Sony Xperia Bootloader sorunu Acil Destek

esed.esedov.319

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar sony xperia e4 dual e2115 telefonumda bootloader kilidini acdim ama simdi drm anahtarları silindi ve kamera cozunurlugu dusdu bu sorunu nasıl hall ede bilerim.Bootloader kilidini kapatsam sorun duzelirmi ve drm anahtarları geri gelirmi veya stock rom atsaö bootloader kapanır ve drm anahtarları geri gelirmi...

ALBATROS84

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Klidi açmadan önce yedek almalıydın almadıysan geri yükleyemezsin kliti kapatırsın ama sadece kapatırsın drm anahtarlerı asla gelmez
Çok dert etme rom işine giriyorsan elinde sonunda açacaktın kameraya çok takma
Servise gönderirken sadece tekrar kapat drm anahtarlarının olmadığını fark edeceklerini sanmıyorum
Stock rom atsan klit kapanmaz drm anahtarları geri gelmez
Bootloader klidi açık kullanmak kötü ve ya yanlış bir şey değil karşında uçsuz bucaksık bir özgürlük var keyfini çıkar :)

esed.esedov.319

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Klidi açmadan önce yedek almalıydın almadıysan geri yükleyemezsin kliti kapatırsın ama sadece kapatırsın drm anahtarlerı asla gelmez
Çok dert etme rom işine giriyorsan elinde sonunda açacaktın kameraya çok takma
Servise gönderirken sadece tekrar kapat drm anahtarlarının olmadığını fark edeceklerini sanmıyorum
Stock rom atsan klit kapanmaz drm anahtarları geri gelmez
Bootloader klidi açık kullanmak kötü ve ya yanlış bir şey değil karşında uçsuz bucaksık bir özgürlük var keyfini çıkar :)
Yorum icin tesekurler eski telefonumda rom cok yuklerdim.
Buna yuklemek icin bootloader acayım dedim boyle oldu.
Kamera sorunu hic mi duzelmez?
Baska bir rom veya baska bir kamera uygulaması ile..

esed.esedov.319

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bide bootloader nasıl kapata bilirim
Flashtool la actım simdi flashtoola girince blu tıklıyorum relock yapıyorum olmuyor..

ALBATROS84

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Bide bootloader nasıl kapata bilirim
Flashtool la actım simdi flashtoola girince blu tıklıyorum relock yapıyorum olmuyor..

Relock deyince kapanması lazım
Telefonun numara çevirme kısmına bir kod yazınca bir menü açılıyordu oradan açıkmı ya da kapalımı olduğuna bakabiliyorduk ama kapatman için bir sebep yok bence açık kalsın rom yükleyeceği zaman tekrar uğraşammış olursun
Xperia sp kullanıyorum bootloaderi açınca çözünürlükte bir düşüş hissetmedim sadece bir yerde telefonun daha karıncalı çektiğini okumuştum ama pek umrumda olmadı

esed.esedov.319

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Relock deyince kapanması lazım
Telefonun numara çevirme kısmına bir kod yazınca bir menü açılıyordu oradan açıkmı ya da kapalımı olduğuna bakabiliyorduk ama kapatman için bir sebep yok bence açık kalsın rom yükleyeceği zaman tekrar uğraşammış olursun
Xperia sp kullanıyorum bootloaderi açınca çözünürlükte bir düşüş hissetmedim sadece bir yerde telefonun daha karıncalı çektiğini okumuştum ama pek umrumda olmadı
Aynen karıncalı cekiyor dusuk isikda
*#*#7378423#*#*
Kodu yazinca service menu giriyor ordan bakiyorum acik yaziyor.

ALBATROS84

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Aynen karıncalı cekiyor dusuk isikda
*#*#7378423#*#*
Kodu yazinca service menu giriyor ordan bakiyorum acik yaziyor.

Açık kalsın daha iyi kapatınca bir şey düzelmeyecek karıncalı çekmeside çok problem değil gibi
telefonum normalde 8mp ben 5 mp çekiyorum daha büyük çıkıyor 16:9
8mp ise 4:3 çekiyor

esed.esedov.319

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Açık kalsın daha iyi kapatınca bir şey düzelmeyecek karıncalı çekmeside çok problem değil gibi
telefonum normalde 8mp ben 5 mp çekiyorum daha büyük çıkıyor 16:9
8mp ise 4:3 çekiyor
Guncelleme alicakdim onun icin.
Bootloader kapatmassam elle guncellemmem lazim