Tesekkur ederimşimdiden hayırlı olsun..
Tesekkur ederimşimdiden hayırlı olsun..
Tesekkurlerşimdiden hayırlı olsun..
Kamera çok iyiya bir şey söyleyeceğim ben de burayı çok beğendim.Yeni üye oldum.
acaba z3 compact mı alayım z5 compact mı alayım
- - - Mesaj Güncellendi - - -
kamera konusunda kararsızım da kötü diyorlar bir de ekran için bazı sorunlar olduğu söyleniyor
bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim...:helpsmilie:
Cihazı kapattım açtım ve düzeldi.ancak bu resimde öle benzer noktalar var kiEkli dosyayı görüntüle 13195
Arkadaşlar bu sorunun sebebi nedir ve nasıl düzeltirim ?
NOT: yüklediğim resmi göremezseniz sorun kısaca şu kamerayı açtığımda '' HATA kayıt işlemi başka bir uygulamada devam ediyor. Kaydedilemiyor'' uyarısını alıyorum.
Cihazı kapattım açtım ve düzeldi.ancak bu resimde öle benzer noktalar var ki
Xperia force platformu na sordum.fabrika ayarlarına alın diyorlar. Bende yine yaptı. Bi de sony care e çağrı kaydı açmayı deneyeceğim.
Düzelmedi yaaXperia force platformu na sordum.fabrika ayarlarına alın diyorlar. Bende yine yaptı. Bi de sony care e çağrı kaydı açmayı deneyeceğim.
Düzelmedi yaa
Ok google nedirSony forumunda bu hatanin "OK Google" özelliginden dolayi kaynaklandigini söylüyorlar. Onu devre disi birakip deneyebilirsin.
Sesle arama özelligi. Google asistan olarak geciyor bildigim kadariyla, google now'da olabilir.Ok google nedir
Kapalı konumda görünüyor baktım ama hala aynı hata veriyor kamera açıncaSesle arama özelligi. Google asistan olarak geciyor bildigim kadariyla, google now'da olabilir.
Kapalı konumda görünüyor baktım ama hala aynı hata veriyor kamera açınca
Ses kaydedici, sesle komut ve go google özelliklerinin hepsini kaldırdım. Bakalım bi daha hata verecek miSorunun nedenini arastiriyorum bir sey bulursam haber veririm.
Ses kaydedici, sesle komut ve go google özelliklerinin hepsini kaldırdım. Bakalım bi daha hata verecek mi
Şu ana kadar bişey yokDeneyin bakalim.
Hayır cihaz çok stabil ve hızlı çalışıyorYarın aranıza ben de katılıyorum. Ama hala renk seçemedim siyah diye düşünüyorum. Bir sorum olacak. 2 GB ram bir sıkıntı çıkarmıyor değil mi ? (LG yazılımı ram mağduru)