Kesinlikle almayın

unnamedist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2013 yılında Vestel Kurutmalı makina aldım. Kapak kilidi kısa devre yaptı ve elektronik kartı lcd göstergesi yandı. Servis bunları değiştirdi. Yeni taktıkları da yandı. Daha sonra yine değiştrdiler makina geldi kurutma kartı çalışmıyordu bu seferde. 1 ay boyunca süründüm. Vestel ürünün arkasında da durmuyor. 20 iş günün de makinayı yapamadı beni de mağdur etti. Evdeki tüm eşyalarımı vestel den almama rağmen müşteri memnuniyeti sıfır. Kesinlikle ilgilenmiyorlar. Vestel pişmanlıktır. Kesinlikle almayın.

MehmetA097

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Vestel'i alanlar curuk mal nedeniyle cok sikayetci ya yerli diyosunuz alan adam bin bir kufur ediyor bunedir ya

Reaksiyon puanı
16,128
kurutmalı çamaşırmakinalarının genel sorunu ne marka olursa olsun birden çok fonsiyon başa bela oluyor ona göre seçmek gerek ...

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Kart yandı diye kaldırıyor ÇOĞU firma. Bizde Bosch var kart yandı dediler Kartı sifirlamayi öğretti servisten gelen bir arkadaş yandı denilen kartı sıfırladım 2 Yıldır problemsiz calisiyor.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
2013 yılında Vestel Kurutmalı makina aldım. Kapak kilidi kısa devre yaptı ve elektronik kartı lcd göstergesi yandı. Servis bunları değiştirdi. Yeni taktıkları da yandı. Daha sonra yine değiştrdiler makina geldi kurutma kartı çalışmıyordu bu seferde. 1 ay boyunca süründüm. Vestel ürünün arkasında da durmuyor. 20 iş günün de makinayı yapamadı beni de mağdur etti. Evdeki tüm eşyalarımı vestel den almama rağmen müşteri memnuniyeti sıfır. Kesinlikle ilgilenmiyorlar. Vestel pişmanlıktır. Kesinlikle almayın.
sen vestelden ürün almakla hata yapmışsın kardeşim geçmiş olsun beyaz eşyada bir çok marka kullandım bosch'tan iyisi yok fiyatları biraz tuzlu ama sıkıntısız.....

Reaksiyon puanı
16,128
arçelik çamaşır makinası iyi bizim hep arçelik oldu.

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Geçmiş olsun bence yerli alınacak ise Arçelik/Beko alınmalıdır.

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Bosch en iyisi. Bosch'un kurucusu, Robert Bosch'un başından geçen şöyle bir olay okumuştum:

Robert Bosch'un yanına, mühendislerden biri gelir ve şöyle der:
"Efendim, eğer 2. seviye ürün üretirsek, daha çok para kazanırız. Neden ikinci seviye ürün üretmiyoruz?"

Robert Bosch'un cevabı ise şöyledir:
"İnsanların sevgisini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim."

Kesinlikle beyaz eşya alacaksanız Bosch alın. Siemens'te alabilirsiniz.
Fiyatları fazla tuzludur ama uzun süre sizi idare eder.

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Yerli derken ? Arçelik te artık üretimi Çin'de yapıyor.
Sonuçta Ar-ge merkezleri Türkiye'de olduğu için, Türk markası oluyor.

Mr Depreli bir örnek vermiş: Apple. Ar-ge merkezleri Cuportino/ABD'de. Her en kadar üretimini Çin'de yapsa da, ar-ge merkezleri Amerika'da olduğu için, Amerikan markası oluyorlar.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Ben size Türk markası değil demiyorum. Yerli marka lakin Çin'de üretim yapıyor diyorum. Bu durum Türkiye kanunlarına göre ürünün parçalarını Çin'de üretip Türkiye'de montaj yapıp satması işlemi yerli ürün kapsamına girdiğniden yerli deniliyor. Bizim evde artık arçeliğe de yer yok. 3-4 yıllık ocağın düğmelerinin çevreleri pas oldu.

hasansengun

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Abi girin şikayetvar a görün bakalım insanların şikayetçi olmadığı bir firma var mı bence konuyu açan arkadaş hatalı tamm başına geleni anlat dinleyelim eyvallah ama kesinlikle almayın bence yanlış bir tabir evimdeki bütün beyaz eşyalar vestel ve çok memnunum 2 yıldır hiç sorun yok.

Reaksiyon puanı
16,128
Ben size Türk markası değil demiyorum. Yerli marka lakin Çin'de üretim yapıyor diyorum. Bu durum Türkiye kanunlarına göre ürünün parçalarını Çin'de üretip Türkiye'de montaj yapıp satması işlemi yerli ürün kapsamına girdiğniden yerli deniliyor. Bizim evde artık arçeliğe de yer yok. 3-4 yıllık ocağın düğmelerinin çevreleri pas oldu.
paslanma bosch tada oluyor en trajiği bosch çamaşırmakinalarının beton ağırlıkları zamanla dökülüyor arçelik bu betonu daha iyi yapıyor.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
paslanma bosch tada oluyor en trajiği bosch çamaşırmakinalarının beton ağırlıkları zamanla dökülüyor arçelik bu betonu daha iyi yapıyor.
bosch pas yapıyor doğru. Arçelik ocağın su gelmeyen yeri nasıl paslanır onu anlayamadık biz.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
set üstü? temizlik sırasında ıslanıyor olabilir yemek taşınca o neden olabilir.
Temizlik yapıp yemek pişirmediğim için pek bilmiyorum orasını da, fırın aygaz tarzı var bizde en yakın zamanda çöpe gidecek. Gökmmeli isteriz diye ısrar var.

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45
Bosch en iyisi. Bosch'un kurucusu, Robert Bosch'un başından geçen şöyle bir olay okumuştum:

Robert Bosch'un yanına, mühendislerden biri gelir ve şöyle der:
"Efendim, eğer 2. seviye ürün üretirsek, daha çok para kazanırız. Neden ikinci seviye ürün üretmiyoruz?"

Robert Bosch'un cevabı ise şöyledir:
"İnsanların sevgisini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim."

Kesinlikle beyaz eşya alacaksanız Bosch alın. Siemens'te alabilirsiniz.
Fiyatları fazla tuzludur ama uzun süre sizi idare eder.

Benim bir arkadaşım da Bosch'dan çamaşır makinesi aldı fakat o da sürünüyor. Sonuçta teknoloji işi şans işi bence. Benim evdeki TV hariç tüm beyaz eşyalarım Vestel. Evlendiğimde ekonomik olduğu için Vestel'i tercih etmiştim 3 sene oldu hiç bir sıkıntı yaşatmadı. Hala ilk aldığım günkü gibi çalışıyor.

Reaksiyon puanı
16,128
Reaksiyon puanı
16,128
Doğru gömme olunca ankastre oluyor, ben şuan ki sistem ankastre değil demek istedim. Ankastre işi 10-15 bin e patlıyor düzenlenmesi yenı dolaplar v.s. neyse konu dışına çıkmayalım.
daha ucuza mutfak yapan çıkar araştır evden çıkman gerek bire bir temas gerek.

adem g

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
fazla özellik olmaz ise daha az arıza yapar. bence arçelik veya vestel

the grudge

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Yerli derken ? Arçelik te artık üretimi Çin'de yapıyor.
Çin üretimi olanlar DVD player, saç kurutma makinası, tost makinası, elektrik süpürgesi... çamaşır makinaları, kurutma makinası ve tvler yerli... Türkiye'de üretiliyor...