Telefon Tavsiyesi Yarın Alacağım

spedies12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar alacağım telefon ikinci el olacaktır. Maksimum 1000 tl bütcem var
Aklımda şu an Galaxy S5 LG G3 Galaxy Note3 Sony Z2 var

beni en az 3 yıl idare edecek bir cihaz olmalı suankı telefonum sony ericson xperia neo v ve arayuzunden cabuk sıkılıyorum sony nın yardımcı olursanız sevınırım

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Diger arayuzlerden de sıkılırsın elbet. Z2 den devam et sen

spedies12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sony çok hızlı telefon üretiyor Z5 çıktı Z2 uzun ömürlü müdür sence n

Göztepeli35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bunların arasında en uzun ömürlüsü kesinlikle z2 olur

kadir ion

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Lenovo p70 lenovo s90 lenovo vibe x2 casper vıa v5 General Mobile 4G General Mobile discovery 2 plus derim

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
kardeşim aynı senin gibiyim. note3 ekranı fazla büyük olmasa alınır ama z2 1000tl civarı buylabilirsem bende kesinlikle alırım.Ama sağlam 1000tl civarı bulmak zor araştırmak lazım

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Lenovo p70 lenovo s90 lenovo vibe x2 casper vıa v5 General Mobile 4G General Mobile discovery 2 plus derim
adam sana barcelona diyor sen ona marsilya diyorsun :D

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Samsunglarda işler bir hayli karışık, onlara bulaşma bence. Lenovo P70 düşünebilirsin. G2'de olabilir.
Ama en güzeli kesinlikle Sony Xperia Z2.

kadir ion

Asistan
Reaksiyon puanı
8
kardeşim aynı senin gibiyim. note3 ekranı fazla büyük olmasa alınır ama z2 1000tl civarı buylabilirsem bende kesinlikle alırım.Ama sağlam 1000tl civarı bulmak zor araştırmak lazım

adam sana barcelona diyor sen ona marsilya diyorsun :D
Dostum ne alakası var yazdığım tüm telefon lar özellik ve fiyat olarak çok iyi

spedies12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yorumlarınız için çok sağolun ikinci el sağlam Z2 buldum sadece z2 nin ısınma problemi varmış ve ön kamera çok kotuymus kamera kullanmayı seviyorum
ekran büyüklüğü açısından da 5.5 inche kadar sıkıntı yok note3 de olabilir mi sizce çünkü note serisi bayağı sağlammış.

kadir ion

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Yorumlarınız için çok sağolun ikinci el sağlam Z2 buldum sadece z2 nin ısınma problemi varmış ve ön kamera çok kotuymus kamera kullanmayı seviyorum
ekran büyüklüğü açısından da 5.5 inche kadar sıkıntı yok note3 de olabilir mi sizce çünkü note serisi bayağı sağlammış.

Samsung lenovo iphone un kamera lensleri sony tarafından üretiliyor kamerası kötü değildir ama ısınma problemi hemen hemen birçok markada var Z2 alman iyi olmuş

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Note 3'de 1 yılını doldurmadan kenardaki boyalar atar Z2 daha iyi bana göre Z3 Compact Z2'den daha iyi de Z2 kötü değil.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
z2 bulduysan kaçırma al gitsin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Note 3 çok başarılıydı ancak Note 4 daha da kullanışlı. Aldığımdan beri tablete bakmıyorum bile. Kameralar da oldukça iyi...

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Arkadaslar alacağım telefon ikinci el olacaktır. Maksimum 1000 tl bütcem var
Aklımda şu an Galaxy S5 LG G3 Galaxy Note3 Sony Z2 var

beni en az 3 yıl idare edecek bir cihaz olmalı suankı telefonum sony ericson xperia neo v ve arayuzunden cabuk sıkılıyorum sony nın yardımcı olursanız sevınırım
en az 3 yıl seni toucwiz götürmeyebilir custom romla ugraşırım dersen kalemli olsun dersen note 3 al yok kalem istemem daha yeni cihaz dersen s5 al g3 de kasa çatlama vs bazı sorunlar var pek önermem ama z2 al onun arayüzü rahat götürür hafif arayüz var.....

spedies12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Galaxy note3 6.0 almayacakmış G3 de ise kesin karar kılınmış değil G3 ün hatalı telefon olduğunu düşünüyorum.Sony ise Z serisinin hepsıne 6.0 geleceğini duyurmuş kararımı verdım sanırım son bir kez görüşlerınızı almak istiyorum saygılar

kadir ion

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Dostum Sony Xperia C4
Sony Xperia Z2 son 2 seçenek sana
Karar senin

spedies12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Xperia z2 aldım arkadaşlar konu kitlenebilir suanlık çok memnunum teşekkür ederim fikirleriniz için

xperia neo v den buna geçince uçak gibi geldi tel
anladım ki teknolojinin bayagı gerisinde kalmışım :D

savas0211

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence discovery almayın bende 2 de 2+ var ikiside beşpara etmez cihazlar kendime eşime ve yengeme aldım aldığımdan beri cihazlar her hafta birisi servise gidiyor telefonsuz kalmamak için birtane daha cihaz almak zorunda kaldım üçü aynı anda elime gecse arızasız olarak satacağım ama olmadı bir türlü

arızası ne derseniz 2de 2+ ta aynı şekilde kasada asırı deformasyon aşırı ısınma kamera sorunları hoparlör dokunmatik sorunu ve en son ekran üst tabakası kalktıgı için dokunmatiğindede sorun cıktı servise gönderincede sıvı teması dedi ve herseferinde servise cihaz gönderdiğimde telefonda arıza bulunamadı söylenip düzeltip gönderildi sebebi üç işlem sonrası para iadesi yapmak zorundalar ne yazıkki general mobile nin çalışma sistemi böyle