Sony Xperia Z3 Compact Kullananlar Kulübü

TeyesCC3

Asistan
Reaksiyon puanı
13
beyler güncellemeden sonramı oldu bilmiyorum ama benim telefon biraz mavi gibi çekiyor hatta gece çekimi çok kötü oldu

sagyurek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bende almayı düşünüyorum lg g4 vardı şarjı çok kötüydü 1 günü çıkarmıyodu kafam karıştı kimi iyi diyo kimi güncellemeden sonra kötü oldu diyo bana lazım olan şarj ve face whatshap gibi programları güzel çalıştırsın yeter tavsiye edermisiniz son güncellemeden sonra birde taksitle nere satar bilen varmı ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hiç uğraşma m5 al geç derim yada bekle biraz klişe sorunu yoksa öyle al ben bu telefonun kamera performansını hiç beğenmedim

TeyesCC3

Asistan
Reaksiyon puanı
13
valla m5 bekle derim kronik sorun yoksa eğer al bence z3c kamerası bana pek tatminkar gelmedi kardeşimde z2 var onun kamerası gece çekimlerinde dahi mükemmel

balper

Asistan
Reaksiyon puanı
2
f373deee6bf5f68eaaab13803101b968.jpg
15 dakka da yüzde 100 den 97 ye iner mi şarj

balper

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Stand by konumundayken bile 5/10 dakkada yüzde 1 veya 2 şarj yiyor. Sizce ne olabilir??

balper

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Telefonu kullanıyorsan iner bu normaldir ama ekran kapalı durumda iniyorsa sıkıntı var demektir
Ama güncellemeden sonra bariz fark var. Tüm ekstra uygulamaları kaldırdım, Sony nin tüm kendi uygulamalarını sonlandırdım.NFC,,, Vs hersey kapalı

balper

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Pil tasarrufu modunu açtım. Ama performans etkilenir uyarısı verdi

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Zaten Eylül sonu m5 Türkiye de satışa sunulacak. M5 almayı düşünüyorum. Bu cihazla neredeyse eşdeğer. Hatta ram i 3 olacak.
Hocam format attıktan sonra düzenli şarj etmeye başla cihazı %20 seviyelerine geldiği zaman şarja tak dolduğunda çıkar. Buna ek olarak 2-3 günde bir restart yap cihaza. Ne idüğü belirsiz her uygulamayı indirmeyin zamanla şarj süreniz daha iyi hal alacaktır.

balper

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Hocam format attıktan sonra düzenli şarj etmeye başla cihazı %20 seviyelerine geldiği zaman şarja tak dolduğunda çıkar. Buna ek olarak 2-3 günde bir restart yap cihaza. Ne idüğü belirsiz her uygulamayı indirmeyin zamanla şarj süreniz daha iyi hal alacaktır.
Tabi bir iki günde olacak bir iş değil bu dimi, ,, bu arada M5 Türkiye ye ne zaman giriş yapıyor??? Bilgisi olan var mı???!!!