MR.Anonymous
Dekan
- Katılım
- 7 Aralık 2014
- Mesajlar
- 5,140
- Reaksiyon puanı
- 498
- Puanları
- 263
9 eylülü nereden takip edeceksin?
Edit, yukarıdaki gönderinde afyonu ayfon diye okudum![]()
Afyon'u bende ayfon diye okudum. Apple'ın iti olduk.
9 eylülü nereden takip edeceksin?
Edit, yukarıdaki gönderinde afyonu ayfon diye okudum![]()
Hayırlı olsun.Beyler motor aldım gecici bir süreliğine yani 2 yıl kullanıp satıcam [emoji14]
![]()
Netten buldum bu fotoyu, Mondial Chopper Senator 150cc bir motor çok hoş tarzı var o yüzden almayı düşündüm gittim aldım.
Önümüzde ki hafta geliyor salı çarşamba max perşembe günü hadi hayırlısı.
Daha plakası ruhsatı sigortası var, onlarada 600 -800 gider max. Ama motoru görüceksiniz beyler efsane bişi ya...
Hayırlı olsun.
Şimdiden söylüyorum, dikkatli kullan. Artistik yapmayı kaldıracak bi motor değil bu, sana da çok iş düşüyo![]()
Hayırlı olsun bizim daha çok yolumuz var [emoji16]Beyler motor aldım gecici bir süreliğine yani 2 yıl kullanıp satıcam [emoji14]
![]()
Netten buldum bu fotoyu, Mondial Chopper Senator 150cc bir motor çok hoş tarzı var o yüzden almayı düşündüm gittim aldım.
Önümüzde ki hafta geliyor salı çarşamba max perşembe günü hadi hayırlısı.
Daha plakası ruhsatı sigortası var, onlarada 600 -800 gider max. Ama motoru görüceksiniz beyler efsane bişi ya...
hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız kullan. Allah trafik magandalarından korusun.Beyler motor aldım gecici bir süreliğine yani 2 yıl kullanıp satıcam
![]()
Netten buldum bu fotoyu, Mondial Chopper Senator 150cc bir motor çok hoş tarzı var o yüzden almayı düşündüm gittim aldım.
Önümüzde ki hafta geliyor salı çarşamba max perşembe günü hadi hayırlısı.
Daha plakası ruhsatı sigortası var, onlarada 600 -800 gider max. Ama motoru görüceksiniz beyler efsane bişi ya...
hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız kullan. Allah trafik magandalarından korusun.
Hayırlı olsun bizim daha çok yolumuz var [emoji16]
Burada "Mikail Fidan" tarzında (kanunları, kuralları kendi koyan) yetkili bi kimse var mı arkadaşlar?
Eğer öyle biri var ise SDN'ye boşuna ümit bağlamayalım yani.
Bana lazım olan size de lazım. Yani görevini layıkıyla yapan.Elini sallasan bir yetkiliye çarpıyor zaten. Sana tam olarak nasıl biri lazım? Amaç ne?
Benimde bi ybr alıp başlayasım var ama r25 ten vazgeçemiyorum banada böyle bi fırsat çıkarsa alacağım artık ya en azından üniye git gel yapayımÇok teşekkür ederim abiilk vitesli motor tecrubem olucağı için aşırı dikkatli kullanıcam bide acemiyiz. Yapılan bir incelememi testmi artık her neyse ona göre sonuçlarda acemi motor sürücülerinin orta bilgili ve prolara göre daha az oranla kaza yaptığı ispatmı ne edilmiş.
Çünkü aha bu aradan girerim şunu yaparım demeye cesaretimiz yok ve tecrube el vermiyorondan riskleri düşürüyoruz
Arkadaşımda nostalji var mondialin vitesli tecrubesi var 1.5yıl ve ehliyetide gelince öğreticek bana sürmeyi sonra yavaştan trafiğide kaptığım zaman işe git gel rahat ederim. Umarım kazasız belasız atlatırım.
Motor düşmesin ya çok para ben düşeyimde o düşmesin [emoji14]
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Ben dayanamadım 6 cı sınıftan beri bu tutku var artık alıyım dedim dayanamadım. Senetle aldım biraz pahalıya patladı motor 1000tl üzerine fark aldılar 6500tl oldu 5500tl yerine. Ekstradan 300tl indirim yaptılar 6200tl oldu fiyatı.
500TL nakit verdim 12 ay boyunca ödeyecem işte geriye kalan 5700tlyi. Mağazanın sahibi bizim aile dostuydu daha önceden senet ile ilgili konu açmıştım ve kimse senet ile satmıyordu fakat aile dostu olunca şansıma oldu
Direk ora olan motoru veriyim dedi fakat ufak bir çiziği var çıkartırken dışarı içeri azıcık çizildi o yüzden 200tl indirim yaparım demişti bende yok sıfır olsun 200 fazla olsun dedimhaftaya kadar nasıl bekleyecem ya :mrgreen:
Bana lazım olan size de lazım. Yani görevini layıkıyla yapan.
Ancak demek istediğim bu değildi, ama belki anlayan çıkar.![]()
Dostum burada öyle bir moderatör bulman zor sen yanlış gelmişsin [emoji16]Technopat/ Mikail Fidan/ işine geldi mi alternatif sunan, işine gelmedi mi anında BAN gibi.
Haaa, neyse sonra banlarım![]()
Tekrar hoş geldin o zaman aramıza.![]()
hoşgeldin da!TeşekkürlerUmarim güzel ve uzun bir zaman geçiriz hep birlikte.
Şimdiye kadar silicon valley neden izlememişim. Süperdi iki günde bitirdim yeni sezonu bekliyorum.
Technopat ile benimde sorunlarm var SDN candır. Bak mesela 3 buyuk harf yanyana yazp ban yemiom orada "TOT yöntemi" yazdm diye ban yedim.TeşekkürlerUmarim güzel ve uzun bir zaman geçiriz hep birlikte.
Vpn yazdığım icin ban yedim ben sizinki de bisey mi [emoji3]Technopat ile benimde sorunlarm var SDN candır. Bak mesela 3 buyuk harf yanyana yazp ban yemiom orada "TOT yöntemi" yazdm diye ban yedim.
Saçmalıyolar suan banli deilim ama kullanmiyorum belki trolleyip cikarm 😃Vpn yazdığım icin ban yedim ben sizinki de bisey mi [emoji3]
Bi yandan webtekno özentiliği bi yandan virüslü site gibi haber yapması iyice bozdu bence.![]()
Sdn kalitesini daha ne kadar dusurecek? Ekşideki yorumlarin bazilarina hak veriyorum artik ne diyim [emoji19]
Bugun usenmeden hakki alkana bununla ilgili ozel bir eposta aticam. Baya ozenicem. Belki biseyleri eski haline getirtebilirim.
Zaten o webtekno ozentiligi basladigindan beri soyluyorum ve buna surekli karsi cikiyorum. Sen 10 yillik teknoloji platformusun. Daha gecen yil piyasaya cikip hitap noktasi 12-17 yas arasi olan bir platforma niye ozeniyorsun. Bak benim yasim cok yuksek degil 16 yasindayim. Ama bu sacma sapan espriler gevseklikler hosuma gitmiyor. Eger sdn nin amaci gencleri buraya cekmekse birak cekmesin. Benim gibiler az cunku. Daha simdiden facebook hesabi caps sayfasina dönmus zaten.Bi yandan webtekno özentiliği bi yandan virüslü site gibi haber yapması iyice bozdu bence.