektir. Yoksa servisler biliyorsun ki işi hep yokuşa sürerler.Genelde hata hep kullanandadır.
Teşekkürler bekleyeyim o zaman servis konusunda haklısınız 6 yı alalım duruma göre bakarım