Esonic GT640 kasma sorunu

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Öyle bir oyunda kasmaması lazım böyle bir ekran kartının ki bende 710m var high de oynayabiliyorum.Denetim masasından o oyunu seçip diğer ekran kartını seç öyle gir

Anti-Code

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Sık sık görüyorum sonunda uyarayım dedim. Konu başlığını "acil yardım", "bi bakıverin" gibi oluşturmak yerine konunun içeriğiyle ilgili oluşturursanız o konuyla ilgisi olan abilerimize rastlamanız daha olası olur kaldıki herkes her konuyu tek tek açıp okumuyor.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Abi esonic gt640 2gb 128 bit ekran kartına sahibim bide 2gb paylaşımlı olan ekran kartım var ama nedense ets2 ultra ve yüksek grafikte acayip kasıyo bi yardım edin abi :( Ekli dosyayı görüntüle 12694

Kasaya sağlam bir temizlik yapman gerekiyor aynı şekilde ekran kartına da. Ekran kartını iyice yemizleyip termal macununu yenilemen gerekiyor. Temiz format atarsan sonuca ulaşırsın. Eğer sorun devam ederse güç kaynağın, ekran kartın veya anakartın arızalı olabilir.

SucsuzGenc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Kasaya sağlam bir temizlik yapman gerekiyor aynı şekilde ekran kartına da. Ekran kartını iyice yemizleyip termal macununu yenilemen gerekiyor. Temiz format atarsan sonuca ulaşırsın. Eğer sorun devam ederse güç kaynağın, ekran kartın veya anakartın arızalı olabilir.
Ekran katrını dün aldım abi bilgisayarda 1 aylık felan

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Öyle bir oyunda kasmaması lazım böyle bir ekran kartının ki bende 710m var high de oynayabiliyorum.Denetim masasından o oyunu seçip diğer ekran kartını seç öyle gir
nasıl yani abi anladım nasıl yapcağımı anatırmsın ?

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Ekran katrını dün aldım abi bilgisayarda 1 aylık felan

- - - Mesaj Güncellendi - - -

nasıl yani abi anladım nasıl yapcağımı anatırmsın ?

Bak nvidia denetim masasına gir - 3d ayarlarının yönetilmesi - program ayarlarına gireceksin ordan oyunun programını seçip 2. seçenekte istediğin ekran kartını seçeceksin yani yüksek performanslı olanı ve kaydedip çıkacaksın dene bakalım

SucsuzGenc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bak nvidia denetim masasına gir - 3d ayarlarının yönetilmesi - program ayarlarına gireceksin ordan oyunun programını seçip 2. seçenekte istediğin ekran kartını seçeceksin yani yüksek performanslı olanı ve kaydedip çıkacaksın dene bakalım
abi oyun seçimine kadar geldim oynu seçtim ama hangi ekran kartını nerden seçecez ?

SucsuzGenc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
2 kartını da söyle bana hangisi daha iyiyse onu seçeceksin.
abi biri atı radeon 4200 2gb 64 bit onboard olduğu için kalitesiz bi ekran kartı bende bu yüzden yeni ekran kartı aldım geforce gt640 2gb 128 bit bide abi çalıtıra DXDIAG yazınca ekran akrtına bakabiliyosunya beniki orda 3800 gösteriyo ekran kartımı

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
abi biri atı radeon 4200 2gb 64 bit onboard olduğu için kalitesiz bi ekran kartı bende bu yüzden yeni ekran kartı aldım geforce gt640 2gb 128 bit bide abi çalıtıra DXDIAG yazınca ekran akrtına bakabiliyosunya beniki orda 3800 gösteriyo ekran kartımı

Senin orda geforce gt640 ı seçmen gerekiyor aygıt yöneticisine gir bak bakalım nvidia driver kurulumu

SucsuzGenc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Senin orda geforce gt640 ı seçmen gerekiyor aygıt yöneticisine gir bak bakalım nvidia driver kurulumu
nvidia kurulu abi bide ekran kartını aldığım yeri ardım şimdi de büyük ihtimalle bilgisarının ghz sniden kaynaklanıyo dedi 2.00 ghz

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
nvidia kurulu abi bide ekran kartını aldığım yeri ardım şimdi de büyük ihtimalle bilgisarının ghz sniden kaynaklanıyo dedi 2.00 ghz

işlemcin ney kötüyse olabilir fakat normal düzeydeyse o ekran kartıyla rahat oynaması lazım daha fazla bilgim yok malesef

SucsuzGenc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
işlemcin ney kötüyse olabilir fakat normal düzeydeyse o ekran kartıyla rahat oynaması lazım daha fazla bilgim yok malesef

amd athlon(tm) ii x2 270u processor 2.00 ghz abi yardımın için çok teşekkür ederim başka forumlarda bu kadar yarım etmiyolar :)

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
High? 800x600 sanırım çözünürlük. GTX765M bile High 35 fps.

F

furkan 2015

SDN Okuru
Dostum o ekran kartı bende de var . Çakmaymış. 8600gt ile aynı performansı veriyo. Ekran kartının biosunu değiştirmişler.