İOS 9 ve İPHONE 6

Shansurakfel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ios9 ile birlikte kullandığım 16 gb İPHONE 6 donmalar kasmalar ve hatta dokunmatiğin işlemediği telefona Reset attığım oluyor. Bu sorunlardan sizde de mevcut mu. Bugün apple müşteri hizmetlerini aradım. Telefona bağlandılar yazılımsal bir sıkıntı yok dedi. Telefonu sıfırladım falan düzlemedi. İOS 8 gibi stabil yağ gibi değil. Mesaj yollarken göndere basınca bile mesaj yeşil kısıma hafif kasarak geçiyor. Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden

oguzaykut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim aynı sorun bende de var nedense. Hatta sağa doğru çekip geri sayfaya gelirken eski 8.4 performansı alamıyorum. Kasmalar başladı

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
9 daha oturmadı 9.2 9.3 gibi duzelir sanırım .

oguzaykut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İnşallah çünkü insanın zoruna gidiyor biraz. Daha çıkalı 1 yıl oldu ve ben alalı 1 ay oldu.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Desene Apple bile bozmaya başladı zaten 6S'e 1700 mAh batarya koymuslar . Hadi islemci filan neysede plus ta 3000 var sırf pazarlama stratejisi apple cok cimri.

oguzaykut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Apple bozdu abi kendini Steve Jobs'tan sonra. Tim Cook tamamen Apple'nin adını kirletiyor. Doğru düzgün yaptığı bir iş yok. Apple Tv bile o kadar saçma ve gereksiz ki !!

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Apple bozdu abi kendini Steve Jobs'tan sonra. Tim Cook tamamen Apple'nin adını kirletiyor. Doğru düzgün yaptığı bir iş yok. Apple Tv bile o kadar saçma ve gereksiz ki !!
Aynen bide o çizgiler ne 6 daki en iyi 5S in tasarımı.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Doğrusun valla. Çizgiler biraz kötü. Aslında alalı 1 ay oldu biraz midem bulanmaya başladı bile. Note3'ten aldığım zevki alamıyorum.
Note 5 öneririm 😀 ama iPhone 6 da kotu deil sadece ben sevmiom Apple ın yazılımda guzel.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
İlk kez böyle birşey oldu yani bu kadar saçmalaması normal değil. Apple'a bir sürü İngilizce mail attım. İnşallah düzelir. Telefonu elime alasım gelmiyor.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Yoksa IOS un stabilliği Bay Jobs ile birlikte tarihe mi gömüldü?..

caglars

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar,
Siteyi biliyordum. Fakat, henüz iyi oldum. 19.09.2015 tarihi itibari ile Note 5 aldım. 1 günlük deneyimlerimde telefonda olumsuz bir şey ile karşılaşmadım. Tam bir apple fanatiğiyim aslında. 2007 yılında Türkiye'ye geldiğinden beri İp2 hariç tüm modellerini kulladım. S modelleri de dahil olmak üzere. En son İp6 vardı 16 Gb gold. Bunuda 19.09.2015 tarihi itibari ile 2050 TL ye sattım. Bunun harici evimde Mac Mini ve İpad Air 2 de mevcut. Ama bu Son gelen İos 9 sürümü ile telefon kullanılmaz bir hal aldı. Kasdı ve donmalar yaşandı. Elbette 9.1 ve 9.2 ile düzelecek. Ama soğudum telefondan kızdım ve Note 5 aldım. İos tan Android geçmekte hiç bir sıkıntı yaşamadım. Yaşayacak bir durum da yok. Batarya çok şarj yiyor. Isınma her telefonda oluyor. Bu msjı İp6 ile yazıyorum ve silikon kılıf var. Sıcaklığı elimde oldukça hissediyorum. Bence note 5 alınabilir.

Robinson Crusoe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Apple, iPhone 5S'ten sonra çok bozdu. iPhone 7'de toplamaları lazım ondada bir şeyleri eksik yaparlar o yüzden iPhone 7S'ye kadar Apple'dan uzak durun. Yani 2 sene. :)

Her şeyi geçtim iPhone 6 tam bir tasarım faciası. Biz Apple'ı küt tasarımından dolayı sevdik Samsung çakması bükülen iPhone 6 ile değil. Birde arkadaki anten çizgileri... :hammer:

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Restore ile yükledim. O kasmalar azaldı. Oyunlarda minik kasmalar olabiliyor.

alig_6

Doçent
Reaksiyon puanı
27
Apple, iPhone 5S'ten sonra çok bozdu. iPhone 7'de toplamaları lazım ondada bir şeyleri eksik yaparlar o yüzden iPhone 7S'ye kadar Apple'dan uzak durun. Yani 2 sene. :)

Her şeyi geçtim iPhone 6 tam bir tasarım faciası. Biz Apple'ı küt tasarımından dolayı sevdik Samsung çakması bükülen iPhone 6 ile değil. Birde arkadaki anten çizgileri... :hammer:
Ya şaka mısınız nesiniz! iPhone 6 çıktıktan sonra Galaxy S6 çıktı hoparlör ızgarası aynı, anten çizgileri aynı, kulaklık girişi aynı yerde. Saçma sapan yorumlar yapmayın cahilliğiniz ortaya çıkıyor.

Maximilian

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Hahahaha nasıl ya ? Bende İphone 6 kullanıyorum aksine performans daha da arttı üstüne üstlük en önemlisi batarya sürem bariz bir şekilde artmış durumda. Siz restore etmeden ya da sıfırlamadan falan kurdunuz sanırım ... İlginç vallahi :)