LeechTurk.Com Davetiye Dağıtımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
kuti_84 dedi ki:
Nmss dedi ki:
kuti_84 dedi ki:
Be5tE dedi ki:
kuti_84 dedi ki:
kullanıcı hesabı hotmail olunca sorunmu oluyor? onay mesajı gelememe gibi

Bildiğim kadarıyla adminden onay bekleniyor. Admin onaylayınca gelir davetiyen :)
ya bu siteye üye olmayı bayadır istiyodum hani o kadar uğraştın davetiye yolladın yanmasını istemem açıkçası o yüsden telaş yaptım :) saolun tekrar

Merak etme kardeş bişey olmaz ;)

dostum hala gelmedi onay mesajı.hotmail vermese miydim.

Mümkünse hotmail olmasın ;)

btekin17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hata oluştu!
Davetiye harici üyelik alımı yapılmamaktadır.

yeni meial inizi aldım tekrar denedim yine aynı hatayı verdi niye bölyüe oluyor acaba ??

tekrar yollar mısınız teşekkürler.
bilaltekin@msn.com

savasciman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bi tane leechturk davetiyesi alabilir miyim :savasciman_tkx@hotmail.com

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
Davetiyeler Gönderildi ;)

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13

Gönderildi.

Tekin44 :

Torrent Nedir?
Torrent günümüzün en popüler P2P (Paylaşım) sistemidir. Bir tracker sitesi (paylaşım sitesi) tarafından kontrol edilir ve üyelik sistemiyle çok yüksek hızlarda paylaşım sağlanır.

Torrent sisteminin avantajları.

Torrent sisteminde Dünyada ve Türkiyede paylaşılan en yeni paylaşımları sorunsuzca bulabilirsiniz.
Paylaşımların sahte çıkması gibi bir olasılık %1'in altındadır. Tüm paylaşımlar yetkililer tarafından incelenmektedir.
Doğru ayarlarla çok yüksek hızlarda yükleme yapabilirsiniz.
Bir paylaşım Network'unda olduğunuzdan gerçek paylaşımın tadını çıkartabilirsiniz.

Paylaşım için gerekli olan üyelik hesabı ve bir torrent programıdır. Bu paylaşım sisteminde yapmanız gereken tek şey paylaşmak istediğiniz dosyaya ait .torrent dosyasını sitemizden yüklemek ve bir torrent programı ile çalıştırmaktır (LeechTurk program olarak uTorrent''i tavsiye edilmektedir). Devamında kullandığınız program gerekli bağlantıları kurarak yükleme işlemine geçer ve paylaşım başlar.

Unutmamanız gereken en önemli şey paylaşım içerisinde bazı kuralların mevcut olduğudur. Bunların en önemlisi ratiodur. LeechTurk içerisinde istenen en düşük Ratio miktarı 0.5'dir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...