kadirirdem
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 708
bak kardeşim belli ki windowsphone u beğenmemişsin bulaşma derim açıkcası üst seviyede aynı performans var merak etme ağerki android platformuna alıştıysan ve sevdiysen android telefonlara bakmanı öneririm fakat beğenmediysen zor karışık bulduysan ios tam senlik telefon önermeyeceğim bu yorumumda ilk önce platforma karar ver sonra telefonlara karar ver....Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba,
2000-2999 gibi bir bütçe aralığında akıllı telefon almayı düşünüyorum şuana kadar android platformunda giriş telefonları kullandım. Bir süre windows phone kullandım(rezalet bir deneyimdi. Belkide giriş seviyesi olduğu içindir)
aslında kafama yatan bir telefon var ios platformuna geçiş yapmayı düşünüyorum ama yeni çıkacak olan iphone 6s kafamı biraz kurcalıyor bildiğiniz gibi dolar kuru aldı başını gitti akıl almaz derecede artmış bir içimde hala
artmaya devam ediyor. İphone 6s özelliklerine bakarakta telefonu almaya kalkarsak 4k video ceken bir telefonun 16 gblik versiyonunda çok muzdarip oluruz 64 gb alma gibi bir durumumuz ortaya cıkar.(ki bence öyle) benim için
performansı iyi olması yeterli öyle 4k gibi preminium özellikleri önemsemiyorum diyebilirim. Sizce ne yapmalıyım android platformundaki akıllı telefonlara mı yönelmeliyim yoksa iphone 6 mı almalıyım ? İlginiz için şimdiden çok teşekkür ederim