iPad mini 2 alacağım

C10H15N

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
arkadaşlar iPad mini 2 alacağım fakat maddi sıkıntılardan dolayı hat takılan modeli alamıyorum yurdun interneti yavaş olacağı nedeniyle Turkcell hatımda olan internet paketini İPad mini 2'de kullanma şansım var mı?

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Telefonun varsa ve hotspot özelliği varsa evet

C10H15N

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6

Telefonumda internet paylaşımı sadece bluetooth üzerinden yapılıyor. uygun fiyata hat takılan wifi modem falan satılıyorsa alabilirim.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Telefonumda internet paylaşımı sadece bluetooth üzerinden yapılıyor. uygun fiyata hat takılan wifi modem falan satılıyorsa alabilirim.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hemen yoklayım siteleri, bütçe ne kadar söyler misiniz?

C10H15N

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Hemen yoklayım siteleri, bütçe ne kadar söyler misiniz?
iPad için bütçem bin lira peder alacağı için 1 kuruş bile artmaz. ama modemi kendim alacağım için belirli bir bütçe yok elimde 700 lira limitli kredi kartı var gerekirse taksitle alırım.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
iPad için bütçem bin lira peder alacağı için 1 kuruş bile artmaz. ama modemi kendim alacağım için belirli bir bütçe yok elimde 700 lira limitli kredi kartı var gerekirse taksitle alırım.

Biraz araştırım dediğiniz fiyatlardan

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Kardeş araştırdım alabileceğin en uygun senin bulduğun elimden gelen bu kadar