15 dakka da yüzde 100 den 97 ye iner mi şarj
15 dakka da yüzde 100 den 97 ye iner mi şarjvalla m5 bekle derim kronik sorun yoksa eğer al bence z3c kamerası bana pek tatminkar gelmedi kardeşimde z2 var onun kamerası gece çekimlerinde dahi mükemmel
Stand by konumundayken bile 5/10 dakkada yüzde 1 veya 2 şarj yiyor. Sizce ne olabilir??15 dakka da yüzde 100 den 97 ye iner mi şarj
Telefonu kullanıyorsan iner bu normaldir ama ekran kapalı durumda iniyorsa sıkıntı var demektir15 dakka da yüzde 100 den 97 ye iner mi şarj
Sıkıntı ne olabilir??Telefonu kullanıyorsan iner bu normaldir ama ekran kapalı durumda iniyorsa sıkıntı var demektir
Ama güncellemeden sonra bariz fark var. Tüm ekstra uygulamaları kaldırdım, Sony nin tüm kendi uygulamalarını sonlandırdım.NFC,,, Vs hersey kapalıTelefonu kullanıyorsan iner bu normaldir ama ekran kapalı durumda iniyorsa sıkıntı var demektir
Deep sleep kapalı olabilirSıkıntı ne olabilir??
Deep sleep telefonun ekranı kapalı iken girdiği moddur.Cpu spy uygulamasını g play den indir uygulamada deep sleep açık mı değil mi gösterir.Deep sebep ayarı nerde
Ekli dosyayı görüntüle 12681Deep sleep telefonun ekranı kapalı iken girdiği moddur.Cpu spy uygulamasını g play den indir uygulamada deep sleep açık mı değil mi gösterir.
Neyi ifade ediyor bu görüntü
Neyi ifade ediyor bu görüntü
Genelde manyetik şarj kullanıyorum. Ondan yapar mıDeep sleep 8 saat 38 dk yani iyi sayilir.300 mhz sarjdaki durdugu sure herhalde.Sana tavsiyem duzenli olarak sarj et (yuzde 15-20 arasi) deep sleep suresi daha da iyi olacak.
Öyle bir olacağını sanmıyorum ama normal şarjla karşılaştırıp anlayabilirsin.Genelde manyetik şarj kullanıyorum. Ondan yapar mı
Ayarlardan telefon hakkında kısmından kullanım bilgisi ayarlarından bilgi paylaşımını kaldır dedim.bundan yapar mı acabaÖyle bir olacağını sanmıyorum ama normal şarjla karşılaştırıp anlayabilirsin.
Ama her zaman manyetikten şarj ediyodum. Ne zaman Android yazılım güncelledim. O zaman batarya olayı patladı.Öyle bir olacağını sanmıyorum ama normal şarjla karşılaştırıp anlayabilirsin.
Hard reset e kadar gittim.Öyle bir olacağını sanmıyorum ama normal şarjla karşılaştırıp anlayabilirsin.
Zaten Eylül sonu m5 Türkiye de satışa sunulacak. M5 almayı düşünüyorum. Bu cihazla neredeyse eşdeğer. Hatta ram i 3 olacak.Öyle bir olacağını sanmıyorum ama normal şarjla karşılaştırıp anlayabilirsin.
Hocam format attıktan sonra düzenli şarj etmeye başla cihazı %20 seviyelerine geldiği zaman şarja tak dolduğunda çıkar. Buna ek olarak 2-3 günde bir restart yap cihaza. Ne idüğü belirsiz her uygulamayı indirmeyin zamanla şarj süreniz daha iyi hal alacaktır.Zaten Eylül sonu m5 Türkiye de satışa sunulacak. M5 almayı düşünüyorum. Bu cihazla neredeyse eşdeğer. Hatta ram i 3 olacak.
Ne gibi bir sıkıntı olabilir???Telefonu kullanıyorsan iner bu normaldir ama ekran kapalı durumda iniyorsa sıkıntı var demektir
Tabi bir iki günde olacak bir iş değil bu dimi, ,, bu arada M5 Türkiye ye ne zaman giriş yapıyor??? Bilgisi olan var mı???!!!Hocam format attıktan sonra düzenli şarj etmeye başla cihazı %20 seviyelerine geldiği zaman şarja tak dolduğunda çıkar. Buna ek olarak 2-3 günde bir restart yap cihaza. Ne idüğü belirsiz her uygulamayı indirmeyin zamanla şarj süreniz daha iyi hal alacaktır.
Ekim ayının başında tahmin ediyorum en kötü ihtimal..Tabi bir iki günde olacak bir iş değil bu dimi, ,, bu arada M5 Türkiye ye ne zaman giriş yapıyor??? Bilgisi olan var mı???!!!