Ekran Kartı Güncelleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GERGE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

GERGE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar,Bu hafta bi oyunla ilgili hata aldım.Oyunun destek ekibinden yardım istedim ve bana ekran kartını sürücünü güncelle dediler.Atı Catalyst Control Centerin en son sürümünü aldım ve indirdim.Ancak yüklenmedi ve aşşağıda attığım resimdeki hatayı verdi.Aygıt yöneticisinden güncellemeye çalıştığım zamanda beni VGA Standart Grafik Bağdaştırıcısına yönlendiriyordu.Ben bu ekran kartını nasıl güncellerim bu tür sorunlardan iyi anlıyan biri lütfen yardımcı olsun.
Ekran Kartım : Atı Radeon 2400 HD Series Nasıl halledicem ben bu sorunu.Pc min ekran kartı güncel sürümü desteklemiyormu yoksa benmi bi yerde hata yapıyorum acaba ?

enesyuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Varolan sürücüleri kaldırıp internetten en güncel sürücüyü indir.

GERGE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zaten yaptım bunu kaldırdım varolan sürücüleri yükledim son sürümü yüklendi aygıt yöneticisinden güncellemeye çalıştığımda beni vga grafik bağdaştırıcısına yönlendiriyordu bundan sonra da catalyst control center acılmıyordu attıgım resimdeki hatayı veriyordu.

enesyuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Zaten yaptım bunu kaldırdım varolan sürücüleri yükledim son sürümü yüklendi aygıt yöneticisinden güncellemeye çalıştığımda beni vga grafik bağdaştırıcısına yönlendiriyordu bundan sonra da catalyst control center acılmıyordu attıgım resimdeki hatayı veriyordu.
Aygıt yöneticisinden güncelleme yapılmaz. Gerekirse Xp'ye dönüp 32bit üzerine kurulum yapıp dene.